Syksy toi mukanaan uusia tuulia

Kotimaanmatkailu
October 29, 2015
Minimies nauttii syksystä.

Kohta on marraskuu. Muistan hyvin miten vuosi sitten olin juuri jäänyt äitiyslomalle ja elimme odotuksen viimeisiä jännittäviä viikkoja. Olo alkoi valtavan vatsan kanssa olla ajoittain tukala, joten odotin jokseenkin kärsimättömänä hetkeä jolloin perheestämme tulisi vihdoin kokonainen. Vaikea välillä käsittää miten aika on juossut tämmöistä laukkaa, sillä enää reilu kuukausi ja juhlimme poikamme ensimmäistä syntymäpäivää. Mutta toisaalta tähän kuluneeseen vuoteen on mahtunut ihan älyttömän paljon kaikkea sulassa sekamelskassa reissuineen ja arjen kommelluksineen.

Olemme välillä armaan aviomieheni kanssa miettineet, mitä ihmettä teimme kaikella sillä ajalla, jota meillä on ennen lasta täytynyt olla? Tällä hetkellä yhdenkin postauksen kirjoittaminen viikossa kuvien käsittelyineen vie niin paljon meikäläisen aikaa, että välillä näinkin löysää postaustahtia on haasteellista pitää yllä. Mutta tähän on tulossa pian muutos. Blogiin siis. Se on yksi syy minkä vuoksi linjoilla on ollut hiljaista, koska taustalla valmistellaan jotain uutta, jonka myötä blogi tulee päivittymään tuplasti tai jopa triplasti enemmän! Kuulette tästä muutoksesta pian lisää, jos vain maltatte hetkisen vielä odottaa (tosi mysteeristä eikös..).

Tämä alla oleva perhepotretti on otettu mainiollla Olympus Image Share-toiminnolla matkapuhelinta etälaukaisimena käyttäen.

Tämä perhepotretti on otettu mainiollla Olympus Image Share-toiminnolla matkapuhelinta etälaukaisimena käyttäen.Syksy_Espoo-1

Toinen aika massiivinen muutos tapahtui myös näin syksyn tullen, sillä minä itse otin melkoisen harppauksen tuntemattomaan ja irtisanouduin päivätyöstäni. Nyt olen siis täysipäiväisen kotiäitiyden lisäksi myös valokuvaaja. En ihan oikeasti olisi muutama vuosi sitten ikikuunapäivänä edes kuvitellut, että minä olen vielä joskus yrittäjä! Sillä kyllähän toisen palkkalistoilla olemisessa on omat mainiot puolensa, kuten vaikkapa se kuukausittain tilille kilahtava kiinteä palkka. Ihan käsittämätöntä miten tämä elämä näköjään kuljettaa, koska tällä hetkellä yrittäjyys kaikessa taloudellisessa epävarmuudessaan tuntuu ainoalta oikealta ratkaisulta. Oman yrityksen suoman vapauden myötä pystyn olemaan vielä pojan kanssa kotona, mutta ennenkaikkea tekemään työtä jota aidosti rakastan (ei sillä etten olisi pitänyt toisestakin työstäni, mutta you get the point).

Olen äärettömän kiitollinen, että huikeita asiakkaita on riittänyt ja sekä kesä että syksy ovat olleet todella kiireisiä. Loppuvuosi tulee olemaan varmasti vähän löysempi valokuvausrintamalla, joten olenkin täyttänyt kalenteriani monenlaisilla blogisidonnaisilla prokkiksilla, joista tämä edellä mainittu blogia koskeva muutos on yksi.

Se kaikista rakkain.Espoon kirkonmäki oli aikas upea syksyisessä asussaan.

Syksy toi mukanaan kirjaimellisesti uusia tuulia. Tästä on hyvä jatkaa. Marraskuu – bring it on!

 PS. Muutama viikko ja Berlin, Berlin!

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Saranda October 29, 2015 at 12:55

  Olen tosi iloinen sun puolesta että toteutat haaveesi ja saat tehdä juuri sitä mihin on aidosti paloa. (Ja jossa olet älyttömän taitava!)

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 07:58

   Kiitos kovasti Saranda! Kyllä täälläkin väkisin kääntyy suupielet hymyyn! 🙂

 • Reply Nita October 29, 2015 at 13:56

  Ihailen tollasia rohkeita ihmisiä niin kuin sinä! Kaikkea hyvää yrittäjyyteen! 🙂 Ihana syksyinen fiilis näissä kuvissa, tykkään! <3

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 07:58

   Kiitos tuhannesti Nita! Kyllä tämä päätös vaati melkoisen paljon kypsyttelyä ja tuskin olisin tätä loikkaa uskaltanut tehdä, ellen olisi tässä äitiyslomalla jo päässyt vähän yrittäjän arkeen kiinni 🙂

 • Reply Maarit October 29, 2015 at 13:59

  Kuulostaa kyllä huisin ihanalta! Tsemppiä sinne uusiin juttuihin, en malta odottaa kun kerrot lisää. 🙂 Niin kauniit kuvat tässä myös!

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 07:59

   Kiitti Maarit! 🙂 Oon kyllä itsekin ihan älyttömän innoissani! Jotenkin tää bloggaus kaipasikin pientä boostia!

