Travel Bloggers Give Back tulee taas – voita liput MATKA-messuille!

Kotimaanmatkailu
January 9, 2017

Muistattekos vielä Travel Bloggers Give Back -kampanjan, joka lanseerattiin ensimmäisen kerran viime vuonna? Tuolloin saimme yhdessä kerättyä lähes 2000€ Nepaliin, ja tuolla rahalla saatiin rakennettua yksi kokonainen koulu kastittomille lapsille Autolla Nepaliin -kundien kanssa yhteistyössä. Koska projekti oli suuri menestys, täytyi se tietenkin ottaa tänä vuonna uusiksi! Emme valitettavasti ole itse pääjärjestelyporukassa tänä vuonna, sillä olemme mukana Nordic Bloggers’ Experiencessä host-bloggaajina, eikä kaikkialle vaan voi taipua. Harmitti kovasti luopua tästä projektista, mutta onneksi puikoissa on varsinainen tehotiimi tänäkin vuonna! Kapellimestarin tikkua heiluttelee tuttuun tapaan Pingviinimatkojen Milla ja Archie gone Lebanonin Inka, sekä mukana järjestelemässä ovat myös Siveltimellä-Sanna, Maarit Helena, Vaihda vapaalle -blogin Elina ja Tarinoiden taival -blogin Heini. Ja onhan meiltäkin molemmilta toki tulossa panos tämän vuoden tempaukseen – nimittäin kuvamuodossa!

Viime vuonna rahaa kerättiin hyväntekeväisyyskirppiksen avulla, mutta tänä vuonna lähestymistapa on hieman erilainen. Ideoimme nimittäin, että tällä kertaa me matkabloggaajat järjestäisimme upean, maailman ympäri vievän valokuvanäyttelyn Matkamessuilla 19.-21.1.2017, ja tuotot kerättäisiin siten, että kaikki halukkaat saisivat ostaa messuilta printin mieluisammasta kuvasta (tai vaikka useammasta, sillä epäilemättä upeita kuvia on tulossa useampiakin tarjolle!). Messuilla tulee siis olemaan valinnanvaraa lähes 50 valokuvasta, joista 20 koostuu itse päänäyttely. Tuotot tullaan ohjaamaan jälleen lyhentämättöminä lasten koulutuksen hyväksi. Tällä kertaa lahjoitus tapahtuu Plan Suomen kautta, Kaakkois-Aasiassa sijaitsevan Laosin Bokeo-läänissä elävien lasten koulutukseen.

Pääset tutustumaan jo etukäteen kaikkiin huikeisiin kuviin ja niiden takana piileviin tarinoihin täällä. Valokuvanäyttelystä voi ostaa kuvan itselleen kolmessa eri koossa: 10×15 cm (5€), A4 (15€) tai A3 (25€). Lisäksi näyttelyssä esillä olevat valmiit isommat taulut (50 x 75 cm) myydään näyttelyn päätteeksi. Kuvien tulostamisen mahdollistaa TBGB:n yhteistyökumppanina Epson, joten printtijälki on varmasti priimaa. Jokainen ostettu kuva toimii lisäksi arpalippuna. Arvonnan pääpalkinnon eli matkalahjakortin tarjoaa voittajalle Matkapörssi. Näyttelyn löydät Matkamessuilta Rantapallon messualueen yhteydestä (7m138). Omaksi henkilökohtaiseksi suosikiksemme kaikkien näiden otosten joukosta nousi Stilettikorkokanta-blogin Ullan nappaama supersuloinen otos Bahaman turkoosissa meressä uivasta possusta.

Omilla kuvillamme me halusimme juhlistaa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta, ja valitsimme siksi molemmat kotimaan kamaralla napatut kuvat näyttelyyn mukaan. Rimman kuva on postauksen aloituskuva – upea yötön kesäyö kaikkine pinkin sävyineen ja peilityynine järvineen, ja Lauran kuva taas keskellä parasta talvea Levin tykkylumisissa maisemissa napattu kuva, jossa pastellisen talviauringonlaskun jälkimainingit ja sininen hetki kohtaavat maagisesti.

tbgb2017-laura

Matkamessujen ohjelmaa emme kaiken rehellisyyden nimissä ole ehtineet ihan hirveästi selaamaan, mutta erittäin hyvät messutärpit löytyy esimerkiksi tästä Sannan postauksesta. Koko ohjelman löydät Messukeksuksen sivuilta täältä. Haluamme itse vielä lisäksi mainita Suomussalmen kunnan “Kansallispuistoksi Hossan Hengessä”  matkamessupisteestä (6f18), missä kannattaa käydä tutustumassa Suomen tulevaan uuteen kansallispuistoon, josta Rimma kirjoittelikin viime kesänä nämä upeat postaukset.

