Kuusi kuukautta rakkautta

Lapsiperhe matkustaa
June 4, 2015

Vuosi sitten tähän aikaan silittelin vielä verrattain pientä vauvakumpuani. Ehdittiin kesän aikana reissata armaan kotimaan lisäksi Sveitsissä, Tsekeissä, Itävallassa, Sloveniassa, Kroatiassa, Bosniassa sekä Venäjällä. Sveitsin reissu meni käytännössä koko ajan pönttöä halaillen, mutta Itä-Euroopassa ja Balkanilla olo oli mitä mainioin! Supistelutkin alkoivat vaivata vasta pari viikkoa kestäneen loman loppupuoliskolla. Sen sijaan elokuinen junatrippi Pietariin oli jo aika hankala ja sen jälkeen ei paljon enää kotikontuja pidemmälle matkusteltukaan.

Pietarin katuja dallailemassa ja Bengtskärin majakalla. Pietarin katuja dallailemassa ja Bengtskärin majakalla.

Maha-asukki syntyi joulukuun alussa ja tänään tämä pieni mies on jo puoli vuotias. Hän on ensi kertaa matkustanut pohjoiseen parin viikon ikäisenä ja tällä kokeneella reissumiehellä on jo yksi Alppilomakin takana. Tulevana viikonloppuna startataan jälleen uusiin maisemiin, kun meidän perhe kera Lauran ja Laurin kaivaa toppatakit naftaliinista ja karauttaa matkailuautolla Pohjois-Norjaan. Eeppinen road trip odottaa ja ollaan siitä koko kööri älyttömän innoissamme! Luvassa on muunmuassa surffausta ja kajakointia Atlantissa, yöttömiä öitä sekä trekkausta vuorilla. Aijaijai.

Kotona pienen punapään kanssa ja Kainuun erätulilla.Äitenpäiväretkellä Espoon metsissä sekä helatorstaita Sveitsin vuorilla.Trekkaamassa Flimsissä Sveitsissä ja Zürich-järven rannalla imetyspuuhissa.Ensikosketus todelliseen auringon lämpöön Sveitsin Walenseellä sekä Zürichin keskustassa. Ensikosketus todelliseen auringon lämpöön Sveitsin Walenseellä sekä Zürichin keskustassa.

Ensin me kuitenkin keskitymme juhlistamaan kuutta kuukautta rakkautta ihan näin perheen ja ystävien kesken. Tämä puoli vuotta on ollut käsittämätöntä ilon, onnen ja kaikkien mahdollisten tunteiden myllerrystä jäätävine univelkoineen kaikkineen, mutta en kyllä vaihtaisi sekuntiakaan. Just nyt en keksi mitään merkityksellisempää tarkoitusta elämälleni, kuin olla ja kasvaa tuon pienen tyypin rinnalla, toivon mukaan päivä päivältä paremmaksi vanhemmaksi.

Ei muuta kuin oikein mukavaa ja aurinkoista tulevaa viikonloppua kamut! Palataan astialle sitten astetta pohjoisemmilta leveyspiireiltä.

PS. Terkkuja Oulusta! Minun ja juniorin ensimmäinen lentomatka ihan kaksistaan on takana ja hienosti meni, kuten kokeneella reissumiehellä kuuluukin.

******

IG Travel Thrusday on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen viralliset järjestäjät Suomessa ovat KaukokaipuuVeera Bianca sekä Destination Unknown. Lisää tempauksesta voit lukea täältä. Minut löydät Instagramista nimimerkillä @rimmanen.

EN // The post is part of the Instagram Travel Thursday. You can read more about IGTT from here and you can find me from the Instagram by name @rimmanen.

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Laura/My post-University Life June 4, 2015 at 13:36

  Aww, ihana pieni reissumies <3

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 06:04

   Hän on <3 Ja niin reipas!

 • Reply Katjuska June 4, 2015 at 17:09

  Mä bongasin teidät täällä pohjoisessa mun kotikonnuilla! Pupu meni kuitenki pöksyyn, enkä uskaltanu juttusille, en halunnu häiritä. 🙂
  Ja aivan loistavaa, että tulee juttua Norjasta, koska mekin suuntaamme kesälomalla sinne!!

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 06:05

   Voi höpsö! Oisit vaan tullu moikkaamaan 🙂 Jee Norja-juttuja taatusti tulossa. Toivottavasti niistä ois apua ja vinkkejä!

 • Reply Janina June 4, 2015 at 18:26

  Onnea puolivuotiaalle söpöliinille 🙂
  Suurella mielenkiinnolla odotan teidän Norjan road tripiä. Täällä niiin haaveillaan vastaavasta, joten vinkit lähtevät varmasti kirjanmerkkeihin odottamaan omaa seikkailua! 🙂

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 06:24

   Kiitos juniorin puolesta 🙂 Oi onpa kiva kuulla, että tää Norja on nyt niinku ihmisten huulilla! Mahtavaa!

 • Reply Katinka June 4, 2015 at 18:57

  Joko siitä on puoli vuotta kun tämä suloisuus syntyi? Oikeasti? Ei voi muuta todeta kuin että kyllä aika menee nopeasti. Onnea ihan hirmuisesti koko perheelle <3!

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 06:25

   No sano elä muuta! Ihan hämmentävää ja jopa pelottavaa miten äkkiä aika kuluu! Hän kiittää ja myös minä onnitteluista <3

 • Reply Marikaw June 4, 2015 at 19:28

  Onnea puolivuotiaalle ja ihanaa roadtrippiä teille. 🙂

 • Reply Inka June 4, 2015 at 19:37

  Jee, onnea kaverille! Ja terkkuja Ouluun, onpahan ikävä!! <3

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 06:26

   Hän kiittää! Voi Oulu. Kohta kurvataan poitsun kans kylille 😀

 • Reply Jenna June 5, 2015 at 07:05

  Ihana maailmanmatkaaja 🙂 Mahtavaa reissua Norjaan!

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 12:39

   Kiitos 🙂 Varmasti tulee huippua!

 • Reply Kea S. June 5, 2015 at 08:30

  Kivaa reissua! Toivottavasti kaikki menee masiinan kanssa enemmän putkeen kuin meillä… ja onnea puolivuotiaalle!

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 12:39

   Kiitos! Ja toivotaan! Teillä on kyllä ollut epäonnea matkassa. Otinkin pojalle makuupussin ja pari peittoa, jos vielä käy niin huonosti, että lämmitys pettää..

 • Reply Oili / Ajatuksia Saksasta June 5, 2015 at 09:45

  Joo ei kai tässä voi muuta kuin päästää suustaan sen ikuisen kliseen siitä, miten nopeasti noi pienet kasvaa 🙂 Meidänkin poika täytti jo vuoden! Kreisiä. Hienoa että teidän lento