On hulppean synttäriarvonnan aika!

Lifestyle, Muuta kuin matkailua
December 18, 2016

Eräs yhteinen ystävämme tapaa aina sanoa, että aika vierii ja housut kuluu. Ja niin on kuulkaas käynyt, että aikaa on kulunut jo niinkin paljon, että me kaksi olemme pitäneet yhteistä blogikotiamme pystyssä jo yli vuoden päivät! Virallinen blogin 1-vuotissynttäripäivä taisi mennä jo viime kuun lopulla, mutta emme silloin vielä ehtineet muilta kiireiltämme organisoida tätä ihanaa synttäriyllätystä teille, rakkaat lukijat. Nyt on kuitenkin RIMMA + LAURA -blogin huikean synttäriarvonnan aika!

Olemme keränneet yhdelle onnekkaalle upeiden yhteistyökumppaneidemme avustamina ihan mielettömän paketin kaikkea kivaa. Paketti on oikeastaan kaikkien seikkailevien äitien todellinen selviytymispakkaus! Tämän kaiken se sisältää:

arvonta-adventuring-moms-vai-ko-evoke-luonnonkosmetiikka-kettukarkki-3 arvonta-adventuring-moms-vai-ko-evoke-luonnonkosmetiikka-kettukarkki-2 arvonta-adventuring-moms-vai-ko-evoke-luonnonkosmetiikka-kettukarkki-4 arvonta-adventuring-moms-vai-ko-evoke-luonnonkosmetiikka-kettukarkki-6 arvonta-adventuring-moms-vai-ko-evoke-luonnonkosmetiikka-kettukarkki-8arvonta-adventuring-moms-vai-ko-evoke-luonnonkosmetiikka-kettukarkki-5arvonta-adventuring-moms-vai-ko-evoke-luonnonkosmetiikka-kettukarkki-1

Osallistuaksesi tämän omasta puolueettomasta mielestämme aivan mahtavan paketin arvontaan sinun täytyy kommentoida jotain tähän postauksen. Lukisimme mielellämme esim. palautetta (ruusut ja risut tiskiin!) tai vaikkapa tarinoita siitä, kuinka pitkään olet kulkenut matkassamme – oletko kenties lukenut meidän vanhoja itsenäisiä blogejamme vai löytänyt vasta viimeisen vuoden aikana joukkoomme? Lisäksi  sinun tulisi olla tykkääjänä RIMMA + LAURA Facebook-sivulla ja seurailla Instagramissa @adventuringmoms-tiliä.

Osallistumisaika alkaa än-yy-tee NYT ja päättyy torstaina 22.12.2016 klo 21.00, jonka jälkeen arvomme voittajan. Ilmoitamme voittajan nimimerkin Facebook-sivullamme ja lähetämme voittajalle myös sähköpostitse tiedon onnenpotkusta.

Kiitokset teille kaikille lukijoille menneestä vuodesta! Ensi vuonna jatketaan täyttä höyryä eteenpäin.

Isot kiitokset myös yhteistyökumppanimme VAI-KØ, Kettukarkki SHOP, Evoke ja Sugar Helsinki tämän arvonnan tuotteiden sponsoroimisesta <3

Isosti onnea kaikille arvontaan, ja kiitos kun ootte siellä! Teidän takianne me tätä tehdään <3

Ps. Arvontaa saa mielellään jakaa mut ei oo pakko hei! 😉

You Might Also Like

136 Comments

 • Reply Kati KT December 18, 2016 at 22:41

  No oispa ihana voittaa! Noita pipoja oon jo salaa himoinnutkin.
  Oon ollut mukana vasta hetken, mutta heti tykkäsin. Matkailijasielu on löytänyt myös sisäisen retkeilijänsä etenkin tänä vuonna ja ehkä juuri siksi teidän blogi on tuntunut heti alusta saakka ihan niinkuin hyvältä kaverilta. 😄

 • Reply Miuku December 18, 2016 at 22:56

  Löysin melkein viisi vuotta sitten Lauran hääblogin, kun kaipasin inspiraatiota ja vertaistukea omiin häihin. Matkailu on aina ollut intohimoni joten luonnollisesti siirryin lukemaan Lauran matkailublogia ja sitten teidän yhteistä blogia. Myös lapset ja eläimet ovat lähellä sydäntä, joten blogin kaikki aihealueet kolahtavat 🙂

 • Reply moonangel December 18, 2016 at 22:59

  Onnea 1v. blogille! Olen jo aiemmin lukenut blogejanne, joten matka jatkui luonnollisesti tännekin 🙂

 • Reply Kati M December 18, 2016 at 23:05

  Oon seurannut teijjän blogeja jo kauan. Hyvät kuvat & reissujutut – niille peukkuja.

 • Reply Laura December 18, 2016 at 23:11

  Rimman pilvilinnoja jo seurailin, liekkö jotenkin chihujen kautta löytänyt paikalle. Sille tielle jäin. Erityisesti rakastan kauniita kuvia.

 • Reply Kaisa December 18, 2016 at 23:11

  Oi oi mikä mahtava paketti! Tuon kun voittaisi niin olisin yhtä hymyä 😀
  Mitään muuta palautetta en oikein keksi, kuin että mielelläni lukisin postauksia vielä useamminkin 🙂 Oon jo pitkäaikainen lukija teidän vanhojen, itsenäisten blogien ajoilta lähtien. Lauran osalta oon seurannut blogia jo Palomiehen morsian -ajoilta asti 🙂 Joten onnea nyt tälle 1-vuotiaalle blogille! Mielenkiinnolla jään odottamaan tulevia postauksia sekä mitä kaikkea tuleman pitää Fall into Finlandinkin saralla. Ootte huippuja!

 • Reply Laura Paananen December 18, 2016 at 23:20

  Onpa upea palkinto! Itse olen seurannut teitä jo useamman vuoden ajan. Ensiksi löysin inspiraatiota kun suunnittelin omia häitä, jotka juhlittiin viime vuonna. Matkustaminen on myös minun ja mieheni sydäntä lähellä ja teidän matkapostaukset on huippuja! Tällä hetkellä me odotammekin pientä reissulaista joka syntyy perheeseemme alku vuodesta<3

 • Reply Minttumainen December 18, 2016 at 23:20

  Rakastan luontoa, kauniita ja inspiroivia maisemia, sekä sitä että jalat on maassa, mutta pää pilvissä. Sitä tää teidän blogikin mulle on – että saan samaistua siihen, miten joku muukin tässä maailmassa rakastaa samoja asioita kuin minä. Kiitos siis teille <3

 • Reply Johanna December 18, 2016 at 23:39

  Oih ihania palkintoja, mulle täysin uusia tuotteita, joita olisi mahtava päästä kokeilemaan!

  Luin pitkään Rimman omaa blogia, ja mahtava on ollut seurata tätä kehitystä! Ehkä eniten blogin lukijana pitää ainutlaatuisen upeat kuvat sekä rakkaus luontoa ja etenkin Pohjois-Suomea kohtaan.

