Oi juhannus

Kotimaanmatkailu, Lapsiperhe matkustaa
June 24, 2016

Täällä Espoossa on autiota. Ilmeisesti koko naapurusto on pakkautunut autoihinsa ja suunnistanut keskikesän viettoon väljemmille vesille. Me ei lähdetty, sillä kovin väljää on nyt täälläkin. Oikeasti päätimme viettää juhannuksen kaupungissa ihan sen vuoksi, että alkuviikosta lennämme koko perheen voimin Sveitsiin, jossa yllytyshullu mieheni kipaisee kevyen 45 kilometrin mittaisen vuorimaratonin kera yhtä kreisin veljeni. Oman kodin rauha ja maratonille valmistautuminen kanssaeläjistä tyhjentyneillä lenkkipoluilla vetivät siis tällä kertaa pisimmän korren. Ja kyllähän täällä kotikulmillakin riittää nähtävää ja koettavaa päiväkausiksi, etenkin tuon taaperon näkövinkkelistä katsottuna.

Juhannus onkin vasta alussa ja me olemme ehtineet tehdä jo vaikka ja mitä! On haahuiltu metsässä, ihmetelty etanoiden esiinmarssia, kerätty niin kiviä kuin käpyjäkin, kuunneltu puron solinaa, ihasteltu läheisen ankkalammen asukkaita, poimittu juhannuskukkia, fiilistelty sateen ropinaa järven pintaan, syöty kotimaisia tuoreita marjoja (okei me aikuiset syötiin myös mutakakkua niiden marjojen kanssa nam), on uitu (huom en minä, koska kylmää vettä) ja saunottu ystävien kanssa.

Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-10Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-4 Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-6Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-7 Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-5 Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-8Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-3Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-1 Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-12 Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-2 Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-13 Juhannus Suomi Finland Midsummer Rimma-11

Vielä kaksi päivää yhteistä lomailua jäljellä, joten huomenna olisi tarkoitus ensin käydä tallilla, sitten grillata ja lopulta kaivaa teltta naftaliinista ja suunnistaa ensimmäisen oikeasti lämpimän yön houkuttelemana “retkeilemään” tuohon takametsään. Jännä nähdä kuinka moni meistä kolmesta myös herää teltasta vai karkaako osa porukasta keskellä yötä takaisin sänkyyn..

Oikein ihanaa yöttömän yön juhlaa teille kaikille. Nauttikaa!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Henna /suurin onni June 24, 2016 at 22:46

  Huom! Vesi ei ollut kylmää vaan 20-asteista! 😄 Kiitos ihanille juhannusseuralaisille, oli niin muksaa ❤️

  • Reply Rimma June 25, 2016 at 11:15

   Mä oon niin kylmäkalle, että kaikki alle 30 asteiset vedet on kylmiä 😀 Kiitos vielä kerran ja ihanaa juhannuksen jatkoa! <3

 • Reply Alppihuumaa Sveitsissä - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi July 4, 2016 at 15:05

  […] lähtemään matkaan. Se oli nimittäin aika hilkulla, sillä ei mennyt kuin alle vuorokausi tämän postauksen julkaisusta, kun sekä minä että poika makasimme reporankoina ihan järkyttävän vatsataudin kourissa […]

 • Leave a Reply