IGTT: reissuvuosi 2015 paketissa!

Eurooppa, Kotimaanmatkailu, Skandinavia
January 7, 2016
reissuvuosi 2015

Toiveikasta torstaita reissaavat toverit! Tämä on vuoden ensimmäinen ja samalla uudistunut #IGTravelThursday. Tästä starttaa siis meidän uusien emäntien (me sekä ihanat Annika ja Terhi) vetämä Instagram Travel Thursday -tempaus, tervetuloa mukaan! Uudistuksena IGTT:ssä on tänä vuonna joka toinen kuukausi vaihtuvat teemat, jotka voit tsekata etukäteen jo täältä!

Tämän tammikuun IGTT-teemana on katsaus menneeseen reissuvuoteen. Omalla kohdallani viime vuosi jäi toistaiseksi viimeiseksi “lapsettomaksi” reissuvuodeksi, eli pääsimme viimeistä kertaa viilettämään miehen kanssa kaksistaan pitkin maita ja mantuja – tosin aika paljon tulin viilettäneeksi ympäriinsä myös erinäisten ystävien kanssa. Mutta missäs kaikkialla sitä tulikaan vuoden aikana koluttua?

Alkuvuoden kotimaanmatkat

Alkuvuodesta reissuni olivat hyvin kotimaapainotteisia. Kävin mm. työmatkalla Oulussa ja Tampereella, tyttöjen reissulla Turussa sekä useamman kerran opiskelujen takia Rovaniemellä.

Talven huikein kotimaanmatka oli kumminkin kaveriporukalla toteutettu viikon laskureissu Rukalle. Matkustimme Rukan keväthangille pääsiäistä edeltäväksi viikoksi, ja vaikkei aurinko juuri tuolla viikolla paistanut, nautimme täysin siemauksin Rukan rinteistä, Monomestan täydellisistä ranskalaisista sekä Oulangan kansallispuistosta Pienellä Karhunkierroksella ja Kiutakönkään upeissa maisemissa. Reissu jäi mieleen myös siitä, että se oli viimeinen matka, jonka tein ennen kuin sain tietää odottavani esikoistamme. Matka oli kaiken kaikkiaan superonnistunut ja jätti valtaisan laskukuumeen, jota saatan aika piankin päästä taas lääkitsemään… mutta siitä lisää joskus myöhemmin 😉

reissuvuosi 2015

Välimeren risteily

Rukan reissun jälkeen siirryinkin jo fiilistelemään enemmän piipahdusta Allure of the Seasilla Royal Caribbeanin kutsumana Elinan kanssa (ja ansiosta!). Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni tutustumaan jättiristeilijään, ja olihan se todella mieleenpainuva ja upea kokemus! Roomaan saavuttuamme vietimme myös päivän Rooman lähellä kauniilla viinitilalla ja ihanassa EATalyssa tuliaisia shoppaillen. Instagram-kuvia kyseiseltä matkalta ei kuitenkaan ole, sillä puhelimeni katosi mystisesti ko. reissulla ja kännykällä napsitut kuvat sen mukana. Onneksi enää ei ota sekään tappio pannuun – rapatessa roiskuu ja reissatessa sattuu! (Ja nyt olen tästä sattumuksesta oppineena ladannut  puhelimeeni Etsi iPhoneni -sovelluksen, sekä ostanut iCloudiin niin paljon tilaa, että sinne saletisti mahtuu kaikki kuvat talteen!)

Lontoo

Risteilyltä palattuani ehdin viipyä hetkisen kotimaassa ennen kuin otimme ja suuntasimme Archie gone Lebanon -Inkan kanssa toukokuiseen Lontooseen tyttöjen kaupunkilomalle. En ole kiireissäni saanut vieläkään kirjoiteltua kaikkia postauksia tuolta reissulta, mutta onneksi Inka ja Lontoossa treffaamamme Leena ovat kirjoitelleet paljon kivoja juttuja munkin edestäni – oli meinaan toukokuinen Lontoo auringonpaisteineen ja piknikkeineen aivan ihana, niin kuin kuvistakin näkyy!