 • Reply Satu October 29, 2015 at 15:25

  Wow mahtavaa! Onnea yrittäjälle! 🙂 Odotan innolla uusia tuulia myös blogirintamalla. Sun postauksia oonkin kaipaillut. Mitä ihaninta marraskuun alkua Rimma!:)

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 08:00

   Voi mukava kuulla, että postauksia on kaipailtu! Niitä on roppakaupalla luvassa, lupaan sen 🙂 Ihanaa syksyä sinnekin <3

 • Reply Katinka October 29, 2015 at 19:42

  Upeaa, että sinulla on rohkeutta toteuttaa unelmasi. Enkä epäile hetkeäkään, ettetkö pärjäisi, kuvasi ovat todella kauniita. Olet oikeasti ammattilainen. Kaikkea hyvää koko perhelle ja uusiin haasteisiin <3!

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 08:02

   Kauniisti sanottu, kiitos! Näistä teidän ihanista kommenteista kyllä tulee vielä varmempi fiilis, että taisin tehdä oikean päätöksen 🙂 Kaikkea hyvää myös sinulle ja perheellesi! <3

 • Reply Vivi Vinna October 29, 2015 at 20:07

  Mahtava juttu ja todella hieno ratkaisu ryhtyä yrittäjäksi! 🙂 Joskus on tärkeää kuunnella sitä omaa sydämensä ääntä ja tehdä sitä, mistä nauttii ja on oikeasti hyvä! 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 08:02

   Juurikin näin! Vaikka hyppy tuntemattomaan on pelottava, niin on se myös jotenkin voimaannuttava. Mukavaa syksyn jatkoa sinnekin 🙂

 • Reply Milla - Pingviinimatkat October 29, 2015 at 20:48

  Muutos on aina hyvästä, joten parempi vaan maksimoida onnelisuus kerralla! Ihania kuvia ja oikein erityisesti tuo viimeinen ?❤️

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 08:03

   Kiitos Milla <3 Pus!

 • Reply Jenna October 30, 2015 at 06:47

  Ihania kuvia <3 Ja paljon paljon tsemppiä yrittäjyyteen! Ihanaa, kun seuraat unelmiasi 🙂

  • Reply Rimma October 30, 2015 at 08:03

   Kiitos Jenna! Tsemppiä todellakin tarvitaan! Vähän pelottavaa välillä tämä unelmien seuraaminen, mutta uskon että oli oikea ratkaisu.

 • Reply Kivimäen Jenni October 30, 2015 at 09:57

  Ihan mieletöntä, onneksi olkoon! Olen tosi onnellinen puolestasi. Elämä on unelmia ja ennen kaikkea niiden elämistä ja toteuttamista varten. Täysin korvaamaton yhdistelmä saada tehdä unelmatyötä ja olla läsnä pienen lapsen arjessa, kasvussa ja kehityksessä. 🙂 <3 Toivon kovasti, että joskus pääsen kuvattavaksesi (ajatuksia kasapäin!). Toivon myös, että pääsisin toteuttamaan omia unelmia. Vielä olen liiaksi jämähtänyt kiinni tuohon tasaisenvarmaan palkkapussiin. 🙂

  • Reply Rimma November 2, 2015 at 16:20

   Sinäpä sen sanoit! En vaihtaisi kyllä tätä kallisarvoista aikaa, jonka saan olla pojan kanssa kotona mihinkään 🙂 Voi tervetuloa vain kameran eteen! Olisipas ihanaa. Ja varmasti sullekin tulee vielä se tilaisuus tarttua niihin omiin unelmiin. Rohkeasti vain tuulta päin! <3

 • Reply Iida November 24, 2015 at 22:16

  Olen joskus aiemmin lukenut blogiasi etsiessäni inspiraatiota sisareni häihin. Nyt palailin, ja vaikka löysin jotain ihan muuta kuin tulin etsimään, olen varsin tyytyväinen 🙂 Omalle intohimolle antautuminen on yksinkertaisesti inspiroivaa. Ja voin vain onnitella sinua siitä, että olet löytänyt keinon yhdistää itseä toteuttava työnteko ja lapsen hoitaminen kotona <3
  Oma poikani on vain paria kuukautta vanhempi ja minulla on ainakin osittainen työelämään paluu edessä keväällä (pari lyhyttä työkeikkaa tein jo syksyllä). Niin paljon kuin haluaisinkin olla pienen kanssa kotona, on myös tarve oman itsen toteuttamiseen työn kautta kasvanut kovasti.
  Onnea ja tsemppiä valinnoissasi!

  • Reply Rimma November 25, 2015 at 18:16

   Voi kiitos Iida! Ihana kommentti <3 Ja ymmärrän oikein hyvin tuon vähän ristiriitaisenkin fiiliksen siitä, että toisaalta haluaisi vain olla päivät pitkät lapsen kanssa kotosalla, mutta toisaalta sitten se halu päästä tekemään työtä jota rakastaa! Hääpostauksista "tärkeimmät" tulevat varmastikin vielä myöhemmin takaisin luettaviksi, joten ehkä palailet niiden pariin sitten toisella kertaa! 🙂

  Leave a Reply