Travel Bloggers Give Back + voita liput Matkamessuille!

Asenteet ja ajatukset
January 5, 2016

Ennen perheiden perustamista me molemmat ehdittiin kiertää maailmaa ainakin jollain mittapuulla laskettuna suhteellisen paljon, ja sama harrastus on jatkunut edelleen. Reissatessa tulee eteen kaikenlaisia kohtaamisia, jotka iskevät syvälle ja jäävät mielen perukoille pitkäksi aikaa, jopa loppuelämäksi. Saattaa kohdata esimerkiksi kerjäläislapsia Kambodzassa, tai vaaleista länsimaalaisista hämmentyneitä koululaisia Myanmarissa, missä kikatteteleva lauma pikkutyttöjä käy hämmentyneenä koskettamassa muukalaisen käsivartta ja pinkaisee sitten juosten karkuun. Tuollaisina hetkinä ei voi olla ajattelematta, miten erilaiset lähtökohdat elämään näillä ihmistaimilla ja esimerkiksi Nepalin kastittomilla lapsilla onkaan verrattuna meihin länsimaisessa yltäkylläisyydessä eläville. Meidän yhteiskunnassamme ei tarvitse edes olla varakas ja voi silti olla varma, että lapsi saa laadukkaan, kenties maailman parhaan, peruskoulutuksen.

Tällaisten kokemusten kanssa kotiin palatessaan kiitollisuus oman elämän peruspilareista korostuu ja halu auttaa – edes jollain pienellä tavalla – kasvaa. Näistä lähtökohdista ja muidenkin reissutoverien vastaavien kokemusten perusteella syntyi ajatus siitä, kuinka haluaisimme antaa maailmalle takaisin edes osan siitä, mitä se on antanut meille. Kun Pingviinimatkojen Milla heitti idean ilmoille ja kysyi haluaisimmeko me ja Archie gone Lebanonin Inka olla mukana järjestämässä jonkinlaista hyväntekeväisyystapahtumaa, meidän oli helppo vastata ehdottomasti kyllä. Ja näin syntyi Travel Bloggers Give Back -projekti, josta olemme olleet koko loppuvuoden sanoinkuvaamattoman innoissamme ja jota tehdään suurella sydämellä!

Travel_Bloggers_Give_Back_TBGB-5Travel_Bloggers_Give_Back_TBGB-6 Travel_Bloggers_Give_Back_TBGB-1

Ensimmäinen Travel Bloggers Give Back -tapahtuma näkee päivänvalonsa Matka 2016 -messuilla, joka on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Siellä järjestämme hyväntekeväisyysmyyjäiset yhdessä kymmenien muiden suomalaisten matkabloggaajien ja mielenkiintoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Toisena pääyhteistyökumppanina on jo huikeaa menestystä niittänyt Autolla Nepaliin -projekti, ja kaikki tapahtumasta saadut tuotot ohjataankin lyhentämättöminä heidän kauttaan Nepalin kastittomien hyväksi. Autolla Nepaliin on paitsi ensimmäinen suomalainen joukkorahoitettu elokuva myös laaja hyväntekeväisyysprojekti, joka sai alkunsa yhden miehen unelmasta auttaa Nepalin kastittomia. Unelma on kantanut pitkälle jo nyt, sillä Nepaliin on projektin myötä rakennettu yhdeksän koulua, mutta myös tarjottu terveystarkastus 4 500 lapselle ja viikon kouluruokailu 4 000 lapselle, eli konkreettista apua on toimitettu perille jo paljon!

Hyväntekeväisyyskirpputorin myyntikokoelma koostuu bloggaajien omista sekä yhteistyökumppanien lahjoittamista matkavarusteista. Kirpputori järjestetään Matka 2016 -messuilla lauantaina 23. tammikuuta 2016 kello 13–16 ja tarvittaessa myös sunnuntaina 24.1.2016 kello 12–14. Myyjäisten sijainti messuilla on loistava: pöydät löytyvät Rantapallon lavan välittömästä läheisyydestä ja paikan päällä on myös Autolla Nepaliin -elokuvasta tuttu Möhköfantti sekä Store of Hope. Bloggaajat hoitavat tuotteiden myynnin kirpputorin aikana ja heidän joukostaan löytyy myös Nepalissa reissanneita (kuten Vaihda vapaalle -blogin Elina sekä Matkakuume.netin Miika & Gia, jotka ovat olleet apunamme myös ideoimassa tätä TBGB-kamppista!), joten tule ihmeessä moikkaamaan, tekemään löytöjä ja kuulemaan bloggaajien kokemuksia. Myös me allekirjoittaneet olemme paikalla perheinemme ja treffaamme teitä enemmän kuin mielellämme!