reissuvuosi 2015

Lofootit

Lofootit, huoh. Se oli ihan käsittämättömän kaunis paikka, ja vaikka alkukesän kelit olivat mitä olivat, niin nuo Norjan jylhät maisemat tekivät niin mielettömän vaikutuksen, että edelleen tulee viikoittain haaveiltua paluusta. Laurihan itse asiassa kävikin viime kesänä heti elokuussa uudestaan Lofooteilla ystävänsä kanssa, koska tällä meidän, Rimman ja Janin kesäkuisella reissulla jäi surffit surffaamatta, ja aalloillehan oli pakko päästä! Vähän  olin kade miehelle, mutta oma aikataulu ei tuolloin venynyt toiselle Lofootti-reissulle. Onneksi voi itsekin fiilistellä näitä kaikkia Lofootti-postauksia blogistamme pahimpaan ikävään!

reissuvuosi 2015

Toscana

Lofoottien matkailuautoreissun jälkeen käväisin juhanuksen Suomessa ihanissa järvimaisemissa, ja heti keskikesän vieton jälkeen suuntasinkin Palmuaseman Sannan kanssa töiden nimissä Toscanaan. Matka oli niin ikään upea ja jäi mieleen erityisen haikeana, sillä se oli ainakin toistaiseksi mun ja Sannan viimeinen yhteinen ulkomaanreissu. Viikon aikana vierailimme Lucignanon kylän lisäksi Firenzessä ja ihanassa Pisassa, josta itselläni ei vielä ole postausta, mutta Sannalta onneksi löytyy fiilistelyt tuosta hienosta päivästä!

reissuvuosi 2015

Belgia, Hollanti & Luxemburg

Toscanasta palattuani ehdin jälleen oikeastaan vain purkaa ja pakata laukkuni kotona ja suunnata sitten taas takaisin Helsinki-Vantaalle, tällä kertaa Laurin kanssa! Suuntana oli Belgia, minne matkasimme juhlistamaan miehen pikkusiskon valmistujaisia. Samalla reissulla tuli käytyä Belgian Leuvenin lisäksi Bruggessa, Belgian rannikolla Oostenden kaupungissa, Luxemburgissa sekä paluumatkalla vielä Hollannin Amsterdamissa. Tämä reissu on jäänyt raportoimatta blogiin, vaikka kuvamatskua ja juttuja kyllä olisi – oispa vaan aikaakin!

reissuvuosi 2015

Tallinna

Benelux-päivien jälkeen viettelinkin yllättävän pitkän pätkän (ainakin kuukauden!) Suomessa kesästä nauttien, töitä tehden ja pikkuhiljaa mahaa kasvatellen. Elokuussa koitti blogiyteistyön merkeissä Tallinnan viikonloppureissu, josta ollaankin Rimman kanssa kirjoiteltu tänne blogiin useampia postauksia. Reissun erityisen mieleenpainuvat elämykset taisin itse kokea ravintola Rataskaevussa sekä katsellessani upeaa auringonlaskua Viru-hotellin katolta. En päässyt “tilani” vuoksi testaamaan reunallakävelyä Teletornissa enkä Seikkailupusto Pirittaa, mutta jäipähän jotain seuraavaankin kertaan! Mukana reissussa olivat itseni ja Rimman perheen lisäksi ihanat Pingiivimatkalaiset Milla ja Juhana sekä Inka ja miehensä Karim. Tallinna näytti paljon mahtavia puoliaan tuolla matkalla, ja ollaankin Laurin kanssa tässä ajateltu, josko pyrähtäisimme tulevana keväänä koko pienen perheemme voimin risteillen uudestaan joko Tallinnaan tai sitten Tukholmaan. Risteilyt ovat kuulemma ihana helppoja vauvan kanssa, joten pitäisihän se päästä kokemaan!

Tämän Tallinnan reissun lisäksi kävin muuten kaksi muutakin Tallinnan päiväpyrähdystä kesän aikana eri kaveriporukoiden kanssa, eli yhteensä kolme kertaa Tallinnassa viime kesänä! Ehkä me joo katsellaan nyt sitten ensi sijaisesti niitä Tukholman risteilyjä, hehee…

