#adventuringmoms – koska seikkailut ei pääty synnärille

Lapsiperhe matkustaa
May 12, 2016

Me ollaan monesti täällä blogin puolella puhuttu siitä, miten reissailun ja seikkailujen ei tarvitse loppua siihen, kun tulee äidiksi. Olemme törmänneet myös moniin samanhenkisiin upeisiin äiteihin, jotka jatkavat menojansa jälkikasvun kanssa, ja huomanneet monissa eri kanavissa sen, ettei meille seikkaileville mutseille oikein ole olemassa omaa yhteisöä tai jotain yhdistävää kanavaa. On kyllä monia mahtavia reissaajayhteisöjä, kuten esimerkiksi reissunaisten #seikkailijattaret ja supersuosittu #suomiretki, mutta ihme kyllä, reissaavien suomalaisten äitien sometägiä tai -kanavaa ei ole vielä olemassa (tai sitten se on piiloutunut todella hyvin!).

Itsekin aktiivisina äiti-ihmisinä haluamme kannustaa kaikkia äitejä pieniin ja suuriin seikkailuihin ja muistuttaa, ettei äitiys tarkoita sitä, että pitäisi jumahtaa loppuelämäkseen kotiin. Siksi me päätimme korjata ongelman ja perustaa #adventuringmoms-tunnisteen ja samalla yhteisön, joka toivottaa tervetulleiksi riveihinsä kaikki muksujensa kanssa niin maailmaa kuin kotihuudejaankin tutkivat äidit, joiden suonissa virtaa seikkailijan veri!

Adventuring_mom-2 copy#adventuringmoms-2 copy

Teetpä sitten mikromatkoja oman kodin lähimetsiin tai lähiretkiä kotikaupunkisi läheisyydessä, tai reissaat ympäri maailmaa tenaviesi kanssa – tämä on sinun porukkasi! Inspiroidaan toisiamme, innostutaan yhdessä ja jaetaan kuvien kautta parhaat vinkkimme niin kotimaan matkoille, lähiretkille kuin ulkomaillekin. Ties vaikka löytäisimme toisistamme, muista samanhenkisistä äideistä, retki- tai reissuseuraa!

Näin pääset mukaan #adventuringmoms-yhteisöön:

 • Ota seurantaan Instagramissa @adventuringmoms
 • Tägää sosiaalisissa medioissa aiheeseen soveltuvia kuvia jakaessasi kuvaan #adventuringmoms, niin muutkin löytävät kuvasi. Instagramissa jaamme parhaita kuvianne @adventuringmoms-tilillä.
 • Inspiroidu ja innostu muiden kuvista, ja kutsu mukaan muita seikkailevia äitejä!

Adventuring_mom-4 copy #adventuringmoms-1 copy

Jee, me ollaan niin innoissamme tästä jutusta, joten liittykäähän mukaan jakamaan retki-inspiraatiota ja verkostoitumaan! Tulemme viikonlopun aikana päivittämään blogiin myöskin uuden sivun, jolle lisäämme vielä kaiken infon ja #adventuringmoms-kuvavirran, joka päivittyy sitä mukaa kun tägäilette uusia kuvia mukaan.

Verkostoitumisesta puheen ollen – huomenna on edessä ehkäpä yksi tämän kevään parhaista päivistä ja mahdollisesti kesän parhaat festarit, nimittäin sisällöntuottajien oma festari, PING Helsinki hosted by Långvik! Viime vuonna me molemmat missattiin kyseinen häppeninki ja voi itkujen itku sitä harmitusta – varsinkin jälkeen päin, kun kuultiin miten loistavasta tapahtumasta olikaan ollut kyse. Tänä vuonna PING Helsingissä on kaikki tietystikin vielä upeampaa, suurempaa ja kauniimpaa kuin viime vuonna, joten ihan loistavaa päästä messiin. PINGistely kokoaa tänä vuonna yhteen 200 huikeaa sisällöntuottajaa eli Contet Gurua vlogisteista blogisteihin, instaajiin ja snäppääjiin, sekä yritysten viestintä- ja markkinointipäättäjät eli Business Hippiet – joten melkoisen menevä päivä lienee tulossa, otaksumme.

Seuraa menoa meidän somekanavissa Instassa ja Snäpissä @laurarumbin ja @rimmanen, kun lähdemme näyttämään kuinka #adventuringmoms valloittaa Långvikin!

Ai että! Miltäs tämä kaikki kuulostaa? Innostus maksimus!! 😀 Ihanaa viikonloppua muruset!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sari May 12, 2016 at 22:02

  Minityylin mutsit mukana seikkailuissa! Huomenna nähdään!

  • Reply Laura May 12, 2016 at 22:27

   Jee jee, loistavaa! 😍 Huomiseeeen!

 • Reply Eevi / Rento matkablogi May 12, 2016 at 22:35

  Jee mahtavaa! Tää mude käy heti Instassa nappaamassa tilin seurantaan!

  • Reply Rimma May 14, 2016 at 15:54

   Jee! Huippua Eevi! ^_^

 • Reply Mari May 13, 2016 at 03:35

  Mahtavaa! Vihdoin kanava ja porukka, jota olen kaivannut! Kiitoskiitoskiitos 🙂

  • Reply Rimma May 14, 2016 at 15:55

   Oi ihanaa! Toivotaan, että tämä ottaa tuulta alleen ja saadaan vielä joskus Facebookiin ryhmää pystyyn seikkaileville mutseille! ^_^

 • Reply Henna /suurin onni May 13, 2016 at 09:23

  Ooh, mä käyn heti seuraamassa ja tägäämässä vanhojakin kuvia 😊 Huippua!!

  • Reply Rimma May 14, 2016 at 15:56

   Jes! Ihanaa ku oot messissä!

  Leave a Reply