Voita liput MATKA 2017 -messuille!

Saimme arvottavaksi 2 x 2 lippua Matkamessuille. Hihkaise jotain kivaa tämän postauksen kommenttiboksiin perjantaihin 13. päivä klo 21.00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Ilmoitamme voittajien nimet Facebookissa ja lähetämme toki myös sähköpostia voittajille.

Aiotko mennä messuille? Entä miltäs näyttelyn kuvat näyttävät, löytyykö sieltä jo oma lempparikuva ostoslistalle? 🙂

Huisia uutta viikkoa kaikille ja toivottavasti törmätään messuilla! 

EDIT // Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille 🙂

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply Sofia January 9, 2017 at 17:29

  Odotan innolla matkamessuja tänäkin vuonna 🙂 viime vuoden TBGB tapahtuma oli mieletön, ja odotan tästä vuodesta tulevan vähintään yhtä mielenkiintoinen. Kiitos arvonnasta!

 • Reply Kaisa January 9, 2017 at 17:47

  Messuille tulossa tänäkin vuonna 🙂 Aivan mielettömän hienoja kuvia näyttelyssä – erityisesti kaikki vuoristomaisemat saa henkäisemään ihastuksesta!

 • Reply Saara January 9, 2017 at 18:20

  En ole ikinä ollut tuolla messuilla, mutta aina halunnut käydä! Näyttelyn kuvat ovat todella upeita, pari tuttuakin maisemaa tuli bongattua.

 • Reply Maija January 9, 2017 at 18:32

  Aivan HUIKEITA kuvia kaikki! Matkamessuja odotellessa…

 • Reply Sanna January 9, 2017 at 18:53

  Loistava idea tuo valokuvanäyttely! Eipä ole ennen tullut kommentoitua, mutta nyt haluan sanoa kiitos inspiroivasta blogistanne 🙂 Tekstejänne on aina ilo lukea ja valokuvat ovat jutussa kuin jutussa upeita!

 • Reply Sara January 9, 2017 at 19:49

  Mukana arvonnassa, hienoja kuvia teillä jälleen kerran!

 • Reply Hanna January 9, 2017 at 19:58

  Upeita kuvia valokuvanäyttelyssä! Messuilla olen käynyt haaveilemassa jo useamman kerran, tänäkin vuonna on mentävä. Ja näyttely täytyy käydä katsomassa!

 • Reply Kati KT January 9, 2017 at 20:18

  Muutama vuosi tässä on vierähtänytkin ilman matkamessuja, mutta tänä vuonna on kyllä taas päästävä fiilistelemään. Siis mukana arvonnassa! ❤️

 • Reply Mary January 9, 2017 at 20:42

  Hienoja kuvia suomalaisista maisemista! Mukaan messuille, jos onni suosii 🙂

 • Reply Juuli January 9, 2017 at 20:57

  Kysysin vinkkejä Kroatiaan. Oon aina halunnu siellä käydä ja nyt toukokuun lopussa ois tarkotus mennä. Toiveena on lämpöä, kaunista luontoa ja valtavien turistimassojen välttämistä. Onko paikkasuosituksia ja mitä pitäs nähä?

  • Reply Laura January 9, 2017 at 22:31

   Toukokuun lopussa tietty mitä etelämmäksi menet, sitä lämpimämpää voi olla, mutta käsittääkseni siellä on kyllä ihanan mukavan lämmintä jo kaikkialla silloin. Pohjoisesta suosittelemme ehdottomasti Rovinj-nimistä kylää ja Plitvicen kansallispuistoa, etelämmästä esim. Dubrovnikin naapurikylistä löytyy kauniita paikkoja ja rauhallisempaa menoa. Moni tykkää eniten Kroatiassa saarista, ja täytyy sanoa, että itsekin ihastuin kovati Korculan kauniiseen saareen. Splitistä en henkilökohtaisesti pitänyt, mutta moni on tykännyt siitäkin. Splitiä lähellä sen sijaan on kaunis kansallispuisto Krka, josta postasin juuri joulukuussa. Kannattaa muutenkin lukaista kaikki postaukset Kroatia-tägin takaa! 🙂 http://rimmalaura.com/tag/kroatia/

 • Reply Hanna January 9, 2017 at 22:07

  Mukaan arvoontaan, messuille haluaisin ensimmäistä kertaa fiilistelemään!