reissuvuosi 2015

Balkanin roadtrip

Vuoden odotetuin pääreissu oli ehdottomasti kahden viikon mittainen Balkanin roadrippimme, jonka raportoinnin olen tänne blogiin jo aloittanut, mutta joka on vielä kesken. Paljon postauksia löytyy kuitenkin jo täältä! Matkamme kattoi Kroatian, Montenegron, Serbian ja Bosnia-Herzegovinan ja oli aivan täydellinen. Voin todella lämpimästi suositella autoilureissua tuonne suunnalle, ja lupaan jakaa vielä paljon lisää vinkkejä sinne täällä blogissa! Kohokohtina mainitsen Durmitorin kansallispuiston Montenegrossa, Sarajevon kaupungin Bosnia-Herzegovinassa, Serbian ihan vaan kokemuksena sekä Kroatian upeat rannikkomaisemat. Voisin lähteä takaisin näihin kuviin ja tunnelmiin vaikka heti! reissuvuosi 2015 Balkan_2 Loppuvuosi pysyteltiinkin sitten visusti kotimaan kamaralla ja odoteltiin meidän joulun ihmettä saapuvaksi. Vuodelle kertyi yhteensä 13 vierailtua maata, ei paha! Uskallan epäillä, että tämän vuoden saldo ei tule kipuamaan ihan samoihin lukemiin, sillä emme varmaan ehdi tahi pääsekään reissaamaan niin paljoa vielä tuon toukan kanssa. Tai mistä sitä tietää, never say never! 😀 Viime vuonnakaan en tiennyt vielä yhdestäkään noista reissatuista matkoista tähän aikaan, joten tässähän nämä reissusuunnitelmat vasta alkavat muodostua… Sellainen matkavuosi se! Aika upea – vaikka itse sanonkin – ja todella monipuolinen, sillä tuli reissattua niin ystävien kuin miehenkin kanssa, isommalla ja pienemmällä porukalla, lapsiperheen kanssa ja pariskuntana sekä työn puolesta.   Mikä oli sun reissuvuoden 2015 kohokohta? 🙂   Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka ideana on jakaa matkailuinspiraatiota ja hyvää reissufiilistä Instagram-kuvien avulla. Jaa oma Instagram ja matkailu -aiheinen postauksesi alla olevasta linkistä. Instagram Travel Thursdayhin voit osallistua RIMMA+LAURA -matkablogin, Travelloverblogin, tai Muru Moun kautta. Voit lisätä linkkisi mihin tahansa näistä blogeista, ja se näkyy kaikissa. Muista lisätä postaukseesi linkki vähintään yhteen näistä emoblogeista ja kertoa, että osallistut IGTT-kamppikseen. Tarkempia ohjeita saat täältä. Muistathan myös lukea toisten juttuja, osallistua keskusteluun ja tykkäillä muiden mukana olevien kuvista Instagramissa sekä jakaa kuviasi #IGTT- tai #igtravelthursday-tunnisteella. Minut löydät Instasta nimellä @laurarumbin, Rimman nimellä @rimmanen ja blogimme nimellä @rimmalaura. Lisää linkki omaan IGTT-postaukseesi alla! Huom – kirjoita nimeksi blogisi tai postauksesi nimi.


You Might Also Like

44 Comments

 • Reply säppä January 7, 2016 at 02:52

  Minä välkkynä kirjoittelin ihan teeman ohi, kun en semmoista ajoissa huomannut, hupsis! Vuosikoosteen tein jo aiemmin… Lupaan totella paremmin ensi kerralla 😀 ja upea reissuvuosi sulla kyllä oikeasti takana ja paljon onnea muuten vielä “toukasta”! En muista olenko onnitellut vai seurannut vain hymyssä suin onnentäyteisiä kuvia instassa. 🙂

  • Reply Laura January 7, 2016 at 07:29

   Helou, ei hätää vaikka menikin teeman ohi! Epäilimmekin, että tieto tuosta teemahommasta ei tuu saavuttamaan kaikkia osallistujia tällä ekalla kerralla, koska kaikki osallistujat ei kuulu mm. IGTT:n uutiskirjeen tilaajiin. Ja teemat on muutenkin tietty vapaaehtoisia ☺️ Haluutko muuten et lisään sut muuten uutiskirjeen tilaajaksi?

   Kiitos onnitteluista! Toukka on ihana, tästä on alkanut kyllä ihan uudenlainen seikkailu ?

   • Reply säppä January 10, 2016 at 02:03

    Hei joo, lisää ihmeessä. 🙂

 • Reply Jenni / Globe Called Home January 7, 2016 at 05:14

  Hyvin olet kyllä ehtinyt reissaamaan loppuvuoden häppeninkiä odotellessakin! Tuonne Balkanille itsekin haluaisin kovasti lähteä, mutta ehkä se jää siihen aikaan, kun asun taas Euroopassa.

