Instagramin ihanimmat 2015

Muuta kuin matkailua
January 20, 2016

Huippuja koosteita viime vuoden reissuista ja valokuvista on nähty niin meidän kuin muidenkin blogeissa mm. IGTT:n myötä tässä männäviikkoina. Päätin silti itsekin tammikuun kunniaksi lyödä lusikkani samaiseen fiilistelysoppaan ja jakaa teille oman Instagram-tilini ihanimmat otokset armon vuodelta 2015, kun sellaiseen meidät taannoin Lifelong adventure– sekä Maailman äärellä-bloggarit haastoivat!

1. Kaikista ihanin, eli vuoden 2015 tykätyin kuva

Tiedättekö, että vaikka minulla on ollut oma hevonen yli parinkymmenen vuoden ajan, en ole koskaan juurikaan perustanut itse ratsastuksesta. Lähinnä köpöttelemme rennosti hevoseni valitsemaan tahtiin pitkin metsäpolkuja ja pellonpientareita, sillä enemmänkin nautin siitä, että saan viettää aikaa ja rakentaa syvän luottamussuhteen uljaan ja jättikokoisen eläimen kanssa. Minulle on ollut kaikenlisäksi todella vaikeaa palata synnytyksen jälkeen takaisin hevoseni selkään, sillä jotenkin tämä äärivarovaisuus on lapsen myötä kasvanut aivan uusiin mittasuhteisiin ja 500 kiloisen pakoeläimen selässä keikkuminen ei varsinaisesti kuulostaa kovin turvalliselta puuhalta.. Tänä kyseisenä aamuna olimme kuitenkin talliystäväni ja hänen poninsa kanssa yhdessä pellolla kävelyllä. Aurinkoa ei ollut näkynyt piiiiitkiin aikoihin harmaana vellovan pilvimassan takaa, joten kun se vihdoinkin sieltä iloksemme pilkahti, oli näky kerrassaan satumainen. Onneksi kännykässä oli kerrankin virtaa.

Sunrise-1

2. Auringonlasku tai -nousu

Blogiani pidempään lukeneet kyllä varmasti tietävät mikä on minun mielestäni maailman paras paikka. Se on täällä. Tämän samaisen järven rannalla, jossa isäni on syntynyt. Tämän järven rannalla on meidän kesämökkimme. Paikka, jossa vietin jo edesmenneiden isovanhempieni kanssa niin paljon onnellisia kesiä, etten jaksa edes sormilla laskea. Paikka, jonne on aina yhtä ihana palata ja josta on joka kerta vaikeampi lähteä. Mökki, jonka lämpimän kotoisan ilmapiirin vanhempani ovat yhdessä luoneet. Järvi, jonka auringonlaskut näyttää aina maailman kauneimmilta.

Instan ihanimmat 2015-1

3. Matkalaisen ihana aamu

Aika täydellinen paikka herätä tämä Hotelli Iso-Syötteen Kotkanpesä, vai mitäpä sanotte? Maisemat, puitteet ja seura enemmän kuin kohdillaan. Kymmenen pistettä!

Iso-Syöte_Kotkanpesä

4. Kaupunkilomalla

Iloinen Amsterdam valloitti meidät kesäkuussa. Erityisen hauskaa oli tuo boxipyöräily, etenkin näin kyydissä istujan näkökulmassa, kun ei tarttenu hikoilla! Ai minäkö muka liikunnanvihaaja. No en oikeesti edes ole, mutta välillä vähän mukavuudenhaluinen. Näihin maisemiin tullaan palaamaan vielä ihan varmasti.

Instan ihanimmat 2015-2

5. Luontomatkailua

LOFOOTIT. Tartteeko kertoa muuta? Myös toukokuinen Sveitsin reissu oli aika päräyttävä maisemiltaan!

Instan ihanimmat 2015-3

6. Matkalla kotikaupungissa

Vappua juhlittiin stadissa neljän sukupolven voimin Helsingin Ulliksella! Mehän tosin asutaan Espoossa, mutta jotenkin en ole vielä päässyt sinuiksi sen kanssa, ettei meidän kotikaupunki ole enää Helsinki!

Instan ihanimmat 2015-6

7. Rantalomalla

En tiedä oliko vika minussa vai rannoissa, mutta viime vuodelta löytyi aika vähän varsinaisia rantalomailukuvia. Tässä kuitenkin yksi, kun helle hiveli meikäläisten valkoisia hipiöitä Sveitsin Valasjärvellä.

Instan ihanimmat 2015-4

8. Minun harrastukseni

Onkohan minulla harrastuksia matkustelun, tämän blogin ja valokuvauksen lisäksi? Niinku oikeita harrastuksia, kuten vaikka postimerkkien keräily tai mattojen kutominen. En kyllä keksi. Valokuvauskin on nykyään enemmän ammatti kuin pelkkä harrastus, vaikka toki vapaa-aikanakin kamera roikkuu kädessä/kaulassa/you name it. Käynhän mä toki päivittäin lenkillä joo, mutta ne lenkkarikuvat on vähän tylsiä. Voiko eläimet olla harrastus? Minusta se on enemmänkin elämäntapa, että näitä elättejä on kertynyt nurkkiin tämmöinen määrä. Mutta tässä siis meidän talonvahdit Pupu, Pulla ja Pökö. Trio. Kolme peetä.

Instan ihanimmat 2015-7

9. Arkkitehtuurin helmiä

Ei ole kyllä tullut taloja kuvailtua, mutta tämä isän omin kätösin tekemä rantasauna on mun mielestä aika helmi. Niin ja tuon uuden terassin portaineen ne teki yhdessä Janin kanssa.

