Tervetuloa uuteen blogiin!

Muuta kuin matkailua
November 13, 2015

Uuden aloittaminen on aina jännittävää. Siihen sisältyy paljon kaikenlaisia tunteita lapsenomaisesta mielettömästä innostuksesta turhautuneisuuteen ja ehkä vähän pelkoonkin. Yhdellä hetkellä ei meinaa pysyä housuissaan, kun haluaisi päästä jo julistamaan kaikille uudesta huippuideastaan, ja toisena hetkenä iskee tästä ei tuu ikinä mitään -epätoivofiilis. Mutta pohjamudistakin on helppo kaivautua takaisin pinnalle, kun on ystävä, jonka kanssa sen voi tehdä!

Olemme pimittäneet teiltä ihanilta lukijoilta jo jonkin aikaa jotain hienoa, josta olemme ainakin itse aivan superinnoissamme. Me nimittäin päätettiin yhdistää voimamme ja siinä samalla blogimme yhdeksi helposti seurattavaksi sivustoksi. Siispä lämpimästi tervetuloa ihkauuteen RIMMA + LAURA -matkablogiin, jossa yhdistyvät entiset Laura let’s go ja RIMMA – matkablogimme!

Blogimuuttomme takana on muutamia todella hyviä syitä. Olemme ensinnäkin molemmat olleet jo jonkin aikaa kypsiä edellisiin blogipohjiimme, jotka eivät toimineetkaan ihan niin hyvin kuin vajaa vuosi sitten edelliset blogimuuttomme (tuolloinkin yhtä aikaa) tehtyämme luultiin. Squarespace oli kyllä meidän bloggaajien kannalta helppo sivusto, sillä sinne oli todella iisiä rakentaa itse hyvännäköinen saitti, mutta teidän lukijoidenne kannalta sen puutteet paljastuivat vasta muuton jälkeen. Kommentoiminen takkusi nimittäin alusta asti varsinkin mobiililaitteilta, ja saimme siitä paljon palautetta. Kun asiaa ei saatu fiksattua sqs:n päästä, ja kommentointivilkkaus laski meidän molempien mielestä aika paljon, aloimme pohtia uutta ratkaisua – te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssanne on nimittäin meille tosi tärkeää. Blogin muuttaminen jälleen uudelle pohjalle ei suoraan sanottuna kuitenkaan hirveämmin houkutellut, sillä siinä on ihan kauhean iso duuni. Lisäksi tässä on ollut näitä “pieniä” (perhe-)elämänmuutoksia käynnissä yhdellä jos toisellakin suunnalla, joten isommat projektit oli parasta sysätä syrjemmälle ja odotella parempaa hetkeä.

Viime kuussa se sitten iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. “-Muutetaanko molemmat WordPressiin? -Joo. Ostetaanko joku yhteinen pohja? -Joo. Eiku hei, tehdäänkö yhteinen blogi?!” 

Ja tässä sitä sitten ollaan! Yhdistämispäätöstä puolsi myös se, että meidän blogien sisällöt on olleet jokseenkin samantyyppisiä jo pitkään, ja jatkossa tulevat olemaan varmaankin vielä lähempänä toisiaan meistä toisenkin jakauduttua. Lisäksi meillä kummallakaan ei ole käytännössä ollut aikaa päivittää omaa blogia niin usein kuin haluaisimme, joten voimamme yhdistämällä saamme jo puolet aktiivisemman blogin, joka todennäköisesti palvelee teitä lukijoitakin paremmin – teidän ei tarvitse lukea samoja kuivia juttuja kahdesta eri osoitteesta, hehe.

Niin, ja onhan tämä nyt paljon hauskempaa kahdestaan, hitsi vie!

Siirtourakka on ollut aikamoinen, ja olemme ikionnellisia saatuamme siihen apua Pakkasesta Paratiisiin -bloginkin taustalla hääriviltä Tomilta ja Sarilta. Lämpimät kiitokset teknisestä avusta sinne Thaimaan lämpöön teille ihanille nomadeille! Henkisestä tuesta voimmekin sitten kiitellä toisiamme ja tietty miehiämme, jotka olivat ihanasti messissä tässä ideassa alusta asti. Upeasta logosta haluamme lähettää niin ikään nöyrät kiitokset ja syvät niiaukset Nico Paajaselle, joka osasi toteuttaa visiomme täydellisesti. Erityiskiitos myös kärsivällisyydestässi, terkuin pilkunviilaajaperfektionistit.