  Itsellä oma reissuvuoden kohokohta oli kyllä NYC, josta sain tietää siinä vaiheessa, kun sain lentokentällä boardarin kouraan. Jos sitä ei lasketa (kun se oli aivan omaa luokkaansa), niin kesän roadtrip Etelä-Dakotaan tulee hyvänä kakkosena.

  • Reply Laura January 7, 2016 at 07:36

   No joo, onneksi oli niin hyvä vointi, että pystyi reissaamaan! ? Se teidän Nykin reissu on kyllä tosiaankin jäänyt myös mun mieleen, jännä juttu, haha ? Oli se vaan kyllä huikea yllätys! Iirolle edelleen isosti respectiä sen järkkäämisestä!

 • Reply Heidi / Maailman äärellä January 7, 2016 at 08:00

  Ihania reissuja on sinunkin vuoteesi mahtunut! Lofootit ja Toscana ovat omalla haavelistalla. Saa nähdä, totutuvatko tänä vuonna vai joskus myöhemmin. Omista reissuistani huipuin oli kahden kuukauden mittainen matka Espanjaan. Pohjois-Espanja vei todella sydämeni. Blogissani on muuten teille haaste kirjoittaa kymmenestä tykätyimmmästä eri kategoriaan liittyvästä kuvasta.
  http://maailmanaarella.com/2016/01/07/blogihaaste-instagramin-ihanimmat/

  • Reply Laura January 7, 2016 at 23:45

   Heippa Heidi ja kiitos haasteesta, se olikin mielenkiintoinen! Täytyy yrittää ehtiä tarttua siihen 🙂 Mäkin haluaisin kovasti Pohjois-Espanjaan! Se ruokakulttuuri kiehtoo mua ja mies haluaisi sinne surffaamaan 🙂

 • Reply Annika | Travellover January 7, 2016 at 15:30

  Näistä välittyy niin paljon hyvää fiilistä ja aurinkoa! Ihania kuvia ja reissuja!

  • Reply Laura January 7, 2016 at 23:45

   Ihana kuulla, kiitos Annika! <3

 • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi January 7, 2016 at 15:35

  Ihania kuvia ja matkoja! Onpas sulla ollut mieletön reissuvuosi. Itekin muistelen matkavuotta 2015 viimeisenä matkavuotena ennen perheenlisäystä 🙂 Uusia seikkailuja odotellessa, odotan kovasti että pääsen lukemaan raportteja matkustelusta vauvan kanssa! Toivottavasti mekin päästään vauvelin kanssa reissun päälle, kunpa ei tulis mitään koliikkivauvaa 😀

  • Reply Laura January 7, 2016 at 23:47

   Joo niinpä, meillä kilahtaa vauvan ikämittariin maanantaina kolme viikkoa ja pidetään niin peukut ja varpaat pystyssä, ettei pieni saisi koliikkioireita. Toivottavasti pääsen kuitenkin pian kirjoittelemaan matkustelusta pienen reissulaisen kanssa! ^_^

 • Reply Lotta Watia | Unagidon January 7, 2016 at 16:06

  Tosi hyvä idea nää teemat ja hyviä teemoja on tulossa, jee!

  Hieno matkailuvuosi on sulla ollut ja varsinkin noi kesäkuvat sai kaipaamaan jonnekin lämpimään. No, toistaiseksi on tyytyminen vain villasukkiin!

  • Reply Laura January 7, 2016 at 23:48

   Mahtavaa kuulla, kiitos! Tosi kiva, et teema on myös inspiroivia eikä tunnu taakalta.

   Villasukat jalassa täälläkin haaveillaan palmurannoista toistaiseksi! 😀

 • Reply Ansku BCN January 7, 2016 at 17:27

  Voi miten ihana vuosi on teilläkin ollut! Etenkin nuo Lofoottien tunnelmat ovat kovasto kateutta herättäviä :). Ja hyvää (ja varmasti erilaista) reissuvuotta koko perheelle!!