 • Reply Salla December 19, 2016 at 00:06

  Ihana paketti! 🎁

  Joskus muinoin päädyin höäblogeja seurailemaan (vaikken naimisiin ollutkaan menossa edes) ja vakiokukemiseksi jäi teidän molempien blogit. Niiden kautta siis tänne myös luonnollisesti lopulta päädyttiin! Rimmaan otin pari vuotta sitten yhteyttäkin blogin inspiroimana kun kaipasin valokuvaajaa raskausmahalleni ja kuin kohtalon merkkinä huomasin meillä olevan vieläpä sama laskettu aika.. 😊 sittemmin Rimma on kuvannut esikoisen ensimmäisen syntymäpäivänkin sekä viimeisimpänä uusimman pikkuprinsessamme koko perheen kera. Onpa ne omat esikoisemmekin päässeet myös valokuvauksen ulkopuolella leikkimään <3
  Ootte ihania ja blogi mahtava!

 • Reply Ansku December 19, 2016 at 00:25

  Oi mikä arvonta! Itse löysin teidän blogin muutama kuukausi sitten, en edes muista miten eksyin tänne. Olisinkohan ollut Lofoottien perässä…? Tykkään tästä blogista todella paljon!

 • Reply Lotta December 19, 2016 at 00:30

  Lauran hääblogista löysin myös Rimman Fiilistelijän pilvilinnoja -blogin ja sillä tiellä ollaan edelleen! Blogissanne miellyttää etenkin kauniit kuvat ja lisääntyneet kotimaa-postaukset!😊

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty December 19, 2016 at 00:43

  Vau, mulle tuli täysin yllätyksenä, että olette tehneet tätä yhdessä vasta vuoden. Te olette niin konkareita! Ja todellakin pakko osallistua arvontaan, koska noin paljon kosmetiikkaa ei löydy koko meidän huushollista. Ja arpaonni on viime aikoina suosinut…

 • Reply Nippe December 19, 2016 at 01:19

  Ette kyllä arvaa, mutta juuri äsken. Ja onneksi löysin teidät!
  Luonnosta aina erityiskiitosta ja vaikuttaa erityisen mielenkiintoisen rennolta meiningiltä😉
  Kiitos teille!

 • Reply Maiqqu December 19, 2016 at 02:05

  Kauniita ja onnistuneita valokuvia, niitä on ilo katsella. Kiitos niistä 🙂

 • Reply Elliina December 19, 2016 at 06:18

  Hääblogiajoista asti mukana roikuttu 😊 Teillä on edelleen upeat kuvat sekä mielenkiintoiset reissujutut (ja reissukohteet), joten mukana pysytään hamaan loppuun asti.
  Ps. Pulla sais näkyä useammin blogissa ❤

 • Reply marja t December 19, 2016 at 07:49

  Seurasin Rimman blogia ja ilahduin, kun jokin aika sitten löysin sattumalta tämän blogin pariin. Kuvat ovat inspiroivia ja jutut laadukkaita. Onnea! Uteliain mielin odotan Fall in Finland blogia, hieno idea!

 • Reply Johku December 19, 2016 at 08:03

  Rimman blogia olin seurannut jo useamman vuoden ja sitä kautta päädyin yhteiseen blogiin lukijaksi, toimii myös näin! Varmaankin matkailujuttujen perusteella päädyin Rimman blogiin ja vaikka en itse pääsekään matkustamaan kuin ehkä kerran vuodessa, eikä minulla ole lapsia niin silti olette yksi parhaista blogeista 🙂

 • Reply Päivi Artikainen December 19, 2016 at 08:11

  Törmäsin ihanaan blogiini muutama kuukausi sitten FB:ssä. Innokkaana reissaajana luen sitä mielelläni. Kirjoitattekin niin kivasti!

 • Reply Milli December 19, 2016 at 08:48

  Olen bloginne uusi lukija. Matkakuvat ovat aivan mahtavia!

 • Reply Sanna December 19, 2016 at 08:50

  Joskus vuosia sitten löysin teidän hääblogit. Tykkäsin kovasti! Kun omatkin häät oli ja meni, tästä sitten jännitettiin reissulaisia matkalla. En tiedä osuuko iän puolesta niin hyvin yksiin vai seilaanko kanssanne muuten aina samanlaisilla aalloilla, kun tuntuu että juttunne kolahtaa aina sen hetkiseen omaan elämäntilanteeseen niin hyvin! <3

 • Reply Ansku December 19, 2016 at 08:52

  Joo, kotimaan matkailulle peukkuja täältäkin. Seurannut olen molempia hääblogien ajalta asti. Kiva arvonta!

 • Reply Henna December 19, 2016 at 09:00

  Luin aikoinaan molempien hääblogeja ja instassa ja snäpissä (harmi muuten kun snäppäätte nykyään niin harvoin) olen seuraillut molempia erikseen 🙂

 • Reply MinMin December 19, 2016 at 09:08

  Onnea ensimmäisestä vuodesta! Kuvista erityispojot, aivan kuin olisi mukana matkalla. Onnekkaita retkiä ja hetkiä!

 • Reply Kata December 19, 2016 at 09:15

  Isot synttärionnittelut (+ mahtavat palkinnot tarjolla!) Molempien blogeja olen lukenut kauan ja kivaa, että nyt pyöritätte blogia yhdessä 🙂 Ihania tunnelmallisia kuvia ja fiilistä. Kotimaan matkakohteet kiinnostavat nyt erityisesti, sillä perheenlisäystä tulossa ja matkustelu saattaa rajoittua joksikin aikaa!

 • Reply Suvi December 19, 2016 at 09:27

  Oi mikä ihana arvonta, niin paljon lempijuttuja samassa paketissa!

  Löysin teidän blogin Suomen Blogimedian sivuilta joskus vuoden alussa. Tykkään erityisesti teidän upeista kuvista, niitä voisi katsella tuntitolkulla… Ja teksteissänne viljelette sopivasti itseironiaa. Mielenkiinnolla odotan Fall into Finland-blogin käynnistymistä, aivan mahtavaa että ootte mukana nostamassa Suomi-retkeilyn profiilia!

 • Reply Heidi December 19, 2016 at 09:29

  Onpa hulppea arvonta 😊 Teidän juttuja lukisi useamminkin, niin kivalla tyylillä kirjoittelette. Ja kuvat on huippuja!

 • Reply Pimassou December 19, 2016 at 09:33

  Matkamessujen myötä olen bloginne pariin löytänyt. 🙂 Erityisesti kotimaan kohteet kiinnostavat. Arvonta on aivan huippu, pakko osallistua!

 • Reply Ilona Ilmakunnas December 19, 2016 at 09:34

  Näin ylen Blogistania ohjelmassa jutun Lauran hääblogista ja aloin heti seuraamaan. Ja sitä kautta teidän juttuja päätynyt seuraamaan.

  Teidän blogissa parasta on se, että teidän reissuilla ei tehdä kaikkia perusjuttuja vaan etsitte uutta ja erilaista. Nyt kun itsellä taas opiskelijaelämä alkanut on kotimaanmatkailu tosi jees.