Teeman mukaisesti myynnissä on matkailuaiheisia tuotteita: matkavarusteita (kengät, matkalaukut, reput, vaatteet), matkaoppaita sekä matkakertomuskirjoja, karttoja, hyttysverkkoja, adaptereita, navigaattoreita, matkakokoista luonnonkosmetiikkaa ja muita teemaan liittyviä tuotteita. Osa tuotteista on matkabloggaajien lahjoittamia ja osa yhteistyökumppaneilta saatuja lahjoituksia, kuten esimerkiksi hyvinkääläisen Flow-kosmetiikan luonnonkosmetiikkatuotteet.

Jos sinä haluat olla mukana tekemässä hyvää, voit myös käydä läpi kaappiesi perukat ja lahjoittaa turhat matkailuun liittyvät kamppeesi myyntiin hyvän asian puolesta – yksikin kirja riittää, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen rimmalaurablog(a)gmail.com ja kerro, mitä haluaisit lahjoittaa, niin ohjeistamme kuinka se onnistuu. Jos et asu pääkaupunkiseudulla tai ole tulossa Matkamessuille, ei huolta – voit silti osallistua! Järjestämme nimittäin tapahtuman yhteydessä myös Facebook-sivullamme huutokaupan, johon on helppo osallistua mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa! kannattaa siis laittaa niin Facebook-sivumme, kuin myös Twitter– ja Instagram-tilimme seurantaan.

Travel_Bloggers_Give_Back_TBGB-7 Travel_Bloggers_Give_Back_TBGB-8 Travel_Bloggers_Give_Back_TBGB-3

Arvonta

Sinulla on tässä yhteydessä myös mahdollisuus voittaa liput Matkamessuille! Arvomme yhteensä neljä lippua, eli kahdelle onnekkaalle voittajalle tipahtaa kaksi pilettiä, joilla pääsee sitten kaverin kanssa tempautumaan toiseen maailmaan Matkamessuilla. Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee kommentoida tätä postausta ja kertoa kommentissasi, mikä on unelmiesi reissukohde vuonna 2016.

Lisäarvat

Voit saada yhden lisäarvan tykkäämällä Travel Bloggers Give Back -Facebook-sivusta ja toisen lisäarvan tykkäämällä tämän blogin Facebook-sivusta. Ilmoita kommenttiisi, kuinka monella arvalla osallistut.

Arvonnan yhteydessä ilmoitettuja sähköpostiosoitteita ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Osallistumisaikaa on perjantaihin 15.1.2016 klo 21.00 saakka, eli kaikki ennen tätä jätetyt kommentit osallistuvat arvontaan.

#Tempaudu toiseen maailmaan!

Myös Matkamessujen tempaudu.fi-sivustolla on mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa huikeita matkapalkintoja. Kilpailuun osallistumalla saa myös alennuskoodin, jolla voit ostaa kaksi lippua Matkamessuille yhden hinnalla!

Onnea arvontoihin kaikille tasapuolisesti, ja toivottavasti tavataan messuilla! Tervetuloa tekemään yhdessä hyvää!

