Kotimaan matkailumessut Tampereella ja lippuarvonta!

Kotimaanmatkailu
March 21, 2016
Kotimaan Matkailumessut_Tampere_Supermessut_kotimaanmatkailu

Kevät on jo melkein saapunut pohjolaan, kuten myös kevään kaikki ihanat messut. Tampereen Kotimaan Matkailumessut ovat jo alle kuukauden päästä, 15.-17.4.2016!

Messut pidetään Mansen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–17.4.2016, ja tuolloin järjestettävän suurtapahtuman eli Supermessujen teemat ovat kotimaan matkailun lisäksi Puutarha, April Fest ja Keräily. Kotimaan Matkailumessuilla pääsee ihanasti tässä kesälomien kynnyksellä tekemään todellisen Suomi-turneen yhdessä päivässä ja suunnittelemaan tulevan kesän kotimaan seikkailuja – sillä kukapa ei haluaisi nauttia kotimaamme kauneudesta siihen eittämättä parhaaseen vuodenaikaan! Itse ainakin odotamme jo malttamattomina valoisia kesäöitä ja juhannuskukkien tuoksua. Jos olet samanlainen suomifiilistelijä, suosittelemme lämpimästi tsekkaamaan messujen tarjonnan. Koska kotimaan matkailu on meille sydämen asia, olikin mahtavaa, kun meitä kysyttiin tekemään yhteistyötä Kotimaan Matkailumessujen kanssa!

Ammattilaisaamu pe 15.4 klo 10-12

Käytännössä yhteistyömme tarkoittaa sitä, että allekirjoittaneet tullaan näkemään ja kuulemaan Kotimaan Matkailumessuilla perjantaina 15.4 kahdessa eri yhteydessä. Messuilla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kohdennetusti matkailualan ammattilaisille suunnattua ohjelmaa. Perjantain ammattilaisaamussa klo 10-12 palkitaan Vuoden Tilaviini 2016 ja Vuoden Kotimaan Matkailuyritys ja pohditaan miten matkailua saataisiin kasvuun ja uudistumaan. Hyvinvointivalmentaja Oona Tolppanen johdattaa terveen elämän kultaiselle keskitielle, ja ennen puolta päivää klo 11.30 pohditaan matkailuyritysten ja matkablogien yhteistyökuvioita. Arvaattekin varmaan, että siinä kohti meikäläiset ottavat lavan haltuun, huisia! Tapahtuman juontaa nykyään yrittäjänä ja hotellinjohtajana toimiva Saimi Hoyer. Koko ammattilaisaamun ohjelman pääset tsekkaamaan tästä.

Kotimaan Matkailumessut_Tampere_SupermessutKotimaan Matkailumessut_Tampere_Supermessut

Kotimaan Matkailu – matkakohteita Suomen saaristosta Pohjois-Lapin tuntureille

Ammattilaisaamun jälkeen messut pääsevätkin kunnolla starttaamaan ja ovet avautuvat kaikille. Seuraavan kerran me olemme lauteilla klo 13.00, kun jutustelemme yleisesti matkabloggaamisesta harrastuksena, neuvomme miten matkailuteemaisen blogin saa pidettyä kiinnostavana vaikkei koko ajan pystyisikään reissaamaan, kerromme omia parhaita Suomi-lomavinkkejämme ja neuvomme, mistä kannattaa hakea inspiraatiota oman kotimaan loman suunnitteluun. Olisi tosi kiva tavata myös jälleen teitä lukijoita, joten kaikki kynnelle kykenevät – tulkaa ihmeessä kuuntelemaan esitys,  moikkaamaan meitä ja hakemaan parhaat vinkit ensi kesän kotimaan reissuille!

Ohjelmaa Supermessuilla piisaa koko viikonlopun ajaksi vaikka millä mitalla! Paikalle kannattaa suunnata vaikka koko perheen voimin, sillä myös lapset on huomioitu ohjelmassa.