 • Reply KatjaM December 19, 2016 at 09:36

  Olen lukenut teidän kummankin aiemmat blogit alusta loppuun ja tätä blogia luonnollisesti olen lukenut alusta asti. Te kirjoitatte molemmat tosi kivasti ja mukaansa tempaavasti.
  Monia blogeja olen vuosien saatossa lukenut ja monien lukeminen on hiipunut, mutta teidän tyylistä tykkään aina vaan.
  Kuvat ovat upeita!

  Suurin plussa tulee kuitenkin eläinrakkaudestanne ja eläinten oikeuksien puolustamisesta <3

  Onnea vuodelle 2017!

 • Reply Lottakooo December 19, 2016 at 09:41

  Uusi lukija ilmoittautuu! Olen seurannut Sinua jo jonkin aikaa instagramissa ja ihaillut upeita kuviasi. Arvonnan myötä päädyin blogiisi ja aion perehtyä siihen tarkemmin myöhemmin 🙂 Kuvasi inspiroivat Minua jatkamaan omaa valokuvausharrastusta. Ja ihan mieletön tuo arvonta, ehdottomasti mukana. Oikein Ihanaa Joulua ja Uutta Vuotta Sinulle!

 • Reply Matilde December 19, 2016 at 09:51

  Olen FB-tykkääjä. Valitettavasti en ole Instagrammin käyttäjä. Voinko silti osallistua arvontaan? Onnea “synttärisankarille”!

 • Reply sannero/lempihetkiä. December 19, 2016 at 09:58

  Aivan mieletön palkinto, tosta riittäis omaksi iloksi ja kaverille kanssa, vähän niinkuin tässä teidänkin blogissanne !

  Onpa vuosi mennyt äkkiä, seurailin epäsäännöllisen säännöllisesti teidän kummankin blogia ehkä vuoden verran ennenkun iskitte hynttyyt yhteen ja matkassa on pysytty nytkin. Juttunne ovat laadukkaita ja kuvat kerta toisensa jälkeen upeita. Ja mahtavaa että keskitytte myös kotimaan seikkailuihin, kun ei itselläkään aina aika ja budjetti anna myöten matkata valtionrajojen ulkopuolelle.

  Ainiin ja vielä erityiskiitos blogin kautta napsahtaneesta Everyday Mineral alennuskoodista, juuri sudin naamani alella ostettua hohdepuuteria 😉

 • Reply Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar December 19, 2016 at 10:01

  Molempien jutut ovat niin tuttuja kuin mitä toinen bloggaaja kerkeää muiden blogeihin ajan kanssa perehtyä, hehe. On mahtavaa, että pistitte hynttyyt yhteen. Blogikin voi olla parhaimmillaan jaettuna. Teidän elämäntavat, arvomaailmat, elämäntilanteet, intressit ja oikeastaan kaikki tukee yhteistä blogia. Ihania kuvia ja sujuvaa tekstiä. Kauneutta, komeutta ja söpöyttä! Onnea, Rimma ja Laura! <3

 • Reply Marika December 19, 2016 at 10:17

  Ihan vasta löysin tänne blogiin instagramin kautta. Vau! Aika kiva blogi ja kuvat etenkin. Ajatuksissa on aloitella kirjoittamaan myös omaa blogia ja tää teiän blogi on kyllä inspiroiva. On ihana kattoa kun ihmiset tekee asioita sydämestään, kiitos siitä.

 • Reply Heidi December 19, 2016 at 10:30

  Molempien entiset blogit on luettu sanasta sanaan ja tätä uutta myös seurailen, postauksia toivoisin useamminkin mutta ymmärrän kiireisen lapsiperhe arjen. Kotimaan matkailu kiinnostaa kovin ja odotan innolla juttujanne lapsiperheretkeilystä kauniissa kotimaassamme. Kainuun tyttönä erityisesti kiinnostaa nämä pohjoisemman Suomen retkeilymaastot, toivottavasti niistäkin saan lisää lukea 🙂

 • Reply Antti December 19, 2016 at 10:35

  Tasa-arvon nimissä minäkin osallistun arvontaan! Rouvalle ostinkin Vai-kon pipon syksyllä ja olen sitä salaa himoinnut, mutta koska olen pipofanaatikko niin kaapissa on pari käyttämätöntäkin pipoa niin en raski ostaa hetkeen uutta 😀
  Blogianne luen satunnaisesti ja insta-postauksenne pärähtää tasaisin väliajoin feediin, keep up the good work! 🙂
  Hyvää Joulua teille!

  Terveisin: Seikkaileva isi

 • Reply Ulla December 19, 2016 at 10:52

  Onnea 1-vuotiaalle blogille, täällä on hyvä tekemisen meininki! Kaunis ulkoasu, mielenkiintoiset tarinat ja kauniit kuvat kruunaavat kokonaisuuden, jatkakaa samaan malliin. <3

 • Reply SaaraS December 19, 2016 at 11:02

  Tuore lukija täällä! Aivan ihania kuvia ja hyviä postauksia. Itselleni alkaa olla nyt hyvin ajankohtainen aihe lapsien kanssa matkustelu, sillä meille syntyy esikoinen 🙂 joku top-10 lista parhaista lomakohteista vauvan kanssa olisi kiva ellei sellaista ole jo olemassa postauksien joukossa 🙂

 • Reply merikukka December 19, 2016 at 11:05

  Onneksi olkoon! Olen seurannut teitä yhdistymisestä lähtien. Teidän matkoissa on tekemisen meininkiä, siitä tykkään. Aivan mahtava arvonta!!!

 • Reply satupe December 19, 2016 at 11:19

  Niin mukana tässä! Blogianne on niin huippua seurata eri kanavien kautta. Mielestäni on hienoa, kun olette kuitenkin omia persoonianne, vaikka muuten yhteistä blogia kirjoitattekin. Ja kuvien laatu on jotain upeaa – ne eivät petä koskaan. <3
  Itselläni tuntuu, että moni minulle tärkeä asia on jäänyt toteuttamatta ja harrastukset tekemättä lasten syntymän jälkeen, mutta te olette osoittaneet, ettei mistään sellaisesta tarvitse luopua. 🙂

 • Reply Minna December 19, 2016 at 11:27

  Mahtava arvonta! Olette kyllä ihania, mukava seurata teidän yhteistä matkaa täällä blogissa 🙂
  Lämmintä joulua sinne <3

 • Reply Elina December 19, 2016 at 11:32

  Löysin alunperin Palomiehen morsiamen, josta koin olevan tosi suurta apua omien häiden suunnittelussa. Sieltä jatkoin matkaa Rimman blogiin ja Lauran matkablogin pariin ja teidän yhteistä blogianne olen lukenut alusta asti. Olen saanut täältä hyviä reissuvinkkejä esim. Saarenmaalle ja intoa lähteä tutkimaan ihan näitä lähimetsiä 🙂 Mukana kulkee neiti 8 kk, eli adventuring mom hengessä mennään! Erityisesti tykkään tällä hetkellä blogissa lapsiin ja koti-Suomen matkailuun liittyvistä postauksista ja ah niin upeista valokuvista. Arvostan myös sitä, että upeiden kuvien lomassa on rehellistä tekstiä. Ehkä parhaiten on jäänyt mieleen Lauran tilitys Balkanin matkasta. Somessa saa usein liian kiillotetun kuvan kaikesta, joten tuntui tosi virkistävältä kuulla, että ei muillakaan reissut oo aina niin auvoisia kuin mitä kuvat antaa ymmärtää.