Mukana suomalaisista matkabloggaajista on jo:

Archie Gone Lebanon
Pingviinimatkat
RIMMA + LAURA
Vaihda vapaalle
Matkakuume
Cocoa etsimässä
Kaukokaipuu
Destination Unknown
Siveltimellä
Haavematkoja
Deep Red Blues
Maarit Helena
Marika World
From Karoliina
Globe Called Home
With Huge Passion for Life
Travellover
Veera Bianca
Walleni.us
Pakkasesta paratiisiin
Seolful Insight
Rento -matkablogi
Meriharakka

You Might Also Like

78 Comments

 • Reply Salla S. January 6, 2016 at 13:35

  Mahtava projekti, onnea ja menestystä! Osallistun mieluusti arvontaan ja olisi ihanaa päästä messuille. Arvontaan siis lippu ja tykätty on myös projektin sivustanne sekä teidän blogin sivusta.. 🙂 Unelmakohde tälle vuodelle lienee tällä hetkellä Italia, johon tuon pienen vuosikkaan kanssa olisi haveissa lähteä. Pidemmällekin toki mieli tekisi, mutta ehkä myöhemmin sitten.. Kerran visiteerattu Curacao on mm. uudelleen visitoitavien listalla ehdottomasti!

  -Salla S.-

 • Reply Pinja January 6, 2016 at 14:45

  Tänä vuonna haluaisin käydä jossain kaukana, jossa hiekka on valkoista ja vesi on turkoosia. Kohteella ei niin väliä 🙂 Lisäksi haaveilen Provencen laventelipelloista, Italian rantakaupungeista ja New Yorkin joulusta. On vielä niin paljon nähtävää, että voisin lähteä lähestulkoon mihin tahansa!

  Kolmella arvalla mukana.

  P.s. Hyväntekeväisyys on lähellä sydäntä ja olen niin innoissani teidän puolestanne tästä projektista 🙂

 • Reply Rauni January 6, 2016 at 15:32

  Kolmella arvalla osallistuttu, tykätty facebookissa molemmista sivuista 🙂
  Tälle vuodelle haaveissa olisi matka Norjaan ja Lofooteille, yhden sysäyksen reissuun antoi myös teidän postaukset 🙂

 • Reply Minttu January 6, 2016 at 16:59

  Hieno idea auttaa tuolla tavoin, onnea ja menestystä projektille 🙂 Matkamessuille olisi kiva päästä hakemaan inspiraatiota ja kohdevinkkejä. Haluaisin ensi vuonna tehdä muutaman päivän vaelluksen jossain upeissa vuorimaisemissa. Esim. Norja tai Islanti kiinnostaisivat.

 • Reply J January 6, 2016 at 17:41

  Huippu hienoa kerätä rahaa Nepaliin!!
  Oma unelmakohde 2016 on Laos.

 • Reply Sanna P January 6, 2016 at 19:04

  Kolmella arvalla mukana. Japani olisi pitkään kaivattu unelma tälle vuodelle.

 • Reply Hellu January 6, 2016 at 19:51

  Mukana kolmella arvalla! 🙂 Ensi vuoden unelmien matka olisi nimenomaan Nepaliin. Olemme käyneet kolme peräkkäistä syksyä miehen kanssa Nepalissa ja viime syksynä emme valitettavasti päässeet. Haaveena olisi päästä ensi syksynä moikkaamaan Onni lastenkodin lapsia, ystäviä ja kummipoikaa Rajua Pokharaan <3

 • Reply Veera January 6, 2016 at 20:01

  Kolmella arvalla mukana! Kesälle olisi suunnitteilla kuukauden autoreissu eurooppaan. Kohteina ainakin Etelä-Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta, Pohjois-Ranska, Sveitsi ja baltian maat. Toivottavasti saamme matkamessuilta kohdevinkkejä reissuun ja selkiyttä reittisuunnitelmiin. Tuo reissutavaroiden kirppistely on huippuhyvä idea ja rahojen ohjautuminen hyväntekeväisyyteen ison peukun arvoinen asia. Pitää tutkailla matkatavaroita sillä silmällä jos meiltäkin löytyisi jotain myyntiin :).

 • Reply Rilla January 6, 2016 at 20:06

  Kuuban keksin vasta äskettäin ja on noussut vuoden 2016 toivekohteeksi ehdottomasti. Uusi-Seelanti taas on ja pysyy unelmien kohteena vuodesta toiseen, tällä hetkellä suunnitteilla reissu nro 2.