Kotimaan Matkailumessut_Tampere_SupermessutKotimaan Matkailumessut_Tampere_Supermessut

Bloggaaja: ilmoittaudu mukaan messuille

Jos kirjoitat blogia, voit hakea messuille mukaan bloggaajan ominaisuudessa, jolloin pääset osallistumaan messuille maksutta. Lue tarkemmat ohjeet ja täytä ennakkoilmoittautumislomake täällä! Blogisti-rintamerkki rinnassasi pääset osallistumaan myös Kotimaan Matkailumessujen perjantain ammattilaisaamuun. Kaikille mukaan valituille bloggaajille ilmoitetaan mukaanpääsystä 11.4 mennessä.

Voita liput Kotimaan Matkailumessuille!

Kertomalla tämän postauksen kommenttilaatikkoon, mikä on sinun kaikkien aikojen lempikotimaanmatkakohde, osallistut viiden kahden hengen messulippupaketin arvontaan (arvo yht. 28€)! Osallistumisaikaa on 4.4.2016 klo 18.00 saakka. Nimimerkin lisäksi kommenttiin jätettävä sähköpostiosoite tarvitaan arvonnan voittajille ilmoittamiseen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Huomaa, että samalla messulipulla pääset tutkimaan koko Supermessujen keväistä tarjontaa!

Onnea arvontaan! ^_^

Tavataanhan Kotimaan Matkailumessuilla?

Lisätiedot: www.supermessut.fi@TampereenMessut, #KotimaanMatkailu #Supermessut – lupa somettaa ja vinkata tapahtumasta myös eteenpäin!

EDIT. 1.4. Arvonta-aikaa jatkettu ja korjattu tekstiin tieto siitä, että arvottavia lippupaketteja kahdelle hengelle on siis viisi (5) kpl!

EDIT. 7.4. Arvonta on nyt suoritettu ja onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkejä Mirva K, Aino, Maija, Siinatar ja Lilja. Kurkkailkaahan sähköposteihinne! ^_^

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply ananas2go / Popot pogoillen March 21, 2016 at 09:22

  Tässähän se jo tulikin! Olen kytännyt messujuttua siitä saakka kun huomasin, että olette osa ammattilaisaamua. Hieno juttu!

  Toivottavasti #KotimaanMatkailumessut tulevat tutummiksi myös bloggaajille. Viime keväänä huomasin, että ei ollut vielä mikään itsestäänselvyys: http://www.rantapallo.fi/ananas2go/2015/04/20/kotimaan-matkailumessut-supermessuilla-tampereella/

 • Reply RP March 21, 2016 at 09:47

  Kotimaasta löytyy muutama lempikohde. Yksi yli muiden on oman suvun kesämökki, joka on täydellinen paikka rentoutua ja rauhoittua ilman sähköjä ja juoksevaa vettä. Toisena tulee lapsuuden kotikunta ja vanhempien luona käyminen ja kolmantena Ylläksen ja Levin mahtavat maisemat niin hiihtäen kuin lasketellen.

 • Reply Aino March 21, 2016 at 11:03

  Juhannusöinen Koli. Hiljaiseksi vetää!

 • Reply Erika March 21, 2016 at 13:02

  Kielioppipoliisina on pakko ilmoittaa, että päivämäärien (tässä tapauksessa huhtikuun) jälkeen tulee piste, esim. 15.4.

 • Reply Laura March 21, 2016 at 13:20

  Jos ei keskisuomalaisia kotimaisemia lasketa, niin Käsivarren erämaa. Hands down!

 • Reply Salli March 21, 2016 at 20:46

  Mieliloma kohteeni on kotka. Tykkään kotkan kesästä vaikka en olekaan sieltä päin kotoisin.

 • Reply Jylppy March 21, 2016 at 22:50

  Tampere ja Särkänniemi kesäisin. Erityisesti Koiramäki on tullut tutuksi viime vuosina tyttären myötä.

 • Reply Nelliina March 22, 2016 at 09:51

  Ahvenanmaa on mun lempparikohteeni <3 Mukaan kivaan arvontaan.

