Adventuring moms -kuvakisan huikea saldo

Retkeily
September 21, 2016

Huh huh mitä seikkailevia mutseja sieltä ruutujen toiselta puolelta löytyykään! Kiitos tuhannesti kaikille #adventuringmoms ja #partioaitta kuvakisaan perheretkiään jakaneille osallistujille. Olemme viettäneet pitkät tovit seikkailujanne ihastellen, joten uskotte varmasti kun kerromme, että voittajien valinta ei ollut mikään helppo nakki! Päätökset on nyt kuitenkin tehty ja valintaprosessi eteni seuraavasti.

Valitsimme molemmat kymmenien upeiden kuvatarinoiden joukosta kuusi ehdokasta, joista kolme samaa kuvaa löytyi meidän molempien listalta. Nämä kolme kuvaa pääsivät siis suoraan finaalikierrokselle ja loput kolme arvoimme ensimmäiseltä kierrokselta jäljelle jääneiden joukosta. Partioaitan 100 eudon lahjakortin voittajan valitsimme yhdessä Partioaitan edustajan kanssa näiden finalistien joukosta, ja lahjakortin voitti tällä kertaa nimimerkki laurauffi koskettavalla retkeilykuvallaan. Loput viisi finalistia saavat lohdutuspalkintona tulevia syysretkiä varten Kupilkan mainiot kuksat.

Tässä vielä finalistien kuvat tarinoineen ja hieman meidän valintaperusteita.

laurauffi

Roald Dahlin lainaus sopii tähän kuvaan kuin nakutettu, ja puhutteli kovasti tätä valitsijaraatia. On suorastaan uskomatonta, miten nämä pienet ihmistaimet osaavatkaan nähdä niitä pieniä salaisuuksia  ja elämän ihmeellisyyksiä ihan niissä pikkujutuissakin. Heiltä me voimme oppia niin paljon! Siksi nimimerkki laurauffin oma toteamus “That little human being is a fine proof of pure magic and with her every little outdoor trip feels like an expedition.”  osuu niin ikään syvälle. Laura on muutenkin esimerkillinen adventuring mom, sillä hän retkeilee paljon lapsensa ja perheen karvakamujen kanssa. Onnea voitosta ihana Laura!

nayttokuva-2016-09-21-kello-14-16-59

_mintsku

_mintskun kuva sai sydämemme läpättämään jälleen Lofoottien suuntaan. Voihan Norja, että se osaa olla upea maa! Kuva on lisäksi hienosti aseteltu, ja alamäkeen viilettävien tenavien silmissä epäilemättä vilkkuvan onnenpilkkeen voi kuvitella hyvin mielessään, vaikkei sitä suoraan kuvassa olekaan näkyvillä. Onnea _mintsku ja jatkakaahan ihanien reissu- ja retkikuvien jakamista  – häsällä  #adventuringmoms tietenkin!

nayttokuva-2016-09-21-kello-14-17-32

akuvaramaki

Aku on niin ikään esimerkillinen adventuring mom! Tiedämme, että hän on periksiantamaton ja kunnianhimoinen tyyppi IRL, ja se vaikutelma sai vain lisäpotkua tästä mahtavasta stoorista, joka Akun kisakuvaan liittyy. Akun kuva taisi kerätä eniten ihailevia kommentteja kaikista @adventuringmoms-tilillä jakamistamme kuvista, eikä ihme – on ollut nimittäin seikkailuasenne kohdillaan niin vahemmilla kuin ihanalla pikkutyttärelläänkin! Onnea Aku, ja mahtavat seikkailut jatkukoon!

nayttokuva-2016-09-21-kello-14-18-02

hanna_borderingactor

Tässä kisakuvassa meidän molempien huomion kiinnitti tuo upea valo sekä tietty kuvan etualan kettureppu. Kuvassa ja sen saatteena olevassa tarinassa on myös ihana viidakkokirjamainen seikkailufiilis! Onnea Hanna – jatkakaahan samaan malliin!