 • Reply sannero/lempihetkiä. January 6, 2016 at 21:01

  Ihan huippuidis! ? into kohti messuja on kova, joten kaikki lisäarvat käyttöön 😉

  Ja unelmakohde kaksituhattakuusitoista, hmm… Suunnitteilla on reissua Balkanille päin, myös Afrikka houkuttaisi, mutta jotenkin eniten unelmana tällä hetkellä Islanti! (Vaikkakin saattaa olla että tämänhetkiset celsiusasteet hieman laimentavat unelmaa ?) vaan katsotaan mihin tie vie 🙂

 • Reply Anniina January 6, 2016 at 21:44

  Yllätyinpä iloisesti, kun tulin katsomaan mitä sun blogille kuuluu pitkästä aikaa ja täällä olikin tehty täysi remontti! 🙂 Ollaan miehen kanssa suunniteltu Kroatia+ Montenegro -reissua tälle vuodelle. Osallistun matkamessulippujen arvontaan kolmella arvalla.

 • Reply Nelliina January 6, 2016 at 21:59

  Onnea ja menestystä upealle projektillenne 🙂 Kävin tykkäilemässä, joten kolmella arvalla yritän käännyttää onnettarta puolelleni. Olis kiva päästä ekaa kertaa messuilemaan. Haavekohteeni tällä hetkellä Ranska.

 • Reply Sole January 6, 2016 at 22:05

  Kuulostaa hyvälle!!! Mukana arvonnassa eli matkakohde olisi vuodelle 2016 Lontoo

 • Reply RP January 6, 2016 at 22:23

  Unelmien matkakohde vuodelle 2016 olisi Tukholma hyvän ystävän seurassa! Puolitoista vuotta sitten olimme siellä ja nyt lähtisimme mielellään uudelleen, kunhan saadaan käytännön asiat loksahtamaan kohdalleen. Joskus kun kahden tunnin välimatkakin on liian haastava niin vielä haastavampaa on löytää yhteinen hetki Tukholmalle.

  Arvontaan osallistun kahdella arvalla. Tällä kommentilla ja bloginne facebook-tykkäyksellä. 🙂

 • Reply Merkku January 7, 2016 at 00:25

  Tänä vuonna suunnitelmissa ainakin Italia ja/tai Portugali 🙂

 • Reply Nita January 7, 2016 at 09:12

  Huikea idea! Tykkään tosi paljon! 🙂 Ja pakkohan se on osallistua arvontaankin eli siis kolmella arvalla mukana ja vuoden 2016 reissuhaaveena Itävalta. 🙂

 • Reply Kere January 7, 2016 at 10:15

  Kolmella arvalla osallistuttu… Ja reissuhaave olisi Ukraina eli Kiova ja Odessa..

 • Reply Satu January 7, 2016 at 10:59

  Autolla Nepaliin on huikee juttu!! Seurasin projektin etenemistä silloin ja on mahtavaa kuulla, että tuo aluksi järjettömältä kuulostava touhu on saanut aikaan paljon hyvää! 🙂 Olen arvonnassa mukana yhdellä arvalla, ja tänä vuonna tahdon uudestaan Norjan vuoristomaisemiin:)

 • Reply Niina January 7, 2016 at 12:39

  Oi mahtava projekti!! Yksi unelma on jo kesällä toteutumassa, viiden viikon matka Kongoon 🙂 Ensimmäinen kaukomatka ikinä! Toinen unelmien kohde on Etelä-Amerikka ja erityisesti Peru.

 • Reply Kati January 7, 2016 at 14:35

  Unelmareissu tänä vuonna kohdistuu Kroatiaan ja ensi vuonna suunnitteilla New Yorkin reissu! 🙂 Kolmella arvalla mukana.

 • Reply Satu January 7, 2016 at 15:07

  Positiivista porukkaa ja kiva idea! Unelmieni kohde on Havaiji, sinne kun joskus pääsisi…

 • Reply Arhippa January 7, 2016 at 17:04

  Ranskan pikkukaupungit ja kylät ois ihana kokea.
  Kolmella arvalla mukana

 • Reply peikek | Ympäri maailmaa January 7, 2016 at 17:56

  Hienoa, että järkkäätte tän <3 Mukana messulippuarvonnassa kolmella arvalla! Unelmakohteeksti tälle vuodelle vaihtui juuri salakavalasti Singapore ja erityisesti sieltä pieni pistokas jollekin paratiisisaarelle 🙂 Ihan uusi ilmansuunta itselle, joten täpinöinti on taattua!