 • Reply Satu December 19, 2016 at 11:44

  Oispa huippu palkinto! Oon seurannu teidän blogeja vuodesta 2012 saakka, omat häät oli myös kesällä 2013. Matkailu on ollu myös mun ja miehen harrastus, viime vuosina on road trippailtu Jenkeissä ja seikkailtu Euroopassa. Nyt meidän kokoonpanoon kuuluu myös huhtikuussa 2016 syntynyt poika ja reissuhommat on jo aloitettu Köpiksen ja Suomen valloituksella 🙂
  Teidän blogi on aivan huippu, keep on going!

 • Reply Janina December 19, 2016 at 12:00

  Löysin bloginne jo joskus kauan aikaa sitten, kun kummatkin piditte tahoillaan omia blogeja. Ihanat kuvat ja mukaansatempaava kirjoitustyyli ovat pitäneet minut lukijana vaikka blogin aihe onkin matkan varrella muuttunut. Toisaalta ajan saatossa olen myös löytänyt itsestäni palavan halun nähdä ja kokea maailmaa, joten Rimma + Laura sopii senkin puolestea edelleen lukulistalle. Ihanaa joulun aikaa! <3

 • Reply Tuulia December 19, 2016 at 12:19

  Vau mikä pakkaus, tämä väsyny mamma olis kyllä niin tuon tarpeessa. Te ootte mulle ihan uus tuttavuus, löysin blogin ihan äskettäin joten en oo kerennyt sitä vielä paljon koluta läpi. Mutta ulkoasu on iha mahtava ja saan täältä varmasti paljo infoa ja vinkkejä tuleviin retkiin. Vauvamme on nyt 7kk ja keväällä olis ajatus suunnata lämpöön. Kesäksi haaveillaan telttailusta ja patikoinnista. Ei malttaisi oottaa että päästään perheellä ihmettelemään muutakin maailmaa kun lähi lehtoja.

 • Reply Nonnuska December 19, 2016 at 12:55

  Kerrassaan mahtava palkinto! Ja mahtavat yksi vuotta blogillakin jo ikää! 😊 Onnea! 😙 Löysin hääjuttujen takia itseni lukemasta blogejanne aiemmin kun omat häät oli silloin myös. Nyt kahden pienen lapsen äitinä luen tätä blogia silloin kuin vain ehdin 😀 ja olen kateellinen tuollaisesta tarmosta 😍

 • Reply anna s. December 19, 2016 at 14:06

  Seuraan fb:ssä ja instassa. Kauan en ole teidän blogianne seurata, aika vasta tutustuin sillä pystyin hyvin samaistumaan reissaamiseeen ja lapsiin 🙂

 • Reply idahhh December 19, 2016 at 14:15

  Voi miten hieno arvonta!! 🙂 teidän bloginne on aika uusi tuttavuus itselle koska vasta ihan noin vuoden verran alkanut aktiivisemmin seuraamaan matkablogeja sairastuttuani vakavasti matkakuumeeseen vuoden alussa! Tämä vuosi onkin mennyt matkaillessa niin lähelle kuin kauas matkablogien ansiosta ja tykkään myös lukea juurikin teidän blogissa vinkkejä kotimaan matkailuun. Marraskuiset Repovesi-kuvat olivat muun muassa äärettömän upeita!

 • Reply Erika December 19, 2016 at 14:16

  Seurasin jonkin aikaa Lauran matkablogia, mutta kun hän ilmoitti yhdistävänsä voimansa jonkun ihmeen Rimman kanssa (:D), siirryin minäkin sitten tänne. 🙂

  Facebookiin en kuulu, mutta Instassa teitä seurailen; toivottavasti se riittää tähän arvontaan osallistumiseen!

 • Reply pikkuninni December 19, 2016 at 14:28

  Olen seuraillut teidän touhuiluja jo pidemmän aikaa. Upeat ja inspiroivat reissu-/luonto-/mitkä vaan kuvat (ja tarinat) ovat ehdottomasti blogin parasta antia! Kiitos!

 • Reply jasminella82 December 19, 2016 at 14:57

  Onnea toivotan! 🙂 kiva arvonta!

 • Reply Maija December 19, 2016 at 15:02

  Kiitos kivasta blogista ja huikeista kuvista molemmille! Rimman pilvilinnojen kautta löysin aikanaan Lauran blogin, jota jäin tarkemmin seurailemaan. Ja ihan huikee arvonta hei!!

 • Reply Laura December 19, 2016 at 15:08

  Rimman blogi tuli tutuksi jo useita vuosia sitten ja täälläkin nyt mukana roikuttu vaikkei tämän hetkinen elämä kovin reissailua saati seikkailua olekaan 😀

 • Reply Reetta December 19, 2016 at 15:38

  Onpa hyvä paketti 🙂 olen löytänyt teidät vasta hetki sitten, upeiden instagramkuvien kautta 🙂

 • Reply Elma December 19, 2016 at 16:17

  Ihana palkintopaketti! Tulis tarpeeseen, kun jonkinlainen reissunainen minussakin piilee. Tykkään teidän luontoa kunnioittavasta otteeestanne. Niin ja tietty upeista kuvista. Alunperin löysin tänne, kun kuuklailin Italia-fanina jotain Pohjois-Italia juttuja.

  -Elma –

 • Reply Hanna Kinnunen December 19, 2016 at 16:29

  Pidän eniten teidän reissupostauksista! Seurasin muinoin Rimman pilvilinnat- blogia ja blogien yhdistyttyä aloin seuraamaan teitä molempia. (PS. pitääkö arvontaan osallistuvan olla täysikäinen?)

 • Reply Jaana December 19, 2016 at 16:49

  Teillä on kiva blogi, jonka tekstejä on helppo lukea. Matkakuume ei ainakaan helpota kun katselee teidän ottamia upeita kuvia. 🙂 Lauran hääblogiin tutustuin aluksi ja luinkin sen jälkijunassa nopealla tahdilla läpi. Sitten aktiivisesti Lauran matka blogia on tullut luettua ja välillä Rimman tekstejäkin.

 • Reply Emma December 19, 2016 at 17:13

  Huikea paketti! Olen löytänyt blogiin vasta viime kuukausien aikana instan ja adventuringmomsin kautta kun seikkailimme neljä kuukautta Aasiassa alle vuoden ikäisen tyttömme kanssa. Erityisesti kuvat ja eräretket Suomessa kiinnostaa ja inspiroi tällä hetkellä!