nayttokuva-2016-09-21-kello-14-19-34

tahtooretkelle

Tämä kuva kertoo hienosta retkiasenteesta! Niinhän se on, että useimmiten tiukkojen nousujen jälkeen perillä odottaa aina palkinto mahtavien näkymien (ja toivottavasti myös eväiden!) muodossa. Kuva on myös asettelultaan onnistunut ja muutenkin laadukas otos. Kiitos osallistumisesta tahtooretkelle, toivottavasti näemme jatkossakin teidän perheen mahtavia kuvia #adventuringmoms-feedissä!

nayttokuva-2016-09-21-kello-14-19-51

hami_hamila

Tunnelma, tunnelma ja tunnelma. Tästä kuvasta huokuu yksinkertaisesti niin hyvät vibat, että se oli pakko valita top kuutoseen. Nimimerkki hami_hamila on luontoihminen henkeen ja vereen, ja se näkyy hänen Instafeedissään upeasti. Ihanaa on se, miten hän kasvattaa myös lastaan osaksi luontoa ja sen ihmeitä. Jos vielä ei ole käynyt Paavolan tammella niin tämän kuvan nähtyään on pakko suunnata sinne retkelle! Kiitos hami_hamila muistakin ihanista #adventuringmoms-kuvistasi, jatketaan samaan tahtiin!

nayttokuva-2016-09-21-kello-14-20-07

Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille ja onnea tuhannesti voittajille! Toivottavasti jaatte kanssamme jatkossakin yhtä upeita perheretkiä ja -hetkiä, joita pääsemme kaikki ihastelemaan seikkailevien äitien ikioman @adventuringmoms -yhteisön kautta.

Nähdäänhän Sipoonkorvessa lokakuussa?

Enää alle kaksi viikkoa Partioaitan 365 Klubin Retkellä lasten kanssa -teemaiseen päiväretkeen Sipoonkorven kansallispuistossa. Retki järjestetään ensi viikon lauantaina 1.10. klo 13-16 ja on tosiaan ilmainen klubin jäsenille. Myöskään klubiin liittyminen ei maksa mitään, joten nyt kaikki retkeilystä kiinnostuneet perheet kipin kapin messiin! Me olemme molemmat perheidemme lähdössä mukaan Sipoonkorven retkelle, ja olisi aivan mahtavaa tavata myös teitä lukijoita siellä 🙂

Mitä mainiointa syysviikkoa ystävät!

PS. Suomen Blogimedia lukijatutkimus löytyy juuri nyt blogimme oikeasta sivupalkista. Käykää ihmeessä osallistumassa!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Laura September 21, 2016 at 22:30

  Voiko onnesta haljeta?! Oon niin älyttömän onnellinen ja otettu tästä kunniasta. Kiitos Rimma ja Laura sekä kiitos Partioaitta! <3 Kerrassaan upeaa. Wau.

  • Reply Laura September 24, 2016 at 23:58

   Ihana oot! <3

 • Reply Aku Varamäki September 22, 2016 at 15:15

  Ihania kuvia ja seikkailuita! Ja kiitos kuksasta, kyllä kelpaa siitä nautiskella tulevilla retkillä! 😊

  • Reply Laura September 24, 2016 at 23:59

   Huippua, että voittokuksa pääsee heti käyttöön! <3

 • Reply Hanna September 23, 2016 at 05:42

  Kiitos teille kisan järjestämisestä, hienoja kuvia! Lämmin kiitos myös täältä kuksasta, yhdyn edelliseen että kyllä kelpaa nautistella tulevilla retkillä 🙂

  • Reply Laura September 25, 2016 at 00:00

   Eipäs kestä – kiitellään Partioaittaa yhdessä kun lähtivät ystävällisesti sponssaamaan! ^_^

 • Reply Teija / Lähdetään taas September 25, 2016 at 14:33

  Ihan mahtavia kuvia! Itse en olisi kyllä osannut laittaa noita paremmuusjärjestykseen. Niin monta hyvää!

  • Reply Laura September 26, 2016 at 11:28

   Oli siinä kyllä meillä pohtimista, huh! 🙂

  Leave a Reply