 • Reply hannna1 January 7, 2016 at 19:03

  Yhdellä arvalla mukana kisaamassa! Tänä vuonna haluaisin niiiin paljon päästä Istanbuliin poikaystäväni kanssa!

 • Reply Karamelli January 7, 2016 at 19:09

  Mukana ollaan yhdellä arvalla. Unelmalomani olisi Amerikkaan, mutta sitä varten saa vielä säästää jonkin aikaa (:

 • Reply veera January 8, 2016 at 15:30

  Kuubaaaan!!

 • Reply Jenni January 8, 2016 at 22:26

  Unelmien reissukohde 2016 on Malediivit! Kolmella arvalla mukana 🙂

 • Reply Sofia January 9, 2016 at 02:20

  Ihan mahtava idea tämä hyväntekeväisyyskirppis! Mielelläni tulisin teitä morjestaan matkamessuille, joten eikun peukut pystyyn arvonnan suhteen 🙂 Oma unelmakohteeni tälle vuodelle on Indonesia, joka toteutuukin jo ensi kuussa, kun lähden auringon alle Balille ja Gilille.

 • Reply Hanna January 9, 2016 at 11:20

  Lähimatkailijana mun unelmakohteita vuonna 2016 on Viipuri ja Moskova 🙂

 • Reply Marika January 9, 2016 at 21:58

  Tervehdys =) Johonkin lämpimään rantakohteeseen, Kroatiaan tai Italiaan ainakin haluaisin matkustaa..=)

 • Reply Laura January 9, 2016 at 22:38

  Upea projekti! Unelmien kohteita riittäisi pitkä lista.. Mutta etenkin vanhat kotikulmat Kanadassa ja Itävallassa houkuttelevat. Lisäksi Huippuvuoret ovat viime aikoina nousseet haavelistalla korkealle! 🙂

 • Reply Maria January 9, 2016 at 22:50

  Kroatia voisi olla tämän kesän matkakohde. Mukana kahdella arvalla.

 • Reply Saska January 10, 2016 at 12:06

  Ooh, matkailuteemainen kirppis kuulostaa hirmu hyvältä! Seuraava matkakohde minulle olisi jokin laskettelukohde Euroopassa tai Japanissa. Mikäli kovat pakkaset jatkuvat niin samalla pieni piipahdus aurinkorannalle ei olisi olleenkaan huono. Mukana yhdellä arvalla. 🙂

 • Reply Kati January 10, 2016 at 12:08

  Tämän kesän matkakohdehaave on Kreikka. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

 • Reply Mari January 10, 2016 at 14:54

  Unelmakohteeni on Alaska. Olen mukana kolmella arvalla.

 • Reply Kaijal January 10, 2016 at 14:59

  Haluaisin matkustaa Kanadaan. Olen mukana kolmella arvalla.

 • Reply Elise January 10, 2016 at 17:20

  Tämänhetkinen haave on päästä Alpeille kesällä. Mukana kahdella arvalla.

 • Reply Tawunen January 10, 2016 at 18:57

  New York on unelmissa aina. 🙂

 • Reply Jannika January 10, 2016 at 20:29

  Yhdysvallat on unelmissa! Osallistun kolmella arvalla.

 • Reply Noora Laukkanen January 10, 2016 at 20:37

  Unelmieni kohde tälle vuodelle olisi USA:n länsirannikko. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla 🙂

 • Reply Paula January 10, 2016 at 23:16

  Tahtoisin tänä vuonna matkustaa ainakin Lappiin ja Italiaan 🙂

 • Reply Siinatar January 10, 2016 at 23:55

  Unelmieni reissukohde olisi New York =). Mukaan kolmella arvalla.

