Adventuring moms -ryhmä Facebookissa – etsintäkuulutus moderaattoreille!

Lapsiperhe matkustaa, Retkeily
March 14, 2017

Vajaa vuosi sitten perustaessamme @adventuringmoms-Instatiliä, ajattelimme, että jossain vaiheessa Instan lähdettyä kivasti pyörimään, voitaisiin funtsia myös Facebook-ryhmän perustamista kaikille lasten kanssa (ja välillä ilmankin!) seikkaileville mutseille. Viime aikoina myös teiltä lukijoilta ja Insta-seuraajilta on tullut useampi toive tällaisesta ryhmästä. Siispä olemme vihdoinkin päättäneet ottaa käyttöön jo tuolloin vuosi sitten valmiiksi luodun suljetun Facebook-ryhmän, joka kulkee nyt nimellä Adventuring moms – Seikkailevien äitien kohtaamispaikka – ja sinne saa laittaa nyt liittymispyyntöjä tulemaan! Jännää! 

Ryhmän on siis  tarkoitus toimia yhteisönä kaikille (lasten kanssa ja ilman, lähelle tai kauas) seikkaileville äideille – tai sellaisiksi haluaville! Tervetuloa ryhmään jakamaan vinkkejä, inspiroitumaan, kysymään ja keskustelemaan hyvässä hengessä, toinen toistamme kunnioittaen.

Adventuring_moms_riisituturi

Sitten seuraakin pieni avunpyytö. Facebook-ryhmissä on aina oma hommansa, ja meillä on jatkuvasti aika monta rautaa tulessa moneen suuntaan täällä somessa, joten tarvitsisimme hieman jeesiä. Haemme siis lisäsormiksi kahta (2) innokasta reissaavaa ja/tai retkeilevää, eli adventuring moms -henkistä äitiä, jotka voisivat olla apuna ryhmän moderoinnissa. Sinun tulisi olla somesta kiinnostunut ja perillä Facebook-ryhmän ylläpitotyökaluista.

Jos olet kiinnostunut toimimaan apunamme, lähetä meille tämän viikon loppuun (eli 19.3.2017) mennessä sähköpostia osoitteeseen adventuringmoms (a) gmail.com ja kerro muutamalla lauseella, miksi olisit sopiva tyyppi hommaan 🙂

Adventuring_moms_riisituturi-2
Terkkuja täältä Sallasta, missä olemme viime päivät päässeet nauttimaan kunnon talvesta ja ulkoilemaan mielin määrin. Postauksen kuvat ovat meidän äitien toissapäiväiseltä hiihtovaellukselta Riisitunturille, jolla vietimme keskenämme elämämme ensimmäisen talviyön ulkona. Luvassa on vielä ainakin kahden postauksen verran fiiliksiä, vinkkejä ja kuvia tuolta huisin hienolta vaellukselta, sekä eeppinen reissuvideo!

Reipasta viikon jatkoa kaikille!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Outi March 14, 2017 at 23:39

  Hei! Upeaa, että perustatte samanhenkisille yhteisön! Itse en ole äiti, eikä sellaisesta haaveilu ole vielä ajankohtaista. Toiveeni onkin, että blogissa olisi jatkossakin sisältöä myös meille muille, ettei tule ihan äitien omat kekkerit. Tykkään toki lukea lapsiperheenä matkustamisesta, en kai muuten täällä viihtyisi, mutta toiveeni on, ettei äitiydestä tule blogin seuraamisen edellytys.

  Mukavaa kevään alkua!

  • Reply Laura March 15, 2017 at 00:33

   Moikka Outi, äitiydestä ei missään nimessä pitäisi tulla blogin seuraamisen edellytys, kiitos palautteestasi! 🙂 Tokihan nuo mukulat ovat sangen iso osa elämäämme ja siksi liittyvät paljon juttuihimme. Mtta täälläkin lomalla kävimme tosiaan kaksin talvivaelluksella, ja toissa viikolla olin omalla hemmottelulomallani Peurungan kylpylässä (mistä tulossa vielä juttua blogiin), eli reissuja ja retkiä ilmankin lapsia on luvassa aina silloin tällöin, ja niistä myös juttuja täällä blogissa! 🙂

 • Reply Pia / Lyhyenä hetkenä March 15, 2017 at 22:59

  Mahtavaa, kun olette kolunneet näitä talvisia tuntureita! Kovasti jo odotan Salla-aiheisia postauksia, joita itselläkin on vielä muutama varastossa odottamassa. Kiitos muutenkin superlaadukkaasta sisällöstä, joka jaksaa kiinnostaa, vaikka minusta äiti-ihmistä ei koskaan tulekaan. 🙂

  • Reply Laura March 21, 2017 at 21:14

   Kiitos Pia ihanasta ja kannustavasta kommentista! <3 Seuraavaksi on luvassa Salla-postauksia, kun saatiin nyt Riisitunturi-juttu ulos 🙂

  Leave a Reply