 • Reply Sari March 22, 2016 at 11:10

  Korkeasaari ja Särkänniemi 🙂

 • Reply Marja-Leena Alamettälä March 22, 2016 at 13:05

  Fiskars

 • Reply Jenny- March 22, 2016 at 16:05

  Saariston rengastien maisemat on yksi hienoimmista paikoista, missä olen käynyt 🙂 Tästä reissusta on jo aikaa, mutta silloin osui vielä oikein ihana ja aurinkoinen kesäpäivä. Twisterin mehujäät, aurinkolasit, mehevät burgerit ja seikkailu fiilis.

 • Reply Mirva K March 23, 2016 at 18:54

  Hanko ja Porvoo

 • Reply Tiramisuheidi March 23, 2016 at 20:28

  Lemppareimpia matkakohteita kotimaassa ovat esimerkiksi Yyterin rannat ja Porvoo 🙂

 • Reply Minna March 23, 2016 at 21:50

  Ylläs on ykkönen!

 • Reply Lilja March 24, 2016 at 20:06

  Kotimaan lempikohde on ehdottomasti Syöte. Siellä ollaan oltu monta kertaa maastopyöräilemässä ja nauttimassa rauhasta. Talvi Syötteellä vielä kokematta; toivottavasti ensi talvena sekin toteutuu 🙂

 • Reply Siinatar March 25, 2016 at 22:35

  Hanko on ehdoton lempparini =).

 • Reply Outi March 28, 2016 at 20:48

  Hei mahtavaa, että olette messuilla mukana! Täälläkin suunnitelmissa kesän täydeltä kotimaanmatkailua, joten vinkkejä olisi kiva päästä hakemaan. Lemppari kotimaan matkakohde on Lapin luonnon ihastelemisen lisäksi Vanha Rauma, upeat puutalot ja vanhan ajan tunnelma!

 • Reply Toivottavasti #KotimaanMatkailumessut eivät jää tuntemattomiksi - Popot pogoillen March 29, 2016 at 16:52

  […] jo Rimman ja Lauran osuutta tämän kevään ohjelmassa. Heillä on asiaa matkabloggaamisesta ja muustakin. […]

 • Reply Katri March 29, 2016 at 20:40

  Siis apua aivan löi tyhjää kun kysyttiin kotimaan kohteiden lempparia – ihan hävettävän vähän on tullut lähivuosina Suomea kierrettyä. Monesti on ollut kotimaan roadtrip suunnitelmissa, mutta naurettavaa kyllä – on tullut budjetti vastaan. Viikko kotimaata kiertäen voi tulla helpostikin kalliimmaksi kuin viikko ulkomailla.

  Lapsena reissattiin kaikki kesät ympäri Suomea, ja noista reissuista on edelleen niin kirkkaan onnelliset muistikuvat. Ehkä eniten on mieleen jäänyt Naantali – kävely kuumana kesäpäivänä Muumimaailmaan ja jäätelö rannalla. Miten lapsuuden kesä olikin aina helteinen ja kesti niin kauan?

  Kaikkein rakkain on kuitenkin tämä oma kotipaikka Vaasa. Yöttömät yöt kavereiden kanssa laiturilla, merituuli mekonhelmassa ja geokätköilyä Pilvilammella… Olispa jo kesä! <3

 • Reply Elina_K March 31, 2016 at 22:02

  Onpa vaikea valita vain yhtä kotimaan lempikohdetta, niitä kun riittää! Mutta varmaankin pakko sanoa Lappi ja Ylläs. Sinne mieli kaipaa joka vuosi uudelleen ja uudelleen!

 • Reply Laura April 1, 2016 at 06:18

  Huippuja kesäkohteita ovat Hanko ja Tammisaari, talvella puolestaan Levi- ja Pallastunturi! ❤

 • Reply Miukkis April 1, 2016 at 12:58

  Suosikkikohteeni on Ahvenanmaa. Kesäaikaan ihanaa seutua!

 • Reply Marjuska April 1, 2016 at 14:31

  Kyllä Suomen Lappi ruska-aikaan on ykkönen! Toivottavasti nähdään messuilla 🙂

 • Reply Maija April 2, 2016 at 18:25

  Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ❤

 • Reply Katri_L April 7, 2016 at 10:30

  Vieläköhän kerkeää osallistua? Savonlinna oopperajuhlineen on ilman muuta suomen parasta kesäloma-antia! 🙂

 • Leave a Reply