 • Reply Essi December 19, 2016 at 17:38

  Teidän valokuvia on aivan ihanaa katsella!

 • Reply Sanna T. December 19, 2016 at 17:57

  Mukana ollaan! Olen ollut mukana hääblogeista asti, olin kaasona ystävälleni, joka meni samana päivänä naimisiin kuin Laura. Meillä oli myös häät lähekkäin ja nyt molemmilla vauvat – jollain hassulla tavalla samaistun teihin tuon samantapaisen läheisen ystävyyden kautta!

  Tuntui tosi kivalta ja luontevalta, kun bloginne yhdistyivät, koska tyylinne oli aina aika samanlainen. Nyt on kiva seurata ystävysten matkaa äiteinä. Tykkään itse eniten kotiseuduille sijoittuvista retkijutuistanne, mutta ehkä en olekaan itse niin matkablogien perään vaan enemmän lifestyle-blogien ystävä muutenkin.

  Ihanaa joulunaikaa molempien perheille!

 • Reply Anna December 19, 2016 at 18:32

  Oooh mikä arvonta!! 😍 Itse olen lueskellut satunnaisesti Rimman blogia ja nyt tätä! 🙂 Todella kivoja kuvia ja inspiroivia postauksia! Mukavaa ja rentouttavaa joulua! 🙂

 • Reply essij December 19, 2016 at 18:36

  Oon löytänyt teidän blogin ihan vasta tänä vuonna, kun tuumailin roadtripille lähtemistä Balkanille. Matka on vielä tekemättä (suunnitelmissa kyllä!), mutta blogia tulee muutenkin lueskeltua 🙂 Ihailen teidän elämäntyyliä!

 • Reply Tuuli December 19, 2016 at 19:52

  Alotin blogin lukemisen itsenäisten blogienne aikaan. Rakastan tyyliänne kuvata ja kirjoittaa, jatkakaa samaan malliin!

 • Reply Tuija December 19, 2016 at 20:41

  Ihana paketti <3
  Olen lukenut kummankin itsenäisiä blogeja ensin. Muistaakseni Rimman löysin jotain kautta ja toki kiinnostuin kun Kainuun tyttöjä itsekin alunperin 🙂 Hääaikanakin oli ihanaa luettavaa, samoin matkustelut sekä lapsijutut <3

 • Reply Hanna December 19, 2016 at 20:46

  Teidän suurin fani❤😊

 • Reply Jku December 19, 2016 at 20:56

  Olen tutustunut blogeihinne, kun suunnittelin häitämme vuonna 2013. Jokunen vuosi on siis mukana roikuttu. 🙂

 • Reply Tarja December 19, 2016 at 21:35

  Olisipa ihana palkinto! Luen blogianne suht säännöllisesti, ja ihanat matkakertomukset kuvineen toisaalta laittavat reissujalkaa vipattamaan, mutta toisaalta taas helpottavat kaukokaipuuta, kun reissaamiseen ei kovin usein tule mahdollisuutta. Luen mielelläni myös muuhun elämäänne liittyviä postauksia, jotka tuovat kivaa tasapainoa matkajuttuihin. Luin ennen Lauran blogia, josta siirryin tähän yhteiseenne.

 • Reply Mariiah December 19, 2016 at 21:54

  Bloginne on uusi tuttavuus. Hienoja kuvia ja mukavia juttuja! Tänne palaan toistekkin.

 • Reply MarjaKoo December 19, 2016 at 22:07

  Aivan upea paketti kivoja juttuja! Nyt kun ei ole itse päässyt reissuun tänä syksynä, niin onpa mukava fiilistellä blogin matkajuttujen äärellä.

 • Reply Leah December 19, 2016 at 23:10

  Onnea sitkeille sisseille, jotka jaksatte hauskuuttaa ja inspiroida mielettömillä postauksillanne ja kuvillanne viikosta toiseen! Hääblogeistahan se kaikki lähti ja siitä lähtien on tullut seurattua teidän elämäänne. Kiitos kaikista elämänmakuisista tarinoista! Ps. Podcastit ois kivoja kuunnella lenkeillä 😉

 • Reply Kristiina December 19, 2016 at 23:43

  Hei, satunnaisesti luen. Kiva kisa! Hyvää joulua!

 • Reply Fressayah December 19, 2016 at 23:54

  Hei ihana ylläripakkkaus! Ja noi Vai-kon pipot on kyllä parhaita! <3 oon enemmän seuraillut teitä instassa ja ihaillut ihania kauniita kuvianne! Itse myös seikkailen luonnossa pojan kanssa ja se on parasta 🙂

 • Reply Hymy December 20, 2016 at 00:15

  Onnea 1-vuotiaalle 🙂 Ainoa blogi mitä luen, koukkuuntunut ensin vahvasti ja vakavasti Palomiehen morsiameen vuonna 2013 ja siitä se sitten lähti.. Samassa tahdissa tallataan tätä elämää, mikä varmasti yksi syy miksi jaksan aina tulla kurkkaamaan mitä blogissa on uutta 🙂

 • Reply ttanjat December 20, 2016 at 00:25

  Apua, ihana paketti! Mä olen ollut matkassa mukana hääblogiajoilta ja tykännyt kovaa siitä asti. 🙂

 • Reply Sara December 20, 2016 at 00:32

  Voi Jösses! Mie tahon!
  Aiemmin seurailen teidän omia Blogeja ja perässä siirryin yhteiseen. Instassa myös. Fb tiliä en omista. Tuo adventuresmoms pitää mennä klikkaamaan 🙂

 • Reply Sanna I Siveltimellä December 20, 2016 at 00:43

  Himmeitä palkintoja, joten pakko osallistua! 😀 Löysin teidän blogit silloin kuin olitte häämatkoillanne ja niistä turkooseista paratiisikuvista jäin ihan koukkuun. Hieman on tyyli toki muuttunut ympäristöllisistä tekijöistäkin johtuen, oletan, mutta sama hyvä ja rehellinen meno jatkuu. Hyvä näin <3 Ja onnea blogille!

 • Reply Jonna December 20, 2016 at 07:11

  Ajauduin bloginne lukijaksi instagramin kautta. Ihastuin huikeisiin kuviin reissuiltanne 🙂

 • Reply Tipi December 20, 2016 at 09:46

  Moi! Mä löysin alunperin instgram tilin ja ihastuin siellä kuviin! Siitä sitten ajauduin tänne blogiinkin 🙂

 • Reply Mirva December 20, 2016 at 09:50

  Ihania kuvia ja ihania matkoja ja tarinoita ensi vuodellekin 😊

 • Reply Teija December 20, 2016 at 10:38

  Olisinkohan seuraillut tiiviimmin parin vuoden ajan.
  Tykkään noista teidän matkakertomuksista.