Kaikki vanhat postauksemme eivät ole vielä näkyvillä täällä, sillä niiden läpikäymiseen ja viilaamiseen menee hetki aikaa – sen verran paljon tuota materiaalia on tullut tässä vuosien saatossa tuotettua. Mutta pian on arkistotkin toivottavasti täydellisessä terässään!

Tiedämme, että siellä lukijoissa on varmasti meille molemmille tuttuja tyyppejä, mutta niitä varten, jotka eivät vielä tunne meistä toista tai kumpaakaan, haluaisimme toteuttaa esittelypostauksen (tämän yhteisesittelyn lisäksi). Ja sen tekemiseen me halutaan nyt teidän apua! Ajattelimme nimittäin kirjoitella ystäväkirjatyyppiset esittelyt itsestämme, mutta koska valmiiden kysymysten kopioiminen jostain muualta on tylsää, niin heitämme pallon nyt teille. Ampukaapas siis kommenttiboksiin ystäväkirjatyyppisiä kyssäreitä tämän viikon aikana, niin valkkaamme niistä parhaat ja julkaisemme vastauksemme niihin piakkoin!

Lisäksi kuultaisiin enemmän kuin mielellämme mielipiteitänne tästä uudesta saitista! Miltä täällä näyttää, miten tämä toimii? Itse omistamme vain omenalaitteita, joten esimerkiksi Android- ja Lumia-käyttäjien kokemuksia mobiilista olisi kiva kuulla! Sivusta on tehty tahallaan aikalailla samanlainen kuin meidän molempien vanhat blogit, jotta sama logiikka ikään kuin säilyisi. Mutta itse näille tulee helposti vähän sokeaksi, joten senkin vuoksi haluttaisiin kovasti palautetta. Kiitos!

Ja vielä kerran, tervetuloa! Tästä tulee huisi matka yhdessä teidän kaikkien kanssa!

Ps. Muistahan ottaa meidän uudet tilit seurantaan Facebookissa ja Instagramissa!

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle November 13, 2015 at 14:21

  Jiihaa! Näyttää tosi hyvältä ja raikkaalta teidän ihanuuksien uusi blogi. 🙂 Tykkään kovasti tästä musta-valko-kelta yhdistelmästä. Teksti on helppolukuista, kuvat yhtä mahtavia kuin aina ennenkin ja navigointi helppoa. Logo on hieno! Valtavasti onnea uudelle blogille <3

  Teitä jo pikkuisen tunnekin, mutta esitän teille kysymykseksi: Mikä on ollut upein ja kamalin kokemus maailmalla?

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:21

   Kiitos Elina, ihana kuulla, että blogi näyttää hyvältä! Ollaan itsekin kyllä tyytyväisiä logoon ja värimaailmaan. Tästä on hyvä jatkaa blogitaivalta! 🙂

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net November 15, 2015 at 08:15

  Noniin hei, mahtavaa ja onnea teille tästä uudesta virityksestä! Se on varmasti todella hyvä juttu!

  Kertokaapas mulle, mikä on teidän suurin riitanne koskaan mitä olette yhteisellä matkalla saaneet aikaan ja mistä?`

  Kaikki näyttää tosi hyvältä ja kivalta tässä, ihan kuten ennenkin molempien blogeissa. Kommentointi oli vähän haastava löytää tosin ykkösellä!