 • Reply Jukka January 9, 2017 at 22:23

  Aivan huikeita kuvia ja mahtava idea 😊 En ollut alkuun aivan suorilta lähdössä messuille, mutta tämän luettuani taidan olla!

 • Reply Sari January 9, 2017 at 23:25

  Valokuvanäyttely kiinnostaa, hienoja kohteita ja upeita kuvia. Mutta mitenkään mielistelemättä – “oma maa mansikka” – Rimman ja Lauran Suomi-kuvat ehdottomasti parhaat!

 • Reply Siinatar January 10, 2017 at 00:23

  Messuille olisi aikomus mennä haaveilemaan =). Mukaan kivaan arvontaan!

 • Reply Marjuska January 10, 2017 at 02:52

  Ihanaa kun näyttelyn kuvissa oli eläinaiheita, jotka aina sulattavat sydämeni 🙂 Löytyi seepraa, pingviiniä, villihevosia ja sarvikuonoja. Tykkäsin kuvista tosi paljon! Messuilla näitäkin kuvia voisi sitten ihailla ihan livenä, joten pidetään peukkuja että arpaonni olisi myötä 🙂 Messuille haluaisin toki.

 • Reply Johanna January 10, 2017 at 08:14

  En ole koskaan käynyt matkamessuilla, enkä itseasiassa millään messuilla joten olisi jo korkea aikakin 🙂 Todella hyvä idea tuo valokuvanäyttely.

 • Reply Laura January 10, 2017 at 11:02

  Tänäkin vuonna olisi tarkoitus lähteä nostattamaan matkakuumetta messuille 🙂 Upeita kuvia näyttelyssä – ja mahtava idea!

 • Reply Elina January 10, 2017 at 11:53

  Hienoja kuvia on kyllä näyttelyssä 🙂 messuilta varmasti irtoaa roppakaupalla inspiraatiota!

 • Reply Miukkis January 10, 2017 at 13:00

  Näyttelyn kuvia katsellessa matkakuume saa kyllä vallan! Messuille suuntaan etsimään uusia ideoita, tutustumaan uusiin kohteisiin ja bongaamaan tarjouksia. Ja tietysti nautin matkamessujen hyvästä seurasta ja tunnelmasta 🙂

 • Reply Aikku January 10, 2017 at 13:17

  Kyllä juu olisi tarkoitus matkamessuille mennä nyt toista kertaa! 🙂 Kuvista ehdoton suosikkini on 18.kuva Kreikasta, joka on lempikohteeni. Tuo yksinkertainen kuva ihan huokuu juuri sitä peruskreikkalaista tunnelmaa <3

 • Reply Kaisa January 10, 2017 at 14:41

  Mä en olekaan tainnut koskaan aiemmin Matkamessuille seikkailemaan, oispa aika kiva päästä tänä vuonna ekaa kertaa.

 • Reply Ismo January 10, 2017 at 15:25

  Messuja odotellessa kiva katsoa huikeita kuvia

 • Reply Riikka January 10, 2017 at 15:50

  Upeita kuvia tarjolla, haluaisin ostaa niistä useammankin! Olisi tosi kiva päästä taas matkamessuilla käymään, on tainnut jäädä pari vuotta välistä omien matkojen vuoksi.

 • Reply Mari January 10, 2017 at 16:33

  Mukana arvonnassa! Matkakuume on kova, ja messuilta lähdettäisiin hakemaan inspiraatiota 🙂 Ihania kuvia! ^^

 • Reply Miia January 10, 2017 at 17:05

  Kiva blogi teillä ja ihania kuvia! Matkamessuille olis tarkoitus tänä vuonna päästä, eli lippuja odotellessa 😉

 • Reply Lora January 10, 2017 at 19:41

  Matkamessuille on tarkoitus käydä tänäkin vuonna ja tämä valokuvanäyttely on yksi must juttu. Onneksi tässä on hetki aikaa vielä sillä kuvavalikoima on huikea, iskee valinnanvaikeus. 😍

 • Reply Sari January 10, 2017 at 22:23

  En ole koskaan messuilla käynyt vaikka olisin halunnutkin, mutta nyt olisi kyllä pakko päästä jotta jonkin noista upeista kuvista pääsisi ostamaan ja asettamaan omalle seinälle!

 • Reply mimmi77 January 10, 2017 at 22:55

  Aivan mahtavia kuvia, iskee matkakuume ja erityisesti Lappiin kaipaa mieleni ja sieluni 🙂

 • Reply Leenis January 10, 2017 at 23:07

  Hienoja kuvia näyttelyssä. Matkamessuja en tänäkään vuonna malta jättää väliin ja siellähän näkisi sitten kaikki näyttelyn kuvatkin. Osallistun kivaan arvontaan.