 • Reply Saara December 20, 2016 at 12:35

  Mä aloin seurailemaan teidän hää-blogejanne, ja etenkin Rimman fiilistelyt muutenkin oli mukavaa luettavaa! Voi kun ne löytyisi vielä jostain! Sitten lähdiitte reissuillenne ja niitä luin mielenkiinnolla. Nyt käyn silloin tällöin katsomassa teidän kuulumisia, mutta tuntuu että ei ole blogi enää niin henkilökohtainen kun ne oli erillään. En tiedä onko vain minun mielessäni tämä, mutta haluaisin kuulla jotain vähän enemmän, niinkuin teistä, jotta blogi olisi mielekkäämpi.

 • Reply Puupuu December 20, 2016 at 12:48

  Onnea! Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti lueskelemassa, erityisesti tykkään kuvista.

  Mutta mun mielestä arvonnat joissa on tuollaisia some-ehtoja on vähän mälsiä kun ei käytä somea. Olisi kiva voida osallistua arvontaan siitä huolimatta.

 • Reply Anniina December 20, 2016 at 12:56

  Mukana arvonnassa, palkinnot ovat niin hienot! Molempien omia blogeja luin jo aikaisemmin ja nyt olen jatkanut seuraamista kun olette laittaneet hynttyyt yhteen. Ihan pakko seurata jo pelkkien upeiden kuvien takia, vaarana on vaan se että oma reissukuume kasvaa joka kerta isommaksi ja isommaksi 😀 monta hyvää vinkkiä kotimaan ja Euroopan kohteisiin olen saanut ja osan käynyt jo toteuttamassakin.

 • Reply Annu December 20, 2016 at 13:18

  Ekaa kertaa eksyin tämän blogin pariin, ja vaikuttaa todella kiinnostavalta. Jatkossakin aion seurata 🙂

 • Reply Emma December 20, 2016 at 13:26

  Wow! Upea setti <3
  Vasta jonkin aikaa lukenut teijän blogia, vielä on paljon sivuja selaamatta. Kuvat älyttömän upeita!

 • Reply Tarja December 20, 2016 at 13:37

  Löysin juuri bloginne. Aivan ihania kuvia. Aion kyllä jatkossa seurata teitä!

 • Reply Saila Jantunen December 20, 2016 at 13:47

  Nyt vasta eksyin tänne ja onneksi eksyin. Näyttää ja tuntuu mielenkiintoiselta. Tulen jatkossakin kurkkimaan. Suomi reissailut luonnossa etenkin kiinnostaa😊

 • Reply Heli December 20, 2016 at 13:50

  Facebook ehdotti blogianne minulle ja ensisilmäyksellä tämä vaikutti todella mielenkiintoiselta. Liityin seuraajiin Facebookissa ja Instagramissa ja kun joulukiireet hellittävät, niin taidanpa paneutua vanhoihin postauksiinne kun blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta 🙂

 • Reply mervi December 20, 2016 at 13:56

  hyvää joulua <3 upea arvonta <3

 • Reply Ulla-Maija December 20, 2016 at 13:59

  Ihan uusi lukija olen:) liityin fb- ja insta-seuraajaksi!

 • Reply Britt December 20, 2016 at 15:00

  Oi, ompa mahtava paketti! Itse asiassa fb:ssa pomppasi tämä arvonta newsfeediin, joten blogi on entuudestaan tuntematon. Mielenkiintoiselta kuitenkin vaikuttaa, joten saatoitte juuri saada yhden seuraajan lisää. 😊

 • Reply Meeri December 20, 2016 at 15:05

  Oij, onpas kiva palkinto!
  Itselle ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet, kauniit kuvat ja mukaansa tempaava tyyli ovat pitäneet minutkin mukana jo sieltä molempien omien blogien ajoilta. Jatkakaa siis samaan malliin!
  Onnea vielä vuosikkaalle ja ihanaa Joulunaikaa <3

 • Reply Annika December 20, 2016 at 15:18

  Ihanaa lukemista ja mahtava arvonta. Täällä myös uusi seuraaja. 🙂

 • Reply Essi December 20, 2016 at 15:26

  Päädyin seuraajaksi ehkä vuosi sitten upeiden kuvien houkuttelemana! 😍 Sitä voi melkein kuvitella itsekin olevansa reissussa kun niihin uppotuu ☺️

 • Reply Mari December 20, 2016 at 15:28

  Ihana arvonta, olisin maailman onnellisin voittaessani nuo tuotteet! Olen seurannut Rimmaa hääblogista lähtien ja sitä kautta taisin aikoinaan löytää tieni myös Lauran blogiin. Kateellisena luin molempien maailmanympärimatkoista haaveillen toteuttavani joku päivä saman itsekin. Ehdottomasti parasta teidän blogissanne on kauniit kuvat ja kattavat matkajutut, joista saa vinkkejä omien reissujen suunnitteluun 🙂

 • Reply Nanne December 20, 2016 at 15:41

  Huikean hienon setin olette saaneet arvottavaksenne! Jokainen tuotteista mielyttäisi silmääni tai kutkuttelisi makuhermojani. Nams! ♥

 • Reply Saara December 20, 2016 at 15:47

  Ompa houkutteleva paketti! Törmäsin blogiinne ensimmäisen kerran itse asiassa vasta kuukausi takaperin ja jäin heti pysyväksi lukijaksi. Ensimmäisenä rakastuin upeisiin kuviin ja enemmän tutustuttani huomasin että aihepiiritkin ovat minua kiinnostavia. Jatkakaa samaan malliin <3

 • Reply Nella December 20, 2016 at 16:16

  Olen uusi lukija ja liityin facebookissa ja instassa seuraajaksi 🙂 Blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta kyllä 🙂

 • Reply Katri December 20, 2016 at 16:27

  Onnea 1v. blogista. 😊

 • Reply Jose December 20, 2016 at 16:37

  Täh, onko siitä muka vasta vuosi kun lyöttäydyitte saman blogin alle?! Tuntuu että tätä olisi seurannut paljon pidempäänkin jo. 😀 Joka tapauksessa teidän postauksia on aina ilo lukea, sujuvaa tekstiä ja upeita kuvia. Websuunnittelijana arvostan myös blogin ulkoasua, joka on ihanan selkeä ja kaikella tapaa oikein toimiva. Hienoa rouvat, jatkakaa samaan malliin!

 • Reply Sonkku December 20, 2016 at 16:53

  Kotimaa ja sen tuomat elämykset, luonto, eläimet. Nämä lähellä sydäntäni ja olen Rimman blogiin aikanaan eksynyt ja heti jäin koukkuun. Olen saanut blogine kautta mahtavia ideoita kotimaan matkailuun ja paikkoihin joihin aion vielä matkustaa. Kiitos tästä ja innolla odotan mitä onkaan vielä tulossa.. 😊

 • Reply Milja December 20, 2016 at 17:48

  Löysin joskus Lauran hääblogin ja se oli musta aivan ihana ja Laura vaikutti niin fiksulta ja sympaattiselta. Sen jälkeen luin Lauran oma blogia ja nyt oon lukenut tätä teidän blogia. Vauvajutut ei niin paljoa kiinnosta, enkä ole niin intensiivisesti enää tätä blogia lukenut. Mutta olette molemmat tosi hyviä kirjoittajia ja blogin kuvat on kauniita, aiheet ei vaan enää kosketa niin paljon.