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:26

   Kiitos Miika ja Gia, myös mielenkiintoisesta kysymyksestä! Jouduttiin ihan tosissaan alkaa pohtimaan tuohon vastausta 😀

   Totta, että tuota puhekuplaa, mistä pääsee kommentoimaan, ei ehkä heti hoksaa, mutta nyt kun se kerran on löytynyt niin jospa se löytyisi hyvin jatkossakin, hehe 😉

 • Reply Maarit November 15, 2015 at 10:57

  Onnea ihan hurjasti uuteen blogiin! Oikein hyvältä näyttää kyllä kaikinpuolin. Voin vain kuvitella kuinka valtava urakka ollut tämän kanssa teillä! Ja totta kun molempien blogit aina kuitenkin luen, niin nyt löytyvät saman katon alta. Olen innolla mukana jatkossakin! Jos nyt vielä yhden kysymyksenkin keksin, niin onko teillä jokin yhteinen suuri matkaunelma? 🙂

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:28

   Kiitos Maarit! <3 Urakka on ollut ihan jäätävä mut onneks ollaan jo voiton puolella. Ja kyllähän meiltä yhteinen matkaunelma löytyy, mutta paljastetaan se sitten vastauspostauksessa! ^_^

 • Reply Milla - Pingviinimatkat November 15, 2015 at 18:30

  Whooop! Sylillinen vielä onnea upealle blogille! Kertokaapa toistenne parhaat puolet reissukaverina, kun kokemusta yhteisistä reissuista löytyy enemmänkin 🙂

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:28

   Kiitsa muru! <3 Apua miten vaikee kysymys, miten me selvitän näistä 😀

 • Reply Henna /suurin onni November 15, 2015 at 22:52

  Onnea uudelle sivustolle, kyllä on hieno! ♥ Ja mä niin repesin tolle sloganille, paras 😀 Tää on vähän nähty kysymys, mutta mielenkiintoinen varmasti ihmisille jotka eivät teitä tunne: kuvailkaa toisianne kolmella adjektiivilla. Ja lisäksi mua kiinnostaisi tietää, mikä olisi sellainen elämääkin suurempi unelmareissu, jonka toinen toisillenne suunnittelisitte 🙂

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:31

   Kiitos ihana <3 Uuuu, onpas kiva toi toka kyssäri varsinkin! 🙂 Slogan tipahti meikän suusta tosi spontaanisti ja ite olin ensin et no onko toi nyt muka oikeasti edes hyvä, mutta kun Rimma oli sitä mieltä et just loistava, niin olihan se myönnyttävä! Ja just kivastihan siinä on pilkettä silmäkulmassa, hih 😉

 • Reply Veera Bianca November 16, 2015 at 11:41

  Mahtavaaaaa! Onnea uudesta blogista <3

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:32

   Kiitos paljon! We so happy <3

 • Reply Janina November 16, 2015 at 11:51

  Wau, onnea! Ihanaa, että voi nyt seurata molempien yhteisiä ja erillisiä reissuja täältä saman blogin alta. Teitä kahta saanen kiittää, että reissukuume iski jossakin vaiheessa meikäläiseenkin ja suunnitelmia on jo laadittu moneksi vuodeksi eteenpäin 😉 Jään innolla odottamaan tulevia reissu-unelmointia ja toteutuvia seikkailuja. <3

  Minua kiinnostaa tietää, mikä on valokuvauksellisesti upein (luonto)kohde, jossa olette olleet?

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:34

   Voi miten ihana kuulla, että ollaan onnistuttu inspiroimaan sua! <3 Ihan parasta palautetta, kiitos. Reissukuume se on kuumeista pahin, mutta siltikin parhain! ^_^

 • Reply Teea | Curious Feet November 16, 2015 at 12:03

  Olipas kiva uutinen! Onnea molemmille uudesta blogista. Tämä näyttää todella upealta 🙂

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:35

   Kiitos Teea! Mahtavaa miten hyvin tää uutinen on otettu vastaan, olla kyllä tosi iloisia 🙂

 • Reply Lotta Watia | Unagidon November 16, 2015 at 12:22

  Onnea uuteen blogiin! 🙂 Hyvältä näyttää näin ensimmäisellä vilkaisulla. Tosi söpö toi teidän logokin!

  • Reply Laura November 18, 2015 at 15:36

   Kiitos Lotta! ^_^ Logosta tuli kyllä just huippu ja meidän vision mukainen!

