Suomi 99 – kiitämme menneestä, iloitsemme tulevasta!

Kotimaanmatkailu
December 6, 2016

Se, että saa herätä ilman että tarvitsee pelätä.

Se, että saa kasvattaa lastaan maassa, jossa on rauha.

Se, että voi nauttia neljästä vuodenajasta puhtaassa luonnossa, ja hyödyntää sen antimia – kiitos jokamiehenoikeuksien.

Se, että kropassa vallitsee sisäsyntynyt kiitollisuus isoisillemme ja -äideillemme, jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken.

Sitä itsenäisyys muun muassa meille merkitsee.

suomi-luonnonpaivat-suomi100-liputus-suomenlippu-5

Rakkaudesta lajiin – ja ennen kaikkea Suomeen

Kuten olette ehkä blogistamme huomanneetkin, me rakastamme Suomea. Itse asiassa me rakastamme sitä niin kovin paljon, että haluamme tutustua siihen ensi vuonna lisää, jotta pääsemme levittämään Suomi-ilosanomaa maailmalle Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi uudessa blogissamme. Fall into Finland tulee olemaan englanninkielinen blogi, joka on omistettu Suomelle ja suomalaisuudelle – adventurin moms -twistillä tietenkin. Se tulee olemaan meidän ensi vuoden suuri projektimme, ja me oiken palamme jo halusta päästä esittelemään sen teille! Sivusto on kuitenkin vielä rakennusvaiheessa, joten sillä aikaa voitte käydä jo osoittamassa tukenne ja käydä tykkäämässä Fal into Finlandin Facebook-sivusta ja ottaa jo päivittyvän Instagram-tilimme seurantaan – niin ja ennen kaikkea kertokaa sivustosta kaikille ulkomaalaisille ystävillenne!

Ensi vuosi tuo tullessaan myös uuden jännittävän kuvion, sillä me pääsemme toimimaan Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi perustettujen Luonnonpäivien luontolähettiläinä. Luonnonpäivät tulee juhlimaan Suomen ainutkertaista luontoa neljällä teemapäivällä ensi vuonna: 4.2. sukelletaan talveen, 20.5. villiinnytään keväästä, 17.6. rakastutaan kesäyöhön ja 26.8. juhlitaan luontoa mitä upeimmalla tavalla! Tuolloin nimittäin vedetään lippu salkoon Suomen luonnon kunniaksi, mikä tekee Suomesta ensimmäisen  luontonsa kunniaksi liputtavan maan koko maailmassa! Kuinka hieno juttu!

Alkuvuodesta olemme omalta osaltamme myös ensimmäistä kertaa mukana Matkamessujen yhteydessä järjestettävässä Nordic Blogger’s Experiencessä host-bloggaajina esittelemässä armasta kotimaatamme ja pitämässä huolta siitä, että kansainvälisillä matkabloggaajilla olisi mahdollisimman upea Suomi-viikko. Edellisten vuosien NBE-touhuja sivusta seuranneina viikosta on odotettavissa jotain aivan eeppistä.

Edessä on siis mitä upein Suomi-vuosi, emmekä oikein edes malttaisi odottaa sen alkamista! Fiilistellään nyt kuitenkin vielä rauhassa joulua.

suomi-luonnonpaivat-suomi100-liputus-suomenlippu-3

Rauhallista itsenäisyyspäivää teille kaikille rakkaille lukijoillemme! <3

Rimma & Laura

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply lena / london and beyond December 6, 2016 at 16:44

  Hyvä te, jee! Innolla odotan <3

  • Reply Laura December 6, 2016 at 16:49

   Ihanaa, kiitos Leena-Mari!! <3

 • Reply Terhi / Hupsistarallaa December 6, 2016 at 17:44

  En malta odottaa, mahtavaa!!!

  • Reply Rimma December 7, 2016 at 15:55

   Ei mekään! Kiitos, ihanaa että oot matkassa mukana <3

 • Reply Satu December 6, 2016 at 21:01

  Kuulostaa niin mahtavalta! Innolla odotan. Ihanaa itsenäisyyspäivää!

  • Reply Rimma December 7, 2016 at 16:04

   Ihana kuulla, että oot innolla mukana! Arvaat varmaan, ettei me meinata pysyä nahoissamme! 🙂 Kiitos, sitä samaa sulle!

 • Reply Erika December 7, 2016 at 16:23

  Oho, vau! 🙂

  • Reply Laura December 8, 2016 at 21:33

   No niinpä, wau! ^_^

  Leave a Reply