 • Reply Maijukka December 20, 2016 at 18:20

  Wohou! Ihana arvonta. Tsemppiä mulle ja ihanaa joulunaikaa teille 🙂

 • Reply K December 20, 2016 at 19:25

  Palomiehen morsiamesta siirryin Lauran blogiin ja sieltä sitten tänne, eli jokunen tovi on tullut roikuttua mukana! Nyt kun itsellä on parin viikon ikäinen vauva, niin tunnun kuuluvani tänne vielä entistäkin paremmin 🙂

 • Reply Sanna December 20, 2016 at 20:25

  Oi vitsi ois ihana voittaa toi koko setti! Musta on tulossa äiti ens vuoden alussa eli siis ihan pian ja saisin jotain itselle kun nyt kaikki hankinnat keskittyy vauvaan. Oon saanu teidän blogista hurjasti uskoo siihen, että seikkailemaan pystyy vielä sen lapsenkin kanssa eikä kaikki reissut ole missään nimessä ohi vaikka elämä muuttuu. Kiitos siitä!

 • Reply Minna December 20, 2016 at 21:12

  Oi mikä ihana arvonta!! Huippua! Blogi vie mukanaan. Hyvää joulun aikaa! 🙂

 • Reply Anna-Maija Heikkilä December 20, 2016 at 21:26

  Hei! Ihan tuore seuraaja täällä, moi. Satunnaisesti blogeja lukenut, mutta nyt siirryn seuraamaan hieman aktiivisemmin. Ainakin kuvien muodossa instan puolella. Ihana oli voittaa 💜 Hyvää joulua!

 • Reply LilliV December 20, 2016 at 21:30

  Hääblogien kautta teidän löysin ja häämatkapostaukset viimeistään koukuttivat! Nyt kun odottelen esikoista saapuvaksi vielä tässä loppuvuodesta, niin naperon kanssa matkustaminen kiinnostaa kovin. 🙂 Mukavaa joulunaikaa teille!

 • Reply Jelena December 20, 2016 at 21:48

  Ihana arvonta! Kiitokset monipuolisista postauksista ja kivoista kuvista!

  Terv. Jelena

 • Reply Outi /Maa Quzuu December 20, 2016 at 22:19

  Muhkea on palkinto, kyllä kelpaisi! Ihana blogi teillä ja upeita kuvia. Kaikkea hyvää ja lennokasta toivottelen teille molemmille ja hyvät joulut! 🙂

 • Reply SiljaT December 21, 2016 at 00:24

  Ihana arvonta, pakko osallistua! 🙂 Palomiehen morsianta ja fiilistelijän pilvilinnoja on luettu ja siitä asti matkassa oltu. Mukavaa joulun aikaa teille!

 • Reply Mari V December 21, 2016 at 11:12

  Ihana paketti arvottavana! 🙂 Olen aika uusi lukijanne 🙂 Hyvää joulua teille! 🙂

 • Reply Tarja December 21, 2016 at 13:13

  Seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti todella kaunista blogianne. Arvonnassa mukana ja toivon yhtä mukavaa yhteistä seuraavaa vuotta!

 • Reply Saija December 21, 2016 at 14:13

  Ihana paketti! En ole äiti, enkä edes pääse niin usein seikkailemaan kuin toivoisi, mutta kyllä tää mulle silti passais ihan tähän perus arjesta selviytymiseen! Ekaa kertaa päädyin blogiin ja kummasti alkoi heti matkakuume nousta 😊 Hyvää Joulua kaikille 😘

 • Reply Riina K December 21, 2016 at 16:29

  Vau mikä paketti kaikkea ihanaa! Mieluusti olen mukana arvonnassa. 🙂

 • Reply Saana December 21, 2016 at 17:45

  Teidän molempien seikkailuja varmaan jo viitisen vuotta seuranneena osallistun ehottomasti tähän ja vaikken oliskaan, niin kyllä tuommonen paketti olis upea saada!😍

 • Reply Maarit December 21, 2016 at 18:38

  Seurailin aiemmin Rimman blogia ja sitä kautta siirryin tähän yhteiseen blogiinne.

 • Reply Annaleena December 21, 2016 at 18:44

  Paljon onnea teille, jatkakaa samaan ihastuttavaan tyyliin! Täällä on ihana, reipas tunnelma ja kauniita kuvia! Löysin blogin vasta muutama kk sitten ja ihastuin heti. Asutaan maalla kolmen (parin viikon päästä 4) pienen lapsen kanssa ja nautitaan ulkoilusta ja retkeilystä niin metsässä kuin järvelläkin. Nyt kun en ole itse hetkeen päässyt kunnolla liikkumaan niin olen lueskellut mm. teidän postauksia ja liikkunut niiden mukana ajatustasolla. Odotan kovasti, että tämä neljäs syntyy ja pääsemme yhdessä liikkumaan ja nauttimaan elämästä. Hyvää joulunaikaa teille!

 • Reply Hanna December 21, 2016 at 21:15

  Olen seuraillut teidän molempien blogeja siitä asti kun häitä (teidän ja omia) vasta innolla suunniteltiin. Sen jälkeen on ollut ihana lukea molempien maailmanympärimatkoista ja samalla haaveilla omasta. Tänä syksynä sellainen toteutui vihdoin myös meidän kohdalla 🙂 Silloin tuli luettua uuteen kertaan kaikki Australian ja Uuden-Seelannin postaukset vähän eri näkökulmasta 😀

  Eli siis KIITOS ihanasta ja mielenkiintoisesta blogista <3 Eniten olen tykännyt postauksista, jotka ajoittuvat just tähän arkeen ja hetkeen (esimerkiksi nyt viimeisimmät kuulumiset Kainuusta – tuli niin hyvä mieli!) sekä luontoa ja eläimiä (ja niiden suojelua) koskevista postauksista. Jälkimmäiset ovat tehneet monesti vaikutuksen ja pistäneet miettimään montaa asiaa!

 • Reply IÄP December 21, 2016 at 21:31

  2xseurattu ja tykätty heti alusta asti. Lauraa seurattu ja tykätty vuodesta miekka ja kirves eli kaikki blogit tähän asti.

 • Reply Marianne December 21, 2016 at 21:47

  Melko vasta löysin blogin ja instagram tilit ja nyt olen kahlannut kaikki läpi. Saan tästä blogista ja kuvista voimaa arkeen. Olen taaperon äiti ja kaipuu luontoon on kova. Asun Helsingissä mutta tänne tulin Rovaniemeltä jonne puolestaan päädyin Pohjois-Norjasta jo lapsena. Bloginne ansiosta nyt on ostoslistalla kantorinkka lapselle jotta pääsemme metsään.