 • Reply Tammikuu on pakkaskuu - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi January 11, 2016 at 08:43

  […] PS. Vielä ehdit osallistua matkamessulippujen arvontaan sekä toimittamaan meille kaikki ylimääräiset matkatavarat Travel Bloggers Give Back-hyväntekeväisyysmyyjäisiämme varten! Pistä siis rohkeasti viestiä, jos hyllyssäsi pölyttyy tarpeeton matkaopas tai varastoa täyttävät käyttämättä jääneet retkivarusteet. Lisätiedot löytyvät tästä viime viikolla julkaistusta postauksestamme! […]

 • Reply Susanna January 11, 2016 at 10:47

  Paljon on vielä maailmaa näkemättä. Siksi Eurooppa riittää minulle vielä ainakin toistaiseksi. Rakastuin pari vuotta sitten Andalusiaan ja sinne haluaisin päästä vielä uudestaan, koska paljon jäi vielä näkemättä ja kokematta. Yhdellä arvalla mukana.

 • Reply A January 11, 2016 at 11:23

  Unelmieni matkakohde on Pietari.

 • Reply Matkamessut yhdessä paketissa - FROM KAROLIINA January 11, 2016 at 17:53

  […] Travel Bloggers Give Back -tempauksen, eli ihanien bloggaajakollegoideni (Pingviinimatkat, Rimma + Laura, Archie Gone Lebanon, Vaihda vapaalle, Matkakuume) alulle […]

 • Reply Mirka January 11, 2016 at 18:24

  Tämän vuoden matkakohteet on Thaimaa ja Kambodza. Käyty tykkäämässä Travel Bloggers Give Back -Facebook-sivusta eli 2:lla arvalla mukana.

 • Reply Iitu January 11, 2016 at 21:48

  Nizzaan olen tahtonut jo kauan! 🙂

  • Reply Iitu January 11, 2016 at 21:51

   Niin ja siis yhdellä arvalla mukana.

 • Reply Mervi January 12, 2016 at 10:57

  Mahtava idea! Suosikkikohteeni on Italia tai Uusi-Seelanti

 • Reply TuulaV January 12, 2016 at 11:06

  Italiaan jos joskus pääsisi, mukana kolmella arvalla.

 • Reply Kirsi January 12, 2016 at 19:47

  Yhdellä arvalla mukana! Unelmieni matkakohde olisi varmasti Uusi-Seelanti, mutta sinne en ihan hetkeen pääse vielä lähtemään. Tänä vuonna kiinnostaisi ehkäpä Itävalta & Wien. Mahtava kulttuurikohde!

 • Reply Anne January 12, 2016 at 22:26

  Yhdellä arvalla mukaan. Vuoden reissukalenteri näyttää mukavalta, ykkösenä syksyn Nykin matka, eka kertaa.

 • Reply Mariamaria January 12, 2016 at 23:44

  Kolmella arvalla mukana 🙂 Japani ois unelmakohde

 • Reply Paljon ekoja kertoja ja LUX Helsinki - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi January 13, 2016 at 10:07

  […] keskiviikkoa kaikille! Muistakaahan osallistua vielä arvontaan, jos Matkamessuliput […]

 • Reply Mari January 13, 2016 at 11:44

  Vuonna 2016 olisi ihanaa tehdä junareissu ympäri Japania (tosin ei Interrail osa kaksikaan olisi hullumpi ajatus). Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

 • Reply Johanna Hulda - Discovering Sunbeams January 13, 2016 at 17:25

  Unelmien tutkimusmatkaa (kirjaimellisesti :D) Sambiaan, Mosambikiin ja kuka tietää mihin muihin naapurimaihin odotetaan jo kovasti, toukokuu tule jo! Osallistun arvontaan kolmella arvalla 🙂

 • Reply Johanna Ansonen January 13, 2016 at 20:21

  Kroatia haaveena tänä vuonna.
  Tykkäilty on ELI KOLMELLA ARVALLA MUKANA

 • Reply Mummi January 13, 2016 at 22:41

  Portugaliin tekisi mieli matkustaa,mutta lähden Turkkiin 🙂

 • Reply Henna January 14, 2016 at 04:19

  Eka yhteinen Thaimaanmatka poikaystävän kanssa! Onneks ite oon käyny thaikuissa 6kertaa, joten toimin matkaoppaana 🙂

