Rimma + Laura

Moi! Me ollaan Rimma ja Laura, tutkapari since 2009.

Moni teistä tuntee meidät blogiemme kautta, mutta mitä ette ehkä tiedä on se, että me olemme tunteneet toisemme jo ennen kuin kumpikaan edes tiesi haluavansa kirjoittaa blogia. Ensimmäiset blogit perustimme luonnollisesti lähes samalla kellonlyömällä hääsuunnitteluita helpottamaan, sillä olimmehan menossa naimisiin vain parin kuukauden erolla toisistamme, ja luvanneet olla toistemme kaasoina. Myös molemmilla pareilla tikitti  takaraivossa haave häämatkasta maailmanympäri, ja nuo haaveet toteutimme samoihin aikoihin vuosien 2013-2014 aikana. Ai niin – unohdimmeko mainita, että miehemmekin tunsivat toisensa jo ennen kuin edes olivat tavanneet meidät, ja että Laura indeed tutustui Lauriinsa Rimman Janin ansiosta?

Olemme yhteisen taipaleemme aikana ehtineet asuttaa useampaa eri kimppakämppää, ja yhdessä reissattuja maitakin on takana jo 14! Vaikka nyt saattaa kuulostaa siltä, että elämiemme askelmerkit ovat osuneet aika naurettavankin lähelle toisiaan, niin ei sentään. Esikoisillemme tulee kuitenkin ikäeroa lähes päivälleen vuoden verran.

Miksi sitten päätimme nyt asettua saman virtuaalikaton alle? Miksi ei! Sharing is caring, kaksin aina kaunihimpi, kaveria ei jätetä ja niin edespäin! Ei vaan, vitsit sikseen. Oikeasti halusimme yhdistää blogimme helpottaaksemme teidän lukijoiden urakkaa, sillä jatkossa teidän ei tarvitse lukea samoja muka-hauskoja jorinoita kahdesta eri osoitteesta.

Blogistamme saatte lukea aitoja tarinoita tien päältä niin Suomessa kuin ulkomaillakin reissatessamme, sekä mikromatkoista kotikulmilla. Useimmiten ulkomaanmatkojen määränpääksi valikoituu jokin upea luontokohde, josta voi bongailla luonnonvaraisena eläviä eläimiä tai lumihuippuisia vuoria. Emme kuitenkaan vierasta myöskään suurkaupunkien sykettä, ja joskus otamme matkasuunnittelussa huomioon myös miestemme toiveet. Nimimerkillä Surffiloma suunnitelmissa – ja ei, meistä kumpikaan ei surffaa.

Mukana matkoilla roikkuvat armaat karvanaamamme sekä lapsemme. Yhtenä blogin kantavista teemoista onkin se, ettei matkailuharrastuksesta tarvitse luopua, vaikka kahdesta sattuisikin sikiämään kolme.

Tevetuloa siis seuraamaan, kuinka nämä kaksi seikkailevaa äiti-ihmistä pelastavat maailman surkeilta reissustrooreilta!

PS. Jos et vielä tähän mennessä huomannut, niin alleviivaisimme vielä vähän, ettei kaikkia juttujamme kannata lukea herne kovin syvällä nenäontelossa.