 • Reply Niina December 21, 2016 at 22:49

  Kauaa en ole matkassa ollut, mutta voi veljet kuinka varastitte jo blogisydämeni! Ihania ja voimaannuttavia juttuja, upeita kuvia. Eipä enempää voisi toivoa. Olette varsinainen piristys arjessa ihmiselle, joka ehdi luontoon niin useasti kuin haluaisi. Kiitos. ♥
  Ja nyt vielä tuo ihan käsittämättömän upea setti arvonnassa, voi veljet! Tuosta riittäisi niin suosikkeja kuin roppakaupalla uusia tuttavuuksia niin itselle kuin ystävällekin. Huippua!

 • Reply Omppu December 21, 2016 at 23:26

  Olispa huippua voittaa tämä paketti! Olen seuraillut teidän molempien blogeja jo hääsuunnitteluista alkaen ja jokseenkin samoja polkuja itsekin koko ajan tallaillut. Nyt juuri kohta vuotiaan tyttären kanssa kiinnostaa taas erityisesti retkeilyjutut. Ihania kuvia ja hyviä juttua,keep that coming!😊

 • Reply Maija December 21, 2016 at 23:37

  Molempien aikaisempia blogeja olen seurannut, ensin Lauran blogia ja sitä kautta löysin myös Rimman blogiin. Ihana ollut seurata hääsuunnitteluja,häämatkoja ja nyt tätä blogia reissuista. Erityisesti pidän myös siitä, että nykyään reissaamista tarkastelette myös lapsen ja lapsiperheen näkökulmasta. Terv. Kohta kahden lapsen äiti

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa December 22, 2016 at 02:08

  Mä luin teidän blogia jo silloin kun kirjoittelitte erikseen. Hieno on tämäkin blogi ja onnea yksivuotiaalle. Mun blogi muuten saavuttaa tuon saman iän lähipäivinä.

 • Reply Fia-Lina December 22, 2016 at 05:27

  Eksyin Rimman fiilistelijän pilvilinnoja-blogiin reilu 2 vuotta sillon, kun suunnittelimme häitämme. Eli itseasiassa luin ensimmäisenä hääpostaukset. Jo tuolloin suunnittelimme maailmanympärysmatkaa (jolla nyt olemme) ja luontevasti jatkoin matka-aiheisten juttujen lukemista. Rimman kautta ei tietenkään mennyt kauaakaan, kun löysin tieni Laura lets go-blogiin ja alusta asti teidän yhteistä blogia seurannut tiiviisti. Tämä on edelleen yksi suosikkiblogeistani ja ootte mun matkablogi-idoleita. Teiän matkablogit oli ensimmäiset mitä aloin lukea, joten kauttanne löysin koko tämän matkablogien ihmeellisen maailman. Jatkan hengessä mukana täällä ruudun takana (ja maailman toisella puolella) 😍 odotan innolla suomi 100v vuotta, koska itse haluan myös kotiinpaluun jälkeen keskittyä Suomen matkailuun.

 • Reply Maija December 22, 2016 at 10:06

  Olen seurannut blogejanne hääsuunnitteluista alkaen. Tyylinne ja tapanne kirjoittaa ja kuvata viehättävät. Matkabloginne on virkistävä poikkeus tässä materialistisessa maailmassa. Teidän avulla olen saanut matkata upeisiin paikkoihin. On hienoa, että kotimaanmatkailu saa myös ansaitsemaansa huomiota ja kunnioitusta.

  Luonto, eläimet ja lapset ovat itselleni tärkeitä. Minulla on juuri 5 ja 3 vuotta täyttävät pojat sekä pian 1 vuotias tytär. Tässäkin mielessä bloginne tarjoaa mukavasti tarttumapintaa.

  Kiitos ja kaikkea hyvää.

 • Reply Laura December 22, 2016 at 12:19

  Aikanaan seurailin teidän molempien itsenäisiä blogeja, en tosin enää muista kumman blogin löysin ensin ja sitä kautta eksyin sitten toisenkin blogin seuraajaksi. Tykkään kovasti jutuistanne, ne ovat lämminhenkisiä mutta silti turhia kaunistelemattomia tilanteen mukaan. Kuvat ovat tosi kauniita ja niitä on sopiva määrä. Tykkään kovasti matkailusta, mutta luontoretkeilypuoli oli jostain syystä jäänyt paitsioon vaikka luonnosta tykkäänkin. Juttujanne seuraamalla olen löytänyt innostuksen myös kotimaan luontomatkailuun ja silmäni ovat auenneet tutkailemaan myös kotiseudun lähikohteita. Suurkiitokset siitä!

 • Reply Anna December 22, 2016 at 13:33

  Olen seurannut kumpaisenki blogia häätohinoista lähtien. 🙂 teidän kirjoitustyylit on mukaansatempaavia ja huumorilla höystettyä. Tykkään ihan hirveästi! Ja tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti kotimaanmatkailua koskevat jutut, joita on kiitettävästi täällä! Odotan innolla ens 100-vuotisjuhlavuotta. Hyvää joulua teille kummallekin ja perheillenne! <3

 • Reply Annastiina December 22, 2016 at 14:36

  Rimman blogin seuraaminen alkoi hääpostauksista. Jäin koukkuun ja siitä asti olen seurannut aktiivisesti erityisesti matkaraportteja 🙂

 • Reply Ellu December 22, 2016 at 16:54

  Molempien blogeja seurasin, alkaen Lauran maailmanympärireissusta. Odottelen Uusi-Seelanti ja Australia postauksia näkyville! Paljon sai sieltä hyviä vinkkejä ja matkakuumeen kasvatusta omaa reissua varten 🙂
  Hyvää joulua!

 • Reply Kaisa December 22, 2016 at 17:29

  En ole millään tavalla luontoihminen mutta silti blogi kolahtaa. Ja se on sellainen saavutus, josta voi teille antaa pelkkiä ruusuja. Paljon!

  Mukana arvonnassa, kerrankin jotain superkivaa osui silmiin oikeaan aikaan.

 • Reply Sandy December 22, 2016 at 20:05

  Onpa ihana palkinto tarjolla! Uusi lukija olen 🙂 Nyt talven aikana löytänyt blogiinne <3

 • Reply Anna K. December 22, 2016 at 20:08

  En edes muista kuinka kauan olen lukenut teidän molempien blogeja, sillä mukana olin tosiaan jo kauan ennen kuin yhteisen blogin perustitte. Hääjututkin luin innolla, vaikka omia häitä ei ollut tai ole tiedossa vielä aikoihin. 😉 Kotimaanmatkailukin ja luonto on ihanasti esillä täällä, vaikka kiva ulkomaan reissuistakin on lukea ja etenkin kuvia katsella!

 • Reply Rose December 22, 2016 at 21:40

  Tähän on pakko osallistua!!!
  Sen voisin kertoa, että Rimman blogia aloin lukemaan silloin, kun suunnittelitte häitä… 🙂 Rimman blogin kautta löytyi myös Lauran blogi. On kyllä ollut ihana seurata vierestä miten teidän molempien elämä on kulkenut eteenpäin. Aivan mahtavia tarinoita reissuista ja ihan vaan siitä arjestakin maanläheisesti kuvattuna ja kerrotuna! <3

 • Leave a Reply