Lähde kanssamme retkelle 4.2. Nuuksioon!

Retkeily
January 25, 2017

Helmikuun ekana viikonloppuna vietetään tämän vuoden ensimmäistä Luonnon päivää, jolla juhlistetaan Suomen upeaa talvista luontoa. Kirjoittelimmekin jo viime vuoden puolella, että meillä oli kunnia päästä tänä vuonna osaksi Luonnon päivien luontolähettiläiden tiimiä. Meidän “virallinen” esittelymmekin löytyy nyt Luonnon päivien kotisivuilta, ja voitte käydä kurkkaamassa sen täältä!

Luonnon päivien inspiroimana ja useiden teiltä lukijoilta tulleiden toivomusten ansiosta päätimme järjestää ensimmäisenä Luonnon päivänä oman tapahtumamme, eli lukijaretken Nuuksioon, Espooseen. Kaikki te meidän ihanat retkeilystä innostuneet lukijamme olette enemmän kuin tervetulleita mukaan tälle retkelle!

Ohjelma:

Kokoontuminen on klo 12.00 Haltian luontokeskuskella Espoossa. Luontokeskuksen läheisyydestä starttaa lyhyt luontopolku (1,4 km) nimeltään Päivättärenpolku, jonka varrella on ihana Aarnitulen nuotiopaikka. Kierrämme retkellä luontopolun rauhalliseen tahtiin ja pysähdymme välissä tulistelemaan notskille. Ottakaa omat grillattavat ja lämmintä juotavaa termariin mukaan, me tarjotaan pientä makeaa jälkkäriksi 🙂

Luontopolun kierrettyämme pääsemme vielä koko porukka vierailulle Haltian luontokeskukseen.

Retken kokonaiskesto on 2-3 tuntia, riippuen kuinka kauaksi aikaa haluaa jäädä tutustumaan Haltian luontokeskukseen.

Kuinka pääset mukaan?

Retkelle mahtuu mukaan n. 15 ekana ilmoittautunutta (ja muutama paikoista on jo täytetty Facebookin save the daten perusteella ilmoittautuneuden kesken), eli laittakaahan pian sähköpostiin rimmalaurablog(a)gmail.com viestiä, jos haluatte mukaan! Huomatkaa, että teidän tulee järjestää itse kuljetukset Haltiaan sekä varata mukaan omat eväät ja grillattavat nuotiolle. Me tarjotaan upea seura (heh) ja toimitaan retken vetäjinä ja Haltian luontokeskus tarjoaa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn näyttelyynsä (norm. aikuiset 10 € ja yli 7-vuotiaat lapset 5€).

Ja hei, jos sattuu käymään niin ettet mahdu mukaan, niin no worries – täältä voit katsoa mitä kaikkea muuta huikeaa 4.2. Haltiassa tapahtuukaan!

Lämpimästi tervetuloa messiin! Odotamme todella kovasti tapaavamme teitä ihania lukijoita raikkaan talviluonnon parissa. 

EDIT // Kiitos tuhannesti kaikille mielenkiinnosta! Retki on toistaiseksi täynnä ja ilmoitamme mikäli peruutuspaikkoja ilmaantuu 🙂

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Pirkko / Meriharakka January 25, 2017 at 19:23

  Kiva idea! Haltiassa onkin muutaman kerran espoolaisena tullut käytyä, mutta toistaiseksi vain kesällä. Haltia – Nuuksio -yhdyspolulta jäi mieleen ne melko pitkät/korkeat portaat, melkein käyvät urheilusta 🙂

  • Reply Laura January 25, 2017 at 23:10

   Kiitos Pirkko! 🙂 Ja joo, portaat käyvät kyllä aina urheilusta!

 • Reply Heidi / Seikkailujen helmiä January 26, 2017 at 01:30

  Olispa ollu kiva päästä mukaan! Harmi ku on niin kaukana. Mukavaa retkeä! 😊

 • Reply Teija / Lähdetään Taas January 26, 2017 at 23:14

  No on kyllä todella kiva idea! Harmi, kun tuo päivä on jo muuten buukattuna. Täytyykin muistaa Nuuksio jonain toisena viikonloppuna. Se on jotenkin liian lähellä, kun siellä ei muista käydä kuin ehkä kerran vuodessa.

  • Reply Rimma January 29, 2017 at 14:50

   Voi harmi! Mutta ehdottomasti Nuuksioon sitten toisena ajankohtana. Onhan se vaan niin upea paikka ja tosiaan lähellä pääkaupunkia. Me ollaan käyty ehkä vähän useammin, mutta vielä koskaan ei olla yövytty siellä, joten se olis tän vuoden suunnitelmissa 🙂

 • Reply Lähiretkeilyn taikaa - lukijaretki Nuuksioon ja Haltiaan - RIMMA+LAURARIMMA+LAURA February 7, 2017 at 15:38

  […] lauantaiaamuna vähän jännitti. Niin kuin te lukijat tiedätte, me järkkäsimme menneenä viikonloppuna ekaa kertaa blogimme historian aikana lukijoille […]

 • Leave a Reply