Kesäloma aah

Kotimaanmatkailu
July 7, 2015

Kesä ja etenkin loma se on ihmisen parasta aikaa. Itsehän olen toki ollut jo viime syksystä asti jonkin mittapuun mukaan “lomalla”, mutta nyt päätin kokonaiseksi kahdeksi viikoksi irroittautua kotoisen arjen pyörityksestä ja siirtää itseni ja juniorin tyystin lomamoodiin. Terkkuja siis pohjoisesta, jonne rantauduimme eilen!

Tosin nämä kuvat on otettu toissapäiväiseltä visiitiltä naapuripitäjään Kirkkonummelle, jossa kävimme koko perheen voimin ystävän kotitiluksilla rantasaunassa. Ihan mahtava paikka, sää, seura ja hela dagen. Lämpö hiveli vielä viikonloppuna kalvakkaa ihoa Espoossa oikein nautinnollisesti, mutta täällä Kainuussa celsiukset ovat tällä hetkellä puolta alhaisemmissa lukemissa. Ei se mitään, sillä minä aion silti nauttia kesästä. Toivottavasti sinäkin!

Kesäloma-6 Kesäloma-3 Kesäloma Kesäloma Kesäloma Kesäloma Kesäloma-16 Kesäloma Kesäloma Kesäloma-8 Kesäloma-11 Kesäloma-4 Kesäloma-18 Kesäloma-12 Kesäloma-15

Jaa että mitäkö aiotaan täällä lomalla puuhastella? No ainakin olla mökillä, pelata suofutista, nähdä kavereita, valokuvata, retkeillä, paistaa soijamakkaraa, käydä kesäteatterissa ja mitäkähän vielä. Mutta ilman minkään sortin aikatauluja ja hyvin rennoin rantein!

Palataan pian aalloille, sillä kuvia ja tarinointia niin Lofooteilta kuin Amsterdamistakin on vielä vinot pinot jakamatta.

Kivaa kesäpäivää just sulle! Pus!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply intiaani July 7, 2015 at 15:46

  Eikä, missä vaiheessa sä ton orkunkin taltioit? xD Hienosti ikuistettu päivän tunnelma ♥ Nauttikaahan lomasta ja pohjoisesta, meistä kuuluu sit ennemmin tai myöhemmin, edelleen tuntuma et todennäköisesti myöhemmin 😛 Nähdään pian!

  • Reply Rimma July 7, 2015 at 18:10

   Mun piti hetki miettiä mikä on orkku, mut orava tietty 😀 Nautitaan ja kiitos vielä huipusta päivästä! Tsemppiä <3

   • Reply intiaani July 7, 2015 at 18:28

    No tietty… 😛 Muussa tapauksessa täällä sun sivustollasi olisi jotain varsin epäsopivaa materiaalia!

 • Reply Kelli July 7, 2015 at 17:01

  Mieli lepää kyllä näitä katsellessa, aivan ihanan näköistä! Voi ku iteki pääsis kesällä nauttimaan oikein kunnon järvimöksästä!

  • Reply Rimma July 7, 2015 at 18:09

   Aivan ihanaa siellä olikin! Niin jotenkin kaunista ja peri-suomalaista. Kesä <3

 • Reply AnnaKerttu July 8, 2015 at 06:52

  Moikka Rimma! Suunnittelemme kesäreissua Lofooteille, sillä kaverillani on häät Rovaniemellä ja näin etelän hedelmänä sitä ajattelee olevansa jo melkein perillä, kun sinne saakka itsensä raahaa. Kuinka monen päivän reissu olisi mielestäsi sopivin, että ehtii nähdä sopivasti monenlaista ja vähän vaellellakin? Riittääkö viikko?

  Kiitos ihanasta blogista, oon seurannut tätä jo hääblogina ja koukussa ollaan 🙂 Mukavaa kesää koko perheelle!

  • Reply Rimma July 8, 2015 at 07:02

   Voi onpa kiva kuulla, että matkassa on pysytty näin pitkään 🙂 Hmm, kyllä sanoisin että vähintään se viikko Lofooteille kannattaa järjestää. Meille sattui niin kurjat kelit, ettei voitu juuri trekkailla, mutta eipä siihen juuri olisi aikakaan riittänyt. Teillä on toisaalta Rollosta paljon lyhempi ajomatka, kuin seurueellamme Helsingistä, mutta jos saatte puristettua vaikka vielä pari ekstrapäivää aikaa, niin uskon että sitten ehtii, eikä mene vaan autossa istumiseksi! Vaikka kyllähän siellä olisi voinut ihastella maisemia kuukaudenkin 😀

 • Reply Juuli July 8, 2015 at 08:22

  Aivan ylihauskat nuo Conversetossut ;D Onko ne joku ite tehny, vai ostettu jostain?
  -Juuli

  • Reply Rimma July 8, 2015 at 10:15

   Henkilö nimeltä Pirjo Vähähaka on ne tehnyt. Facebookista löytyy 🙂

 • Reply Jenni / Globe Called Home July 11, 2015 at 19:18

  Taas ai että miten kauniita kuvia, ja tällä hetkellä iskee johonkin hermoon nuo kesäiset metsäkuvat. Metsämaisemia alkaa pikkuhiljaa olla ikävä, eikä edes lämpöasteet (tai niiden puute) haittaisi.

  • Reply Rimma July 16, 2015 at 14:45

   Eikö edes tää +7 astetta? 😀 😀 Joo, mä ymmärrän! Suomi ja metsä <3

 • Reply Hanna July 15, 2015 at 20:54

  Hei! Kun teillä reissuja on kertynyt jo useampia pikkumiehen kanssa niin olisi mielenkiintoista tietää mitä tulee ottaa huomioon vauvan/lapsen kanssa matkustaessa? Ja mitä kannattaa ehdottomasti aina kuljettaa mukana jne. 🙂

  • Reply Rimma July 16, 2015 at 14:46

   Sellainen postaus on itseasiassa juurikin luonnoksissa! Oon vain niin lomamoodissa, ettei ole koneella hirveästi tullut viihdyttyä 😀 Eli asiaa vauvan kanssa reissaamisesta on siis luvassa! ^_^

 • Reply Hanna July 24, 2015 at 08:53

  Hieno homma 🙂 Postausta innolla odottaen 🙂

 • Leave a Reply