Hyvä meidän joukkue! Matkamessut ja #TBGB2016

Muuta kuin matkailua
January 26, 2016

Kun Milla muutama kuukausi sitten esitteli meille ideansa hyväntekeväisyyskirppiksestä, innostuimme sekunneissa nollasta sataan. Uskalsimme jo tuolloin salaa haaveilla siitä, että meillä oli suunnitteilla jotain pirun siistiä, ja että voisimme oikeasti onnistua, jos saisimme oikeat ihmiset innostumaan ideastamme.

Toissailtana Milla sitten laski viime viikonloppuna Matkamessuilla pidetyn Travel Bloggers Give Back -tempauksemme lopullisen tuoton. 1891€, lyhentämättömänä Nepalin kastittomille lapsille. 

Onnistumisen tunne on uskomattoman hieno fiilis – sen tietävät kaikki, jotka ovat joskus pistäneet sydämensä johonkin asiaan, ja pyrkineet täysillä kohti päämääräänsä. Kun siihen päämäärään on päästy yhdessä huikean porukan kanssa, on ilo vielä suurempi.

Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-4matkamessutMatkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-17
Messutiimimme oli suorastaan timanttinen. Se myi hirmuisen määrän tavaraa kahden päivän aikana. Voitteko kuvitella, että nämä kaikenlaisia matkailuaiheisia tuotteita pullistelleet pöydät putsattiin lähes kokonaan noiden kahden myyntipäivän ja noin viiden myyntitunnin aikana? Huh! Lähestulkoon kaikki yli 100 matkaopasta tuli myytyä, kuin myös rinkkaa, laukkua, kenkää, matkakosmetiikkaa, aurinkokapselia, probioottia, termosmukia, kompassia… you name it!

Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-14 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-13 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-12 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-11 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-10 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-9 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-15 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-8 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-7 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-6 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-5 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-3 Matkamessut RIMMA+LAURA Travel Bloggers Give Back #TBGB2016-2 matkamessut matkamessut
Jättimäisen suuri kiitos siis vielä kerran kaikille osallisille, niin mukana olleille bloggaajille, tavaroita lahjoittaneille lukijoille ja ystäville, upeille yhteistyökumppaneillemme ja tärkeimpänä teille kaikille, jotka tulitte tekemään ostoksia myyjäisiimme!

Matkamessuilla emme tänä vuonna tämän tempauksemme vuoksi oikeastaan ehtineetkään tehdä juuri mitään muuta, kuin hoitaa tapahtuman järjestelyjä. Torstain ammattilaispäivänä kävimme sentään yhdessä mielenkiintoisessa pressitilaisuudessa ja tapasimme muutamia potentiaalisia yhteistyökumppaneita, ja perjantaina edustimme blogiamme Matkamessujen järjestämässä tapaamistilaisuudessa. Parit uutuuttaan hohtaneet käyntikortitkin tuli jaettua, ja olisikin upeaa, jos näistä jutuista vielä joskus poikisi jotain hienoa 🙂 Blogipaviljongissakin piipahdimme pikaisesti, mutta ehkäpä ensi vuonna meillä on mahdollisuus antaa sillekin enemmän aikaa, sillä konsepti vaikuttaa olleen oikein onnistunut! Parasta antia messuilla oli oman onnistuneen tapahtumamme lisäksi tietenkin monien tuttujen matkabloggaajien tapaaminen ja kuulumisten vaihto. Ollaan vakaasti sitä mieltä, että matkabloggaajayhteisö lienee kyllä yksi parhaista yhteisöistä koko Suomen blogiskenessä! Tästä hyvänä esimerkkinä sekin, miten hienosti jengi oli messissä Travel Bloggers Give Backissa. Lisäksi messujen tiimellyksessä korviimme kiiri moneen otteeseen uutinen jonka mukaan joka kolmas suomalainen lukee tänä päivänä matkablogeja. Se se on huikeaa jos mikä!

Mutta nyt alkaa olla takki tyhjillään Matkamessujen osalta, joten eiköhän siirrytä seuraavissa postauksissa taas uusiin aiheisiin! Kiitos ja kumarrus vielä kerran kaikille <3

Ai niin – ja kun alussa tuli puhuttua tuosta onnistumisen tunteesta, niin on niitä fiiliksiä noussut viime aikoina pintaan yhden toisenkin jutun ansiosta. Mutta siitä lisää myöhemmin…

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Peikek | ympäri maailmaa January 26, 2016 at 09:28

  Kiitos vielä tätäkin kautta puuhanaisille! Matkakuume kovassa nousussa uusien oppaiden myötä 🙂

  • Reply Laura January 27, 2016 at 15:28

   Kiitos, kun kävit ostoksilla ja moikkaamssa! ^_^ Oppaathan toimii sit just niinku pitääkin 😉

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle January 26, 2016 at 10:20

  Hahaa mitä kuvia! 😀 Oli kyllä timanttinen tiimi ja tapahtuma! <3

  • Reply Laura January 27, 2016 at 15:27

   Eiks oo hyviä 😀 Ens vuonna sit uusiksi ja vielä isommin! <3

 • Reply Nita January 26, 2016 at 11:48

  Ihanaa, että projekti onnistui näin hienosti! <3 Huikea tiimi teillä on ollut kasassa! 🙂

  • Reply Laura January 27, 2016 at 15:27

   Ollaan kyllä tyytyväisiä lopputulokseen, Store of Hopen kanssa yhteenlaskettuna myynti ylitti varmasti 2000€! ^_^

 • Reply Satu January 27, 2016 at 08:31

  Ihan mahtavaa! Koko tuo Autolla Nepaliin-projekti on kyllä osoittanut, että hyväntekeväisyydessä vain taivas on rajana! Huippua, että työ jatkuu ja ootte saanut olla osa sitä! JEIJ!

  • Reply Laura January 27, 2016 at 15:25

   Nimenomaan! Kiitos kannustavista sanoista Satu <3 Tästä on hyvä jatkaa!

 • Reply Milla - Pingviinimatkat January 28, 2016 at 08:01

  KIITOS vielä teille ihanille naisille, jotka lähditte jalostamaan raakileista ideaani <3 Mieletöntä tehdä yhdessä sellaisten tyyppien kanssa, jotka ymmärtää puolesta lauseesta ajatuksen loppupätkän ja muutenkin puhaltaa yhteen hiileen. Odotan jo innolla mitä kaikkea saammekaan vielä yhdessä aikaan 🙂

  • Reply Rimma January 30, 2016 at 20:07

   Kiitos vain itsellesi! <3 Oli niin suuri ilo olla mukana tässä depyytissä ja todellakin, mitähän kaikkea me vielä saammekaan aikaiseksi! ^_^

 • Reply Mistä lähdettiin, mihin on tultu - ja minne tie pian vie? - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi January 31, 2016 at 10:16

  […] kannustava palautte ja bloggaamisen mukanaan tuomat ystävät, uudet mahdollisuudet, yhteistyöt ja Travel Bloggers Give Backin tyyppiset upeat projektit pitävät huolen siitä, että tämä on todellakin sen kaiken vaivan […]

 • Reply Marikaw February 11, 2016 at 19:34

  Vähän myöhässä näitten mun kommenttien kanssa, mutta. 😀 Hyvä me, oli mahtavaa olla mukana tässä ja oikeesti päästä auttamaan jengiä ja tehä se yhdessä hyvien tyyppien kanssa! <3

 • Leave a Reply