  • Reply Laura January 7, 2016 at 23:49

   Kiitos paljon Ansku, samoin sinne hyvää reissuvuotta! Lofootit jäi sydämeen pysyvästi <3

 • Reply peikek | Ympäri maailmaa January 7, 2016 at 17:31

  Huikea vuosi sulla kyllä kaiken kaikkiaan! 🙂

  Meitsi teki uuden vuoden kunniaksi paluun blogistaniin, uudella blogilla, jonne uppasin vanhaa matskua. Homma on edelleen levällään kuin jokisen eväät, mutta eiköhän se tästä, pikkuhiljaa.. Ajattelin, että tästä igtt:stä ois hyvä aloittaa, ja vahingossa sain teemankin oikein 😀

  • Reply Laura January 7, 2016 at 23:50

   Hei mahtavaa, kiva saada sut takaisin taas bloggaamaan! Kyllä ne eväät siitä järjestyy. Kiva, kun lähdit mukaan IGTT-kamppikseen ja varsinainen meedio oot, kun osasit mäihällä tarttua oikeeseen teemaankin! 😀

 • Reply Heidi / Auringonalla January 7, 2016 at 18:16

  Upea vuosi takana! Nää Lofoottien kuvat ovat saaneet minut kiinnostumaan paikasta entisestään. Joskus pitäisi lähteä pienelle autoretkelle 🙂

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:40

   Olihan tuo pieno matkavuosi! Lofooteille ehdoton suositus, ja autoillen itse näkee paljon 🙂

 • Reply Tiina, Kinttupolulla January 7, 2016 at 19:31

  Säkin olet päässyt nauttimaan Euroopasta ihanissa paikoissa! Varsinkin Lofootit olisi eksoottinen kohde täältä Etelästä katsottuna 😉 Itsekin huomasin pysytelleeni Euroopan sisäpuolella koko vuoden, mutta ihme kyllä ei ole edes hinku minnekään pidemmälle, kun lähistöllä on niin upeita paikkoja 🙂 Eurooppa on ihana! Mahtavaa tulevaa reissuvuotta pikkunyytti kainalossa 🙂

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:42

   Juu, oli kyllä hyvä Eurooppa-vuosi! Tuli reissattua niin paljon Euroopan ulkopuolella 2013-2014 sattuneesta syystä, niin oli kyllä kiva pysytellä vähän lähempänä vaihteeks 🙂 Täällä on paljon tosi upeita paikkoja, se tuli todistettua! Kiitos, huippua reissuvuotta sinnekin ^_^

 • Reply Markus | Metallia Matkassa January 7, 2016 at 19:39

  Hienoja kohteita! Etenkin nuo kuvat Lofooteilta – en pistäisi pahaksi lähteä noihin maisemiin! 🙂

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:43

   Harvempi varmaan pistäis, hehe! 🙂

 • Reply Pirkko / Meriharakka January 7, 2016 at 21:36

  Kiva tämä teemaidea ja erityisesti tammikuun teema sopii hyvin näille matkayhteenvedoille – ja nyt vielä tämä IGTT-kuvio kokoaa ne hyvin yhteen.

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:44

   Kiva kuulla, kiitos Pirkko! Juu tämä IGTT tuotti kyllä vielä hyvän määrään koontipostauksia! Vähän pelättiin, että onkohan kaikki jo ehtineet omansa kirjoitella, mutta hyvin niitä näköjään vielä riitti 🙂

 • Reply katareissaa January 7, 2016 at 21:54

  Onpa ihania reissukuvia! Erityisesti Lofootit ja Balkanin roadtrip saavat silmät suorastaan muuttumaan sydämiksi 🙂

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:45

   Kiitos Kata! 🙂 Lofootit ja Balkan nousi kyllä ihan heittämällä mun lempparikohteiksi Euroopassa! 🙂

 • Reply Terhi / Muru Mou January 8, 2016 at 03:42

  Onpas ollut reissuvuosi! 🙂 Upeita kuvia kaikki, mutta etenkin Lofooteille voisin lähteä ihan vain näiden kuvien vuoksi!

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:46

   Suosittelen!! Tanskastahan sinne pääsis kans maateitse kivasti jos on vaan aikaa, ja jos ajelisi pitkin Norjan rannikkoa etelästä Lofooteille asti niin ai taivas, miten mahtava matka se varmasti olisi!

