Huikea myyntipäivä Matkamessuilla! #TBGB2016

Muuta kuin matkailua
January 23, 2016
myyntipäivä

Huh. Takana on varsin kiireinen lauantaipäivä Matka 2016 -messuilla – ja miten upea päivä se olikaan! Sydän on täynnä onnea, iloa ja syvää kiitollisuutta monestakin asiasta. Ensinnäkin siitä, kuinka mahtavia apukäsiä meillä oli myyjinä messuilla – suuri kiitos Marika, Sanna, Annika, Elina, Gia, Arja ja Karoliina! Toisekseen olen – ja uskon puhuvani koko TBGB-tiimin puolesta – aivan järjettömän kiitollinen jokaiselle upealle tyypille, joka kävi tänään shoppaamassa meidän hyväntekeväisyyskirpparilla.

Teidän ansiostanne keräsimme kolmessa tunnissa 1381€ Nepalin kastittomille!

Saimme kerättyä myytävää niin paljon, että vaikka jo ekan päivän tuotto oli noinkin upea (ja pöhinä myyntipisteellä todella kova, niin kuin alla olevista kuvistakin näkyy), jäi tavaraa silti vielä paljon myytäväksi. Eli Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyyskirppis jatkuu vielä huomenna sunnuntaina klo 12-14! Nyt jos koskaan kannattaa tulla vielä käymään ja tsekata kirppiksen tarjonta, sillä jos saamme kasvatettua summan 2000 euroon, meillä on kasassa rahat yhden uuden koulun rakentamiseen Nepalissa! Yhden kokonaisen koulun!

myyntipäivä #TBGB2016 #TBGB2016 #TBGB2016 #TBGB2016

Jos siis olet tulossa vielä huomenna Matkamessuille, niin tule ihmeessä Rantamallon meeting pointille ja käy tsekkaamassa meidän pisteen tarjonta.  Jäljellä on vielä mm. Lunetten loistavia kuukuppeja (yksi kuppi maksaa normaalisti n. 30€, mutta meidän paketissa on kuukuppi, pesuneste sekä puhdistuspyyhkeitä niihin olosuhteisiin, kun vettä ei ole saatavilla, ja tämä kaikki vain 25€!) Less is Moren ihania matkakokoisia hiustuotteita, Flow kosmetiikan shampoo- ja saippupaloja, Detrian Relaxant lihastentouttajaa matkapakkauksissa, Bioteekin Probiootteja ja Aurinkokapseleita, Crocsin kenkiä, Haglöfsin ihana suksipussi ja paljon paljon matkainspiraatiota opaskirjojen (ja tietty meidän bloggaajien) muodossa! Tule tule tule!

Tänään me oltiin messuilla edustamassa koko perheen kera, ja porukan pieninkin pärjäsi aivan superreippaasti! <3 Kaveri risteili tyytyväisenä sylistä toiseen, hurmasi kaikki ja kävi välillä tankkaamassa evästä. Äiti ja isi on niin ylpeitä! Kyllä siitä vielä hyvä reissarikaveri tuolle Rimman ja Janin pojalle leivotaan, sanokaa mun sanoneen 🙂

myyntipäivä #TBGB2016myyntipäivä #TBGB2016myyntipäivä #TBGB2016
Mahtavaa oli päästä myös jubailemaan Autolla Nepaliin -jengin keulahahmon eli Juhon kanssa poikien Nepalin reissusta ja nähdä Möhköfantti livenä. On se vaan aika uskomattomia kokenut kaara, ja Juho uskomattomia kokenut mies. Möhkön vieressä on muuten myös Store of Hopen ihana myymälä, joka kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa, kun tulee käymään kirppiksellä. Kävin tänään jo fiilistelemässä ihania koruja siellä, ja huomenna täytynee käydä ostamassa yksi pari, joka jäi pyörimään mieleen.

Kiitti vielä kaikille teille ihanille lukijoille, jotka kävitte tänään nykimässä hihasta ja esittelemässä itsenne. Ootte aivan huippuja! <3 Nähdäänhän vielä huomenna sunnuntaina?

myyntipäivä #TBGB2016
Ps. Postauksen kuvat on kauheeta hätäistä kännykkäräpsylaatua, suokaa anteeksi! Huomenna koitan muistaa napata järkkärinkin messiin.

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Maarit Johanna January 23, 2016 at 20:56

  Ää en kestä! Ootte niin huippuja <3

  • Reply Laura January 24, 2016 at 10:12

   Kaikki meidän asiakkaat oli kans aivan huippuja! <3 Kiitos ^_^

 • Reply Nita January 23, 2016 at 21:12

  Huikee summa! Toivottavasti saatte sen 2000€ kasaan! 🙂 Ja kiitos vielä Rimma ja Laura, oli ihana nähdä ja jutella hetki! <3

  • Reply Laura January 24, 2016 at 10:13

   Toivotaan tosiaankin! Lähen pistään mun kaikki myyjän taidot täänään peliin 😀 Oli huippua nähdä, ihana kun kävit moikkaamassa Nita! <3

 • Reply Rimma January 23, 2016 at 21:16

  En ehkä kestä tota tiimipaitajengiä tuolla auton katolla 😀 😀 😀

  • Reply Laura January 24, 2016 at 10:13

   En minäkää 😀 😀 😀

 • Reply Inka January 23, 2016 at 21:41

  <3 <3 <3 <3 kertaa tsiljoona. Te ootte kultaa!!