 • Reply Lilja January 10, 2017 at 23:39

  Mukana arvonnassa tietty. Messuille olen suuntaamassa ekaa kertaa, katsottavaa ja koettavaa lienee roppakaupalla.

 • Reply Sanni January 11, 2017 at 03:59

  Kyllä Suomi on kaunis ja te niin taitavia kuvaajia! 🙂

 • Reply anne January 11, 2017 at 07:48

  Ihania kuvia 🙂 Mukana arvonnassa 🙂

 • Reply Handu January 11, 2017 at 10:12

  Jee, olispa kiva päästä messuille 🙂

 • Reply Mirka January 11, 2017 at 13:13

  Matkamessut on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma meijän perheelle, että sinne on pakko päästä joka vuosi hakemaan tietoa eri matkakohteista ja höpisemään näytteilleasettajien kanssa 🙂

 • Reply Pilvi January 11, 2017 at 13:32

  Koskaa en ole mitään voittanut mutta nyt ajattelin yrittää ☺️! Matkamessuilla vierailusta on sen verran pitkä aika ja pitäähän tuo näyttely nähdä omin silmin.

  Kiitos ihanasta blogista ja kilpailusta ❤️👌

 • Reply Jaana January 11, 2017 at 14:43

  Koskaan en ole vielä päässyt matkamessuilla käymään,mutta tänä vuonna sinne lähdöstä on alustavasti miehen kanssa puhuttu. Matkakuume on kova, onneksi se vähän helpottuu kun huomenna starttaa pidennetty viikonloppureissu Gdanskiin tyttöjen kanssa. 🙂 messuilta olisi kiva saada vinkkejä pidempään reissuun.
  Todella upeita kuvia nättelykuvissa. 🙂

 • Reply Annu January 11, 2017 at 18:26

  Ensi kertaa matkamessuille suuntaamassa, mutta sitäkin suuremmalla innolla 😀 t.annu

 • Reply Mika January 11, 2017 at 19:10

  Upeita kuvia, toivottavasti nähdään messuilla

 • Reply Jenna January 11, 2017 at 20:24

  Ihania kuvia!
  Olisipa kiva päästä ensimmäistä kertaa matkamessuille 😊

 • Reply Mari January 11, 2017 at 21:41

  Odotan innolla messuja ja osallistun arvontaan!

 • Reply Kaijal January 11, 2017 at 22:52

  Messuja odotellen, hienoja kuvia!

 • Reply AnneN January 12, 2017 at 13:35

  Jännittäisi mennä matkamessuille, kun nappaisin sieltä aivan järjettömän korkean matkakuumeen mukaani. 😀

 • Reply Pihla January 12, 2017 at 15:56

  Olisi kiva päästä matkamessuille ensimmäistä kertaa! 🙂

 • Reply Maija January 12, 2017 at 16:01

  Mukana. Ikää melkein neljäkymmentä ja matkamessut kokematta!

 • Reply Sanna-Kaisa January 12, 2017 at 17:38

  Matkamessuille on päästävä kerran elämässä! Kiitos inspiroivasta blogista. <3

 • Reply Henkka January 12, 2017 at 18:31

  Kisassa mukana!

 • Reply Ode January 12, 2017 at 18:40

  Huikean hienoja kuvia, maailmassa on niin monta kaunista ja käymisen arvoista paikkaa.

 • Reply Anneli January 12, 2017 at 20:51

  Välivuosia on ollut messuilussa, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus käydä taas. Talon vuokraaminen Italiassa tai Kroatiassa on mietinnässä.

 • Reply Jila January 12, 2017 at 23:11

  Hienoja ja inspiroivia kuvia!Olisi kivaa päästä matkamessuille haaveilemaan lisää:)

 • Reply Elina January 12, 2017 at 23:20

  Mahtava idea tuo kuvanäyttely, siitä tulee varmasti hyvin tuottoa Laosin lapsille! 🙂 En ole koskaan käynyt matkamessuilla, hienoa olisi päästä tällä kertaa mukaan!

 • Reply Salla January 15, 2017 at 23:58

  Olipa kiva päästä messuille, mukana arvonnassa siis!
  Aivan huikeita kuvia kaikki! Mahdotonta valita.. Mieleen jäi ainakin possun lisäksi intialainen ovi sekä Kanadan peura!

 • Leave a Reply