Aina ei mene niinkuin suunnitteli

Muuta kuin matkailua
February 25, 2016

Tällä viikolla minun oli tarkoitus maalata uudelle studiolle kuvaustaustaksi tulevaa lautalattiaa ja -seinää (en kertakaikkiaan malta odottaa, että pääsen ensi viikolla kuvaamaan vihdoin ja viimein uusissa tiloissa!), pakata kaikki mahdollinen valokuvausrekvisiittasälä laatikoihin ja Ikea-kasseihin lauantaista muuttoa varten, ulkoilla pojan kanssa, suunnitella parin kuukauden sisällä koittavia reissuja, kirjoittaa teille postaus huskysafarien eettisyydestä #ReilutbBlogit-kamppiksen tiimoilta (kiitos Gia haasteesta!), hevostella oikein olan takaa lumisilla pelloilla ja lopulta matkustaa viikonloppuna Rovaniemelle tapaamaan ystäviä valokuvatakseni heidän pienokaisiaan.

Noh, toisin kävi.

Perisuomalaisesti ajateltuna kannatti vissiin leijua viikko takaperin, etten ole ollut koko talvena kipeänä. Nyt nimittäin kävi niin, että olen ollut samaisen viikon sisällä kaksi kertaa kuumeessa! Siis mitä ihmettä. Kuume on molempina päivinä kestänyt vain vajaan vuorokauden, ei ole nuhaa taikka yskää, mutta sitäkin nuutuneempi olo. Nukkunutkin olen nyt viime viikkoisen postaukseni jälkeen paremmin kuin kuukausiin, joten kroppa on kyllä saanut onneksi tarvitsemaansa lepoa. Ehkä tämä tauti olisi nyt sairastettu näiden kuumeilujen päätteeksi ja päästään hoitamaan muutto kunnialla sekä ihmettelemään pojan kanssa Lapin taikaa.

Mukavaa talvilomaviikon jatkoa etelän hedelmille, terveitä päiviä ja riemuisaa torstaita!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nita February 26, 2016 at 13:13

  Noh, niinhän se vähän elämässä menee, että aina kaikki ei mee just niin kuin on sunnitellu. Toivottavasti kuume hellittää ja saat kaiken tarvittavan hoidettua! 🙂 Ja hei, sitten kun uudet studiotilat on valmiina, niin olisko mahdollista nähdä kuvia, että miltä siellä näyttää? 🙂

  • Reply Rimma February 26, 2016 at 22:08

   Hellittää onneksi jo ja näyttää siltä, että päästään matkaan! 🙂 Kiitos. Varmasti johonkin eetteriin tulee kuvia ja ainakin snäppiin todellakin matskua! 😀 Kivaa viikonloppua Nita!

 • Reply Erika February 26, 2016 at 13:50

  Anteeksi, mutta ikuisena kielipoliisina on pakko korjata pari kohtaa:
  – Otsikon “niin kuin” kirjoitetaan erikseen.
  – Viimeisen kappaleen “viimeviikkoisen” kirjoitetaan yhteen.

  Toivottavasti et ottanut nokkiisi! 🙂

  • Reply Rimma February 26, 2016 at 22:07

   Haha en toki ottanut! Pahoittelut, etten kuumeessa jaksanut oikolukea tekstiä, kuten yleensä tulee tehtyä 😉 Kivaa viikonloppua!

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net February 26, 2016 at 22:41

  Puolitoista viikkoa on mennyt täälläkin nuutuneena nuhanenänä, osittain lääkkeillä aina päiväksi kerralla kuntoon doupattuna, mutta kyllähän se pahin sieltä iski sitten kuitenkin päälle, vaikka mitä kikkoja yritti. Ja niinhän se tekee aina.

  Tsemppiä ja mukavaa Lappia – me mennään perästä jokusen viikon päästä. 🙂 Odotan muuten innolla tuota husky-postausta, siitä kun tuntuu löytyvän niin vähän mitään tietoja tästä näkökulmasta, ja aihe on, kuten tiedätkin, ollut useasta syystä mielessä.

  • Reply Rimma March 2, 2016 at 16:24

   Toivottavasti sielläkin on helpottanut sairastelu! Täällä tauti onneksi meni hetkessä ohi ja Rovaniemelle päästiin lähtemään 🙂 Husky-postaus on, edelleen, työn alla, mutta toivon saavani sen tulille ihan lähiaikoina!

 • Reply Inka February 27, 2016 at 06:45

  Tsemppiä ja täältä peukut reissusuunnitelmien onnistumiselle! <3

  • Reply Rimma March 2, 2016 at 16:24

   Kiitos Inka! Täällä ollaan, Lapissa 🙂

  Leave a Reply