#adventuringmoms

Olemme monesti täällä blogin puolella puhuneet siitä, miten reissailun ja seikkailujen ei tarvitse loppua siihen, kun tulee äidiksi. Olemme törmänneet myös moniin samanhenkisiin upeisiin äiteihin, jotka jatkavat menojansa jälkikasvun kanssa, ja huomanneet monissa eri kanavissa sen, ettei meille seikkaileville mutseille oikein ole olemassa omaa yhteisöä. On kyllä monia mahtavia reissaajayhteisöjä, kuten esimerkiksi reissunaisten #seikkailijattaret ja upea #suomiretki, mutta ihme kyllä, reissaavien äitien yhteisöä ei ole vielä olemassa (tai ainakin se on piiloutunut hyvin, jos onkin!).

Itsekin aktiivisina äiti-ihmisinä haluamme kannustaa kaikkia äitejä pieniin ja suuriin seikkailuihin ja muistuttaa, ettei äitiys tarkoita sitä, että pitäisi jumahtaa loppuelämäkseen kotiin. Siksi me päätimme korjata ongelman ja perustaa #adventuringmoms-yhteisön, joka toivottaa tervetulleiksi riveihinsä kaikki äidit, joiden suonissa virtaa seikkailijan veri!

Teetpä sitten mikromatkoja oman kodin lähimetsiin tai lähiretkiä kotikaupungin läheisyydessä, tai reissaat ympäri maailmaa tenaviesi kanssa – tämä on sinun porukkasi! Inspiroidaan toisiamme, innostutaan yhdessä ja jaetaan parhaat vinkkimme niin kotimaan matkoille, lähiretkille kuin ulkomaillekin.

Näin pääset mukaan #adventuringmoms-yhteisöön:

  • Ota seurantaan Instagramissa @adventuringmoms
  • Tägää Instagramissa (ja miksei muuallakin sosiaalisissa medioissa) aiheeseen soveltuvia kuvia jakaessasi kuvaan #adventuringmoms, niin jaamme parhaita kuvianne @adventuringmoms-tilillä.
  • Inspiroidu & innostu muiden kuvista ja löydä uusia seurattavia seikkailijamutseja!