 • Reply Heidi January 14, 2016 at 07:41

  Unelmien matkakohteeni on Malediivit, mutta se unelma ei varmasti vielä tänä vuonna täyty. Tänä vuonna reissataan lasten kanssa lyhyemmällä matkalla, suunnitelmissa on pyörinyt ruokamatka Italiaan tai helppo hotelliloma Dubaissa. Katsotaan, mihin suunnitelmat meidät vie. 🙂

 • Reply Marjut M. January 14, 2016 at 10:43

  Unelmien reissukohde on, tosin ei tälle vaan seuraavalle vuodelle, Uusi-Seelanti ja siellä varsinkin Hobittila. ^^

 • Reply anu riutta January 14, 2016 at 11:01

  thaimaa olisi ihana päästä sinne ja haluaisin tietää miten pääsisi matkustamaan sinne edullisesti

 • Reply Jonteere January 14, 2016 at 11:22

  Haluaisin kiertää koko pallon… mutta jos nyt pääsis tänävuonna Barcelonaan tai Budapestiin! 🙂

 • Reply Sandi Österlund January 14, 2016 at 12:26

  Hawaii ja osallistun kahdella arvalla:!kiva minulle uusi blogi:) /sandi.osterlund@luukku.com

 • Reply Tuire Paltta January 14, 2016 at 12:27

  Mukana kahdella arvalla ja unelmien kohteita on monta, jos tänä vuonna vaikka pääsis Dubaihin 🙂

 • Reply Hannele Hyrylä January 14, 2016 at 14:02

  Mukana arvonnassa, yksikin lippu riittäisi. 🙂 Unelmien matkakohteista yhtenä esimerkkinä vaikka Sri Lanka.

 • Reply kati January 14, 2016 at 14:13

  Unelmien matkakohde vosi olla vaikka Thaimaa. ja osallistun 3:lla arvalla.

 • Reply saila hoxha January 14, 2016 at 17:00

  Quraqao olisi unelmieni kohde mutta kreikka tai espanja todennäköisempiä ? toivottavasti voitan nää liput ?

 • Reply LauraAnneli January 14, 2016 at 22:10

  Tahtoisin Afrikkaan! Safarille ja Kilimanjarolle.

 • Reply Eeva-Liisa Koskinen January 14, 2016 at 23:16

  Unelmien kohde on Kenia ja osallistun kahdella arvalla ?

 • Reply Matkamessulippuja ja messuvinkkejä | Meriharakka.net January 15, 2016 at 00:03

  […] kannattaa pistäytyä matkabloggareiden järjestämässä Travel Bloggers Give Back -kirpputorilla. Teet hyviä matkailuaiheisia löytöjä ja autat Nepalin kastittomia. Mekin olemme […]

 • Reply Samsam January 15, 2016 at 00:22

  Yhdellä arvalla lippuja tavoittelemassa. Unelmieni kohde on Kuuba, tosin 2016 en taida päästä kotimaasta kovinkaan kauaksi

 • Reply KCP January 15, 2016 at 03:44

  Ei ehkä unelmien reissukohde, mutta Kanarialle pitäisi päästä omiin lapsudenmaisemiin lopultakin piipahtamaan, edellisestä kerrasta on luvattoman kauan aikaa

 • Reply Kristaliini January 15, 2016 at 04:48

  Kolmella arvalla mukana 🙂
  Mauritius…

 • Reply Pirkko January 15, 2016 at 18:04

  Kolmella arvalla mukana, Uusi Seelanti

 • Reply enna January 15, 2016 at 20:39

  oi matkamessut kiinnostelis niin täysillä, samoin kuin hyväntekeminen. mulla on unelmakohteita aika monelle sormelle, japani, kanada, uuden englannin seutu ja marokko muiden muassa – onneksi viimeksi mainittuun löytyy maaliskuulle lentoliput! 🙂

 • Reply Autolla Nepaliin -kuvakisa, TBGB-yhteistyökumppanit ja messulippuarvonnan voittajat! - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi January 18, 2016 at 08:30

  […] viikolla järjestimme blogissa arvonnan matkamessulipuista, ja osallistuittekin arvontaan sankoin joukoin – kiitos ja kumarrus! Saimme alun perin […]

 • Leave a Reply