 • Reply Kthetraveller November 16, 2015 at 12:30

  Onnea uuteen blogiin. Hyvälle näyttää teidän uutukaisuus 🙂

  • Reply Rimma November 18, 2015 at 15:44

   Kiitos paljon ja tervetuloa toistekin! ^_^

 • Reply camilla November 16, 2015 at 15:20

  Ihan huippu idea! Onnea uuteen blogiin ihanat. ♥

  Ainakin androidilla näyttää pelittävän loistavasti! Upealta näyttääpi. 🙂 Halipus

  • Reply Rimma November 18, 2015 at 15:45

   Kiitos nuppu! Ja hyvä kuulla, että pelittää myös androidilla hyvin! Sillä ei nimittäin itse päästykään vielä testailemaan 🙂 Pus!

 • Reply Jenni / Globe Called Home November 16, 2015 at 18:49

  Onnea uuteen blogiin! Hyvältä näyttää ja pakko digata logosta, jossa on vuoria. 🙂

  Kun kerran aiotte kirjoittaa myös matkustamisesta lasten kanssa, niin kertokaas, mikä on ollut oma paras reissunne lapsena?

  • Reply Rimma November 18, 2015 at 15:48

   Kiitos Jenni! Vuoret on kyllä lähellä meidänkin sydämiä, joten siksi haluttiin ehdottomasti osaksi logoa. Mahtava kysymys! Kiva päästä kaivelemaan muistinsopukoita ^_^

 • Reply Satu November 17, 2015 at 08:18

  Hei hienoo!! Hyvältä näyttää ja Lumian mobiilillakin näyttää toimivan mallikkaasti. Ystäväkyssäri: lempiruoka? 🙂

  • Reply Rimma November 18, 2015 at 15:49

   Mahtava kuulla, että myös Lumialla pelittää! Pahan kysymyksen heitit, sillä tuo lempiruoka vaihtelemaan tiuhaan tahtiin, mutta palataan tähän sitten vastauspostauksessa tarkemmin 🙂

 • Reply Heidi November 17, 2015 at 08:42

  Mieletöntä! Tosi hyvälle näyttää 🙂 Minua kiinnostaisi tietää missä te tapasitte/tutustuitte toisiinne ja milloin?

  • Reply Rimma November 18, 2015 at 15:51

   Kiitos Heidi! Hei hyvä kyssäri! Siitä meidän täytynee tehdä ihan erillinen postaus, koska ensitapaamisesta löytyy niin mahtavaa kuvamatskua! 🙂

 • Reply Jenna / With huge passion for life November 17, 2015 at 08:43

  Onnea uuteen blogikotiin <3 Hyvältä näyttää ja tykkään kans teidän logosta. Sellainen kyssäri tuli mieleen, että: unohtumattomin säätökokemus yhteisellä reissulla?
  Mä kans jouduin muuten vähän etsimään, mistä saan kommentit näkyviin! 🙂

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:03

   Kiitos paljon Jenna! 🙂 Hihii hauska kyssäri. Joo tuo puhekupla ei ehkä tässä pohjassa heti aukee mut onneks moni on näyttänyt sen hoksaavan ja varmaan jatkossa löytyy kans hyvin! ^_^

 • Reply Katja November 17, 2015 at 09:13

  Jee, näyttää hyvältä! Onnea uudelle blogille! Ystäväkyssärinä kertokaapas kumpikin joku tosi mieleenpainunut lomamuisto (paras, noloin, epäonnenhetki tai jotain siltä väliltä) joltain yhteiseltä reissultanne. 🙂

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:04

   Kiitämme! 🙂 Mielenkintoinen kysymys, tuotahan joutuu kans ihan pohtimaan! 😀

 • Reply Sanna I Siveltimellä November 17, 2015 at 10:23

  Onnea vielä tätäkin kautta uudesta yhteisestä blogista <3 Onko teillä jo yhteisiä reissuja suunnitteilla?
  Ja ps. Mulla kans hetken kesti tämän kommenttilootan etsiminen

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:05

   Kiitos Sanna! <3 Onneks loota löytyi 🙂 On suunniteilla reissuja! Kerrotaan sen suuntaa vaikka sit toisessa postauksessa tarkemmin 🙂

 • Reply essi November 17, 2015 at 10:39

  Upealta näyttää! Androidillaki toimii!
  Mä ainaki innostuin ja ootan innolla lisää postauksia teiltä! Ihana toi logokin!