  • Reply Laura January 24, 2016 at 10:13

   <3 Itse olet!

 • Reply Matkamessukiitoksia | Milja Köpsi | Blogit | Iltalehti.fi January 23, 2016 at 21:54

  […] Muita hyviä uutisia messuilta tuli Travel bloggers give back-hyväntekeväisyyskirppikseltä. Rahaa tytöt keräsivät jo yli tonnin ja homma jatkuu huomenna, lisää tälläisiä #hyviäuutisia sosiaaliseen mediaan kaivataankin! Lue lisää RIMMA + LAURA-blogista  […]

 • Reply Matkamessut ja Caravan-messut 2016: lauantai | Reissuesan matkablogi January 24, 2016 at 14:02

  […] edustajia kuunneltuani poikkesin matkabloggaajien TBGB-hyväntekeväisyyskirpputorilla. Kuvassa etualalla Siveltimellä-blogin Sanna. Tajusin, että olisihan minullakin ollut […]

 • Reply Sanna January 24, 2016 at 19:03

  Hurjan hieno summa, mahtavaa! Ja että kokonainen koulu! Ihan mieletöntä. Ehdittekö muuten kierrellä muualla, esim. Wild Taigan pisteellä? Kiinnostaisi kuulla kuuluiko messuilla asti armaasta uudesta kansallispuistostamme Hossasta?

  • Reply Rimma January 26, 2016 at 09:04

   Yhden koulun rakentamiseen tarvittavasta summasta tuo pari tuhatta puuttui vielä ja nyt se summa saatiin kasaan. Ihan huikeata! 🙂 Kyllä me pikaisesti kierreltiin ja pariinkin otteeseen menin siitä Suomussalmen pisteen ohi, mutta siellä ei näkynyt tuttuja kasvoja eikä kyllä minun mielestäni ainakaan mitenkään isommin tuotu uutta kansallispuistoa esiin (sitä vähän olin odottanut itsekin, mutta ehkä ensi vuonna?). Ainakin itse aion tuoda asiaa täällä blogissa taatusti tämän vuoden aikana esille ja useaan kertaan! 🙂

   • Reply Sanna January 26, 2016 at 20:04

    Niin juu, ehkä ensi vuonna sitten enempi 🙂 tuttavani juuri eilen itseasiassa kertoikin että oikeastaan Suomussalmen pisteellä oltiin oltu tosi kiinnostuneita Hossasta ja hätähätää oli onneksi ehditty joku esitekin raapaisemaan kasaan 🙂 ja hih, ajattelinkin että ainakin sinä varmasti otat asian esille täällä <3

    • Reply Rimma January 30, 2016 at 20:08

     Todellakin!!!! <3

 • Reply (Yhden viikon ja) neljän päivän täydeltä puhdasta inspiraatiotykitystä – Matkamessutunnelmia ja muutoksia blogissa | Live now - dream later January 24, 2016 at 19:10

  […] Näillä eväillä on siis hyvä tarpoa eteenpäin matkailuvuotta 2016 suunnitellen ja fiilistellen. Matkabloggaajat olivat hyvin esillä tämän vuoden Matkamessuilla, ja suomalaisia bloggaajia pääsi jututtamaan erityisesti Blogipaviljongilla ja Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyysmyyjäisten pyörteissä. […]

 • Reply 2016 Matkamessujen huiput – Ympäri maailmaa January 24, 2016 at 22:47

  […] Oli mahtavaa nähdä, mitä kaikkea voi saada aikaan, kun vaan ottaa asiakseen ja järjestää. Bloggareiden kirpparin tuotot Nepalin kastittomien hyväksi vaikuttavat jo nyt erinomaisilta, saa nähdä mikä on lopullinen […]

 • Reply (Yhden viikon ja) neljän päivän täydeltä puhdasta inspiraatiotykitystä – Matkamessutunnelmia ja muutoksia blogissa | Live now – dream later September 18, 2016 at 17:54

  […] Näillä eväillä on siis hyvä tarpoa eteenpäin matkailuvuotta 2016 suunnitellen ja fiilistellen. Matkabloggaajat olivat hyvin esillä tämän vuoden Matkamessuilla, ja suomalaisia bloggaajia pääsi jututtamaan erityisesti Blogipaviljongilla ja Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyysmyyjäisten pyörteissä. […]

 • Leave a Reply