Haglöfs-arvonnan voittaja selvillä + terkkuja Kroatiasta!

Muuta kuin matkailua
August 27, 2015

Kiitos ensinnäkin tuhannesti kaikille edelliseen postaukseen onnitelleille! <3 Meikä on täällä vetistellyt kaiken tämän onnen keskellä, ootte ihania <3

Mutta asiaan! Tämän viikon maanantaina päättynyt Haglöfs-arvonta oli uskomaton menestys, suuren suuri kiitos kaikille osallistuneille! Oli tosi mielenkiintoista lueskella, minne kaikkialle voittohuppari pääsisi reissaamaan, ja päällimmäisenä jäi mieleen se, kuinka moni suunnitteli hupparin mukaan ottamista Lappiin vaellusreissuun tai sitten Norjaan. Oletan näiden perusteella, että lähimatkailu on edelleen “IN” ja että Lapin ruskavaelluksilla tulee tänäkin vuonna olemaan porukkaa kuin pipoa! Ah, pääsispä itsekin. Moni oli ottamassa hupparia myös ihan arkikäyttöön koiralenkeille ym. ja mikäs sen parempaa, näin ilmojen nyt viiletessä.

P8020433

Joka tapauksessa, arvonta on nyt suoritettu meidän neljän blogin eli Inkan, Rimman ja Millan & Juhanan kesken, ja onnelliselle voittajalle on ilmoitettu voitostaan henkilökohtaisesti sähköpostilla! Lämpimät onnittelut vielä voittajalle! ^_^

Meitsit on nyt muuten lomalla! Horror-muutto on done, virallinen kesäloma alkoi ja me ollaan vihdoinkin kahdestaan todella ansaitulla holidaylla, eli terkkuja täältä Kroatian Mlinistä! Tää onkin viimeinen meidän tyyppinen perusbudjettimatka laatuaan, sillä jatkossa tullaan reissaamaan vähän uudistetulla kokoonpanolla 🙂 Joten nautitaan nyt tästä! Tämänhetkinen majapaikkamme ei juuri tähdillä koreile, ja aamulla ottaessani kameran laturia irti pistorasiasta jäi koko rasia piuhoineen päivineen käteen, mutta mitäs pienistä – neljän metrin päässä omalta terassilta löytyy kuitenkin puhdas uima-allas ja merenrantaankin kävelee minuutissa.

Mukana reissussa on läppärin sijaan vain iPad, joten jos en tällä innostu kovasti postailemaan niin palataan asiaan reissun jälkeen! Kova aikomukseni oli ehtiä ajastaa pari postausta matkan ajaksi, mutta arvatkaapa ehdinkö kaiken sen muutto- ja siivousruljanssin keskellä koneelle – no en todellakaan. Jos haluat kumminkin seurata enemmän tai vähemmän reaaliajassa road trippiamme Balkanilla, niin ei muutaku Instaan, @laurarumbin nimellä löytyy profiili! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Inka August 28, 2015 at 06:02

    Nauttikaa!! <3 Ja terkkuja Carmenille! 😀

    • Reply Laura R. August 28, 2015 at 19:36

      Kyllä nautitaan! <3 ja kerrottu! 😀

    Leave a Reply