Instan ihanimmat 2015-9

10. Kuva, joka olisi ansainnut enemmän tykkäyksiä

Kyllähän te tästäkin tykkäsitte. 275 sydäntä. Mutta jotenkin itselle tähän kuvaan tiivistyy kaikki se rakkaus, jonka tämä oma pieni perhe on eläämäni tuonut. Yhdeksän kuukautta kannoin pienen sydämen sykettä vatsassani. Muistona siitä ainutlaatuisesta ajasta sekä meidän rakkaimmasta ihmeestämme on käsivarteeni tatuoitu hänen sydämenlyöntinsä.

Instan ihanimmat 2015-10

Mitkä olivat sinun Instagramin ihanimmat vuonna 2015? Kerro se minulle ja linkitä postauksesi tuonne kommenttehin! Kiitos vielä kerran haasteesta kollegat!

Niin ja oikein mukavaa keskiviikkoa kamut!

PS. Huomenna ne starttaa. Matkamessut! Jee! Nähdäänhän siellä viimeistään lauantaina?

Ohjeet haasteeseen:

1. Haasteeseen saa tarttua kuka tahansa, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Maailman äärellä -matkablogin
2. Haastepostausta kirjoittaessa luovuus ja mielikuvitus ovat sallittuja: jos sinulla ei ole jonkin kategorian kuvaa vuoden 2015-Instagram-kuvissa, ota avuksesi luovuus.
2. Linkitä vastauksesi tämän postauksen kommenttikenttään.
3. Halutessasi voit haastaa useamman bloggaajan.
4. Haasteeseen saa osallistua aivan vapaasti eli sinun ei tarvitse jäädä odottelemaan haastetta!
5. Liitä postauksesi loppuun nämä ohjeet.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Nita January 20, 2016 at 12:43

  Nää on kyllä ihania kuvia! Tuo ensimmäinen, kolmas ja viimeinen ehkäpä lemppareita näistä, jos siis pitäisi kolme valita! <3

  • Reply Rimma January 20, 2016 at 20:02

   Hih kiitos Nita! Ihania muistoja kyllä omastakin mielestä ^_^

 • Reply Tiina, Kinttupolulla January 20, 2016 at 19:10

  Ihania muistoja ja tosi kaunis ajatus tatskalle nuo sydämenlyönnit. Herra Hoo sekä trio tietty sulatti mun sydämen myös <3

  Ja kiva kuulla että teillä mennään ihan hepan ehdoilla tuon ratsastuksen kanssa. Minusta on aina ollut vähän hassu ajatus miten ne pienet heppatytöt (pieni yleistys) pitää kovaa komentoa isolle eläimelle. Mulla olisi itseasiassa ollut mahis alkaa ratsastamaan täällä Ranskassa Issikalla, mutta en oikein keksinyt syytä miksi tarttisi, niin jätin väliin……parasta on kuitenkin seurata noita eläimiä kun ne saa touhuta omiaan ja kirmata vapaasti 🙂

  • Reply Rimma January 20, 2016 at 20:06

   Joo todellakin mennään hepan ehdoilla! Meillä on käytössä kuolaimettomat suitset ja useimmiten menen ilman satulaa, jos edes selkään menen. Jotenkin aina mietin, että jos Hanuri sais valita, niin ottaisko se mua oikeasti sinne selkään hytkymään. Vaikka kyllä se tuntuu aidosti nauttivan meidän maastoretkistä ja rennosta lönköttelystä 🙂 Toki puitteet Hanurilla kavereineen on ihanat, kun saavat olla laumassa isossa tarhassa ja asua ulkona (pihatossa) 24/7, ettei sinällään painetta edes lisäliikuttelulle ole, kun pojat pitävät omasta liikunnastaan onneksi huolta muutenkin! Olen siis kanssasi ihan samoilla linjoilla, eikä minullakaan ole mitään hinkua mennä ratsastelemaan, etenkään muiden hevosilla. Tämä oma on toisaalta eri asia, kun sen on huolehdittavakseen ottanut, niin siitä myös huolehditaan hamaan hautaan <3

 • Reply Heidi / Maailman äärellä January 21, 2016 at 12:32

  Voi että onkin upea toi kaikista tykätyin kuva! Ja Lofootit – ah <3. Sinne minäkin haluan. Kiitos että tartuit haasteeseen.

  • Reply Rimma January 23, 2016 at 21:15

   Kiitos vain itsellesi! ^_^

 • Reply Erika January 21, 2016 at 12:40

  Kaikki oli tosi ihania kuvia, mut kyllä kaikista ihanimmat oli noi kolme P:tä. <3

  • Reply Rimma January 23, 2016 at 21:15

   No onhan ne P:t kyllä <3

 • Reply säppä January 22, 2016 at 18:03

  Ihana tatuointi-idea. 🙂 Ja hienoja kuvia kaikki, erityisesti ensimmäinen!

  • Reply Rimma January 23, 2016 at 21:16

   Kiitos Säppä! ^_^

 • Reply Kiira / Lifelong Adventure January 23, 2016 at 07:58

  Wau! Ihan mahtavia hetkiä näyttäis olleen, toi Kotkanpesä on kyllä älyttömän hienon näköinen paikka <3

  • Reply Rimma January 23, 2016 at 21:16

   Kotkanpesä on ihan älytön. SUOSITTELEN!

  Leave a Reply