 • Reply SariKoo January 8, 2016 at 08:22

  Aurinko on tehnyt selkeästi mulle tehtävänsä, kun toi Lofootit näyttää kaikkine harmaan sävyineen niin houkuttelevalta. Mutta aika paljon ehtisit reissata viime vuonna, vaikka loppuvuoden pysyitkin paikoillasi 🙂

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:47

   Halleluja, niin selvästi on! 😀 sulla on pää selkeesti pehmentnyt siellä Thaikkulassa 😉 Hyvin ehdin joo, kesällä oli kyllä aika haipakkaa 😀

 • Reply Inka January 8, 2016 at 12:09

  Ihania reissuja, vähän nousi hymy huulelle niin monessa kohdassa!!!! Ja hauskaa miten samanlainen reissuvuosi meillä on osaltaan ollut, tai ainakin samanlaisia reissuja (jaa no onko ihme, jos kaks reissua oli samaa? :D). Tallinnasta pitää ehdottomasti ottaa uusinta, mieluiten jo tänä vuonna, sillä teidän kans oli kyllä niin mukava matkustaa! 🙂

  Ihanaa eeppistä vauvareissuvuotta!!! 🙂 <3

  • Reply Laura January 8, 2016 at 13:49

   Joo, kaks samaa reissua plus sitten vielä ne Balkanin roadtripit! 😀 Onneks ne oli sentään vähän eri reitillä, vaikka se yks majapaikkakin sattui oleen sama, hah 😀 Ehdottomasti otetaan uusiksi ja aletaan suunnitteleen uutta reisbaa heti, kun on saatu nää alkuvuodeen kiiret alta pois! <3

 • Reply Palmuaseman Sanna January 8, 2016 at 20:34

  Voi miten ihana yhteinen vuosi se olikaan! <3

  • Reply Laura January 9, 2016 at 15:59

   <3 Älä muuta!

 • Reply Karoliina January 9, 2016 at 15:57

  Jee, toimii taas sivu!! Olin tulossa kommentoimaan, että kiitos tämän postauksen olen tänään katsonut sen Toscanan auringon alla -leffan ja nyt on kovassa syynissä lentohaut 😉

  • Reply Laura January 9, 2016 at 15:58

   Hahaa, loistavaa! Ei mennyt siis postaus hukkaan jos se inspiroi ja aiheuttaa jopa lentolippujen oston! 😀

 • Reply Satu VW I Destination Unknown January 10, 2016 at 23:08

  Hieno reissuvuosi sulla takana ja ah, Lofootit….. Itselläniki kohokohtia riitti, Färsaaret ja Grönlanti keikkuu kyllä siellä korkealla 🙂 Ja hieno aloitus IGTT-uralla, tsemppiä jatkoon! 🙂

  • Reply Laura January 11, 2016 at 09:21

   No sun Färsaarten ja Grönlannin reissut on jääneet mieleen myös mulla! 🙂 Kiitos paljon Satu – hieno oli startti, tästä on hyvä jatkaa!

 • Reply Arja / Haavematkoja January 17, 2016 at 16:28

  Aikamoinen reissuvuosi! Mua noista mahtavista kuvista taitaa puhutella kaikista eniten Lofootit, kun haaveilen itse aika kovasti matkasta sinne 🙂 Oman vuoteni kohokohta taisi olla heinäkuun pitkä pyöräreissu Keski-Euroopassa ja sieltä erityisesti Sveitsi, samoista syistä miksi Lofooteistakin haaveilen eli vesi ja vuoret on aina lyömätön yhdistelmä!

 • Reply Marikaw January 18, 2016 at 10:18

  Mä en tiedä kannattiko mun nyt alkaa lukemaan näitä koosteita kun tän vuoden reissusuunnitelmat on tyhjää täynnä ja kuumottelis vaan tehä varauksia. 😀 Mut siis ihana reissuvuosi!! Ihanan erilaisia reissuja, varmasti vaikea valita sitä huikeinta. 🙂

  • Reply Laura January 18, 2016 at 22:32

   Hahah, mikään ei kasvata reissukuumetta niin kuin matkablogien lukeminen, ja silti sitä vaan tehdään vapaaehtoisesti… :DD

 • Reply Instagramin ihanimmat 2015 - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi January 20, 2016 at 10:42

  […] koosteita viime vuoden reissuista ja valokuvista on nähty niin meidän kuin muidenkin blogeissa mm. IGTT:n myötä tässä männäviikkoina. Päätin silti itsekin tammikuun kunniaksi lyödä lusikkani […]

 • Reply Katja/ Fat in BKK February 2, 2016 at 10:20

  Hävettävän myöhään pääsen kommentoimaan, mutta aivan upea reissuvuosi! Ihastuneita huokauksia sateli erityisesti Lofoottien ja Balkanin reissun suuntaan. Vielä joku päivä…! 😛

  Omat vuoden kohokohdat olivat Tomorrowland sekä tietenkin Uusi-Seelanti 🙂

 • Leave a Reply