Autolla Nepaliin -kuvakisa, TBGB-yhteistyökumppanit ja messulippuarvonnan voittajat!

Muuta kuin matkailua
January 18, 2016
TBGB-yhteistyökumppanit

Tiedättekös kuomaseni, mikä viikko tänään alkaa? No matkamessuviikkopa tietenkin! Sen kunniaksi täräytetään homma käyntiin varsin informaationtäyteisellä postauksella! On nimittäin tullut aika julkistaa, mitä kaikkea muutakin kivaa meidän Matkamessujen hyväntekeväisyyskirppiksellä voi tehdä, kuin ostaa matkailuaiheisia tuotteita Nepalin kastittomien hyväksi, ja mitkä mahtavat TBGB-yhteistyökumppanit ovat lahjoituksillaan jo tähän mennessä lähteneet kampanjaan mukaan. Mutta ihan ensiksi haluan kertoa teille kuvakisasta, johon kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa myyntipöytiemme yhteydessä komeilevan kuuluisan kulkuvälineen kanssa…

Osallistu kuvakisaan Travel Bloggers Give Back -messupisteellä!

Koska yhteistyökumppaninamme on upea Autolla Nepaliin -poppoo, tulee messupisteellämme olemaan mahdollisuus nähdä omin silmin jotain aika siistiä, nimittäin leffasta tuttu Möhköfantti, eli matkan aikana sangen kovia kokenut auto, jolla pojat köröttelivät Nepaliin ja takaisin!

TBGB-yhteistyökumppanitmöhköfantti

Eli samalla, kun tulet tietenkin tsekkaamaan kirppispöytiemme laajan tarjonnan (varsinkin matkaopasosastosta on kehkeytymässä sellainen aarreaitta, että oksat pois!), kannattaa käydä  myös kuvauttamassa itsensä (tai pistää malliksi vaikka kaverinsa) legendaarisen Möhköfantin kanssa, postata kuva Instagramiin ja/tai Twitteriin hashtageilla #TBGB2016 ja #möhköfanttimessuilla sekä tägätä Instassa @travelbloggersgiveback. Me Travel Bloggers Give Back -tempauksen pääorganisaattorit valitsemme sunnuntaina messuviikonlopun aikana postattujen kuvien joukosta voittajan yhdessä Autolla Nepaliin -Juhon kanssa, ja palkitsemme hänet Autolla Nepaliin DVD:llä sekä matkailuaiheisella yllätyspalkinnolla!

TBGB-yhteistyökumppanit

Travel Bloggers Give Back -kampanja on saanut mahtavia uusia yhteistyökumppaneita jo mukana olleiden Matkamessujen ja Autolla Nepaliin -projektin rinnalle.

Yhteistyökumppaneilta saatuja tuotteita myyntipöydillä

Kirppispöydillä tulee olemaan myynnissä paljon matkailuun liittyvää, matkabloggaajien ja lukijoidemme lahjoittamaa tavaraa, mutta sen lisäksi yhteistyökumppaneidemme lahjoittamia, täysin käyttämättömiä kamppeita. Tavaralahjoituksia ovat jo luvanneet:

Haglöfs
Crocs
Flow Kosmetiikka
Less is More
Detria
Burt’s Bees

Ostamalla osallistut myös loistopalkintojen arvontaan

Ostamalla minkä tahansa tuotteen kirpparipöydältä osallistuu myös arvontaan, jonka palkinnot ovat niin ikään loistavia! Olemme saaneet arvontapalkinnoiksi upeita lahjakortteja:

TallinkSilja lahjoittaa yhden Helsinki-Tukholma-Helsinki DeLuxe -risteilyetukortin. Hytin arvo on noin 400-600 € ja hyttiluokkaan kuuluu myös aamiaiset ja virvokkeet minibaarissa.
Sokos Hotels lahjoittaa yhden hotellilomalahjakortin, joka sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle ja 100€ ravintolalahjakortti illallista varten (yhteisarvo n. 200€).
Holiday Club lahjoittaa yhden 2 hlön lahjakortin yhteen hotelliyöhön.
HELtours Helsinki Bike Tours lahjoittaa kaksi 2 hlön lahjakorttia Helsingin pyöräilykierrokselleen.

Ja vaikka sattuisi käymään niin ikävästi, ettet löydä mitään tarpeellista ostettavaa myyntipöydiltä, niin ei hätää – arvontalipukkeita voi toki ostaa myös erikseen!

Ihan pakko ei ole myöskään ostaa yhtään mitään, ja silti voi auttaa: myyntipisteellämme voi halutessaan tehdä suoran lahjoituksen keräyslippaaseen Nepalin kastittomien hyväksi.

Matkamessuliput arvottu!

Viime viikolla järjestimme blogissa arvonnan matkamessulipuista, ja osallistuittekin arvontaan sankoin joukoin – kiitos ja kumarrus! Saimme alun perin arvottamaksemme kaksi kahden hengen messulippupakettia, mutta koska meille tipahti yhdet ylimääräiset piletit, arvontavoittajia onkin nyt kolme! Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavia henkilöitä:

Nita, Eeva-Liisa ja Laura, onneksi olkoon! Voittajille on lähetetty sähköpostia 🙂

Jos arvat menivät ohitse, niin ei hätää, vielä on mahdollista voittaa sellaiset menemällä Travel Bloggers Give Back -Facebook-sivulle, ja osallistua siellä olevaan arvontaan, jossa arvotaan vielä kaksi kahden hengen matkamessulippupakettia!

Nyt ei muuta kuin aivan mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! Nähdäänhän matkamessuilla?

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Maarit Johanna January 18, 2016 at 09:27

    Ihan mahtava tullut tästä teidän kampanjasta <3 Hyvän tekeminen on parasta 🙂

  • Reply Nita January 20, 2016 at 12:49

    Möhköfantti! <3 Itsehän siis katsoin Autolla Nepaliin -leffan vasta viime marraskuussa, mutta… ai että pitäähän sitä sitten teidän moikkaamisen lisäksi käydä ihastelemassa Möhköfanttia ja ehkäpä osallistua kisaan! 😀

  • Reply MATKA 2016 - viime hetken pikavinkit messuille - Marimente January 21, 2016 at 17:56

    […] Neljä suomalaista matkabloggaajaa eli Pingviinimatkat -blogin Milla, Rimma + Laura -blogin Rimma ja Laura sekä Archie gone Lebanon -blogin Inka keksivät idean antaa hyvää […]

  • Leave a Reply