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:06

   Ihana kuulla näin kivaa palautetta, kiitos! Ja miten huippua, että pelittää näemmä kaikilla laitteilla. Selkeästi askel parempaan suuntaan on nyt otettu! ^_^

 • Reply Nita November 17, 2015 at 10:50

  Tosi kivalta vaikuttaa tää uus sivusto ja ehdottomasti jatketaan matkassa mukana! <3 Logo ja slogan on ihan huikeet, jotenkin tosi teidän näköiset! 😀 Selailin nyt siis blogia Android-puhelimella ja mulla ainakin toimii ihan kivasti. Tähän hätään ei siis ole moitittavaa sivuston toimivuudesta mobiililaitteella! 🙂

  Pari ystäväkysymystä:
  1)Kuvailkaa toisianne kolmella sanalla.
  2)Mikä on hauskin muisto yhteiseltä ajaltanne?
  3)Missä on ollut parhaat ruuat reissunpäällä?
  4) Mitä bloggaus on teille antanut?

  Mukavaa marraskuuta molemmille! <3

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:16

   Kiitos paljon Nita, ihana kuulla pitkäaikaiselta lukijalta et ollaan ilmeisesti onnistuttu ilmaiseen itseämme hyvin jos logo ja slogan kuulostaa ja näyttää meiltä, jee! 😀 Kiitos hyvistä kysymyksistä! <3 Ja mukavaa marraskuuta sinnekin - niin mukavaa kuin se vaan voi olla (kynttilät tulille, glögiä ja joulutorttuja kehiin niin kyllä tää tästä... ^_^)!

 • Reply Sari | Pakkasesta Paratiisiin November 17, 2015 at 14:54

  No kyllähän näyttää hyvältä, tykkään ihan kympillä kyllä 🙂 Jotenkin tää leiskakin on ihan teidän näköinen <3

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:17

   Kiitos ja kiitos vielä kaikesta avusta tän kanssa, ihan korvaamatonta! <3

 • Reply Tiia - Littlebigthings November 17, 2015 at 15:23

  Jee! Kaksi ihanaa yhdellä iskulla <3 Onnea uuteen kotoon 🙂

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:17

   Hihii ihanasti sanottu <3 Kiitos Tiia! 🙂

 • Reply Kea | Deep Red Blues November 17, 2015 at 17:46

  Onnea uuteen kotiin! Näyttääpä täällä hyvältä… 🙂

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:17

   Kiitos Kea, ihana kuulla <3

 • Reply Pirkko / Meriharakka November 17, 2015 at 18:07

  Onkohan tämä jo trendi, alkaa tehdä blogia kimpassa 🙂 Pienenä haasteena on ehkä sitten se, että lukija tietää kuka kulloinkin on äänessä. Ainakin Take me there -blogin kanssa minulla on haastetta pysyä perässä, kun jutut ovat kahden kirjoittajan myötä välillä peräkkäin eri puolilta maailmaa ja kun tekijätkin ovat vielä tosi samannäköisiä!

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:25

   Ei kai tää vielä trendi sentään ole, meille ei ainakaan tuu mieleen kuin 50 State Puzzle ja mainitsemasi Take me there näistä meidän genren blogeista, joilla on kaksi kirjoittajaa (ja jotka ei ole pariskunnan tekemiä) 🙂

   Me uskotaan, että tässä blogissa pysyy ihan hyvin kärryillä siitä, kuka on miloinkin äänessä. Meillä on kuitenkin selkeästi omat persoonamme ja tyylimme kirjoittaa tekstejä, minkä lukijat varmasti tunnistaa, ja lisäksi jokaisen blogitekstin yläpuolella lukee ensimmäisenä, kenen kirjoittama teksti on. Tässä ekassa postauksessa lukee “Rimma ja Laura”, koska tämä on yhdessä tehty tervehdys, mutta muuten postauksen alussa lukee selkeästi, kumman bloggaus on kyseessä (jos selaat esim. vanhoja postauksia, näet että se toimii jo niissäkin). Nimi on myös linkki, jota klikkaamalla pääsee tarkastelemaan vain ko. kirjoittajan juttuja, ja lisäksi jokaisen postauksen lopussa on vielä muistutuksena kirjoittajan oma lyhyt profiili nimellä ja kuvalla varustettuna. Niin, ja molempien kuvissa on vielä omalla nimellä varustetut vesileimat! Jospa näiden avulla pysyy perässä siitä kuka on milloinkin äänessä? 🙂

 • Reply Katri November 17, 2015 at 22:24

  Jee tätä vähän arvailinkin teidän kiinnostusta herättävistä tulevaisuuspostauksista!
  Ihan huippua näin lukijalle, että saatiin kaksi upeaa bloggailijaa saman blogikaton alle. Molempia tullut seurailtua jo useampi vuosi, eli mukana messissä todellakin! 🙂

  Ja hyvältä näyttää – selkeältä, mutta silti kiinnostavalta. Arkistoa täällä kaipaillaan tulevaksi, kun on Aasian reissu suunnitelmissa, ja tarvisin suunnittelun tueksi Rimman postauksia maailmanympärimatkan ajoilta (esim. sieltä elefanttipaikasta!). 😀 Varaukset ei ole vielä ihan ajankohtaisia kylläkään, että enköhän jaksa odottaa.

  Teiltä haluaisin kysyä sellaista, että onko reissuilla tullut vastaan paikkaa, josta ette oikeasti vain tykänneet, tai paikkaa jonne ette haluaisi palata? Olisi kiinnostavaa myös kuulla kohteista, joihin ette haluaisi mennä, ja miksi ette? Ja vielä, jos kaikki, siis ihan kaikki, olisi mahdollista, niin mihin reissaisitte ja millainen olisi unelmien reissu, jota ei rajoittaisi budjetti/velvollisuudet/koti-ikävä/jne. ?

  Hurjasti onnea vielä uudelle blogille! 🙂

  • Reply Rimma November 20, 2015 at 14:32

   Oi mahtavaa Katri kuulla, että molempien mukana olet pysytellyt jo vuosia! Ihan parasta! 🙂 Lupaan, että saatamme arkistot kuntoon mahdollisimman pian! Mutta josko nyt tämän vuoden loppuun ne olisivat viimeistään valmiina. Toivottavasti sitten ei ainakaan ole vielä liian myöhäistä teidän reissua ajatellen, joka kuulostaa btw jo näin pienillä tiedonmuruilla mahtavalta! Kiitos vielä onnitteluista ja kysymyksistä!

 • Reply Ansku November 18, 2015 at 00:02

  Mukava uutinen!! 🙂 molempien blogeja jo hääajoilta lukeneena, tää on kyllä hyvä juttu ja kiva kun jaksatte ilahduttaa meitä lukijoita. Itsehän tein miehen kanssa häämatkana myös AUS-NZL -painotteisen maailmanympärimatkan 2011-2012 ja odottelemme esikoistamme syntyväksi parin viikon sisään. Oulu ja Suomussalmi ja Kainuu ovat myös rakkaita paikkoja ja siksi myös pohjois-Suomeen liittyviä juttuja on ollut kiva lukea. Onnea matkaan ja Lauralle tsempit viimeisiin viikkoihin!!

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:29

   Jee kiitos Ansku, niin kiva kuulla! Ihanaa kun sinne ruutujen taakse on löytänyt samanhenkisiä tyyppejä kuin me itse, ihan parasta 🙂 Ja voi että siellä alkaa olla jo jännät paikat, onnea paljon jo tulevasta pienestä perheenlisästä! <3 Täällä odotellaan jo kans sangen malttamattomina, että koskas se pikkuherra päättäisi tulla maailmaan... Laskettuun aikaa kolme viikkoa ja pari päivää päälle. Kiitos lopputsempeistä! <3

 • Reply Salla November 18, 2015 at 01:57

  Aivan mielettömän hieno idea ja upealta näyttää sivut. Molempien blogeja jo pitkään lukeneena niin on vain siistiä, että löytyvät nyt samasta paikasta. 🙂

  • Reply Laura November 20, 2015 at 13:30

   No mahtavaa, ettei tämä ollut ainoastaan meidän mielestä loistava idea, hih! 🙂

 • Reply Sole November 18, 2015 at 13:37

  Jeee,hyvältä näyttää!!! Ystäväkyssäri:haave matkakohteet top3. Ja sitten mikä on (vain yksi) ollut mahtavin paikka missä ootte käyneet ja miksi juuri se. Niin ja moni onkin kommentteihin tota teidän historiaa laittanutkin kyssäksi.

  Tsemppiä uuteen kotiinne ?!

  • Reply Rimma November 20, 2015 at 14:34

   Kiitos Sole! Kiva, että näyttää sunkin mielestä hyvältä, koska itse ollaan niin fiiliksissä! 🙂 Huippuja kysymyksiä. Kiitos myös niistä!

 • Reply Pauliina November 18, 2015 at 17:19

  Uijui! Nyt on hieno toteutus ja loisto idea! Onnittelut ?
  Kysymyksiä:
  Pienen budjetin reissuja jota olette tehneet?
  Asia joka saa teidät syttymään?
  Talvi vai kesä?

  Innolla odotan tulevia postauksia!
  t . Entinen Rimma blogin lukija ja nykyinen RimmaLaura lukija ☺

  • Reply Rimma November 20, 2015 at 14:35

   Kiitos Pauliina! 🙂 Oi miten kinkkisiä kysymyksiä. Palaamme näihin 🙂

 • Reply Inka November 19, 2015 at 22:16

  Ihanaa, onnea muruset!!! Näyttää niiin hyvältä tää teidän uus yhteinen blogikoti, jään niin vakkarilukijaksi! 😀 <3

  Ja miten ihanaa oli kommentoida: wp:llä oli valmiina tallessa mun tiedot, vaikka en oo koskaan ennen teidän blogiin kommentoinutkaan. Jihuu! Kohta toivotte että olispa tuo hiljaa. 😀

  • Reply Rimma November 20, 2015 at 14:36

   Hihihi kiitos muru! Niin tätä me just tarkoitettiin sillä, että Squarespaceen kommentointi oli ihan tajuttoman hankalaksi tehtyä, kun vaikka olit kirjautunut sisään, silti piti syöttää ne nimitiedot. Är! Onneksi nyt on helpompaa 🙂 Kiva, että tykkäät! <3

 • Reply Mari November 26, 2015 at 20:45

  Uusi ulkoasu näyttää tosi kivalta! 🙂 Ystäväkirjaa ajatellen: Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi ja miksi? Hauskin reissun aikana sattunut kommellus.

  • Reply Rimma November 27, 2015 at 12:49

   Kiitos Mari! 🙂 Kiitos myös kyssäreistä ja oikein kivaa viikonloppua!

 • Reply Saana December 7, 2015 at 15:27

  Hienolta näytää uusi yhteisblogi! Onnea! Löysin aikoinani tien Rimman blogimaailmaan valkosuklaa-limejuustokakun kautta ja toivonkin, että myös nämä reseptiarkistot löytyisivät vielä jostain. Jos niitä ei tule, niin olisiko reseptiä mahdollista kaivaa vielä jostain? On ihan parasta kakkua! 😛
  Kysymyksinä, miten päätätte reissukohteen ja mikä on parasta kun tulee reissulta kotiin? Onko esim. jotain traditioita kuten laukun purkaminen asap?
  Mukavaa jouluaikaa molemmille! 🙂

  • Reply Rimma December 8, 2015 at 20:53

   Kiitos Saana kysymyksistä! 🙂 Valitettavasti tuota kakkureseptiä ei tulla sellaisenaan enää täällä blogissa näkemään, sillä en vegaanina voi ketään kannustaa leipomaan ei-vegaanista kakkua 😀 Pahoittelut! Toivottavasti ymmärrät. Ehkä joskus kehittelen saman kakun ilman eläinperäisiä tuotteita, niin sitten jaan reseptin tietysti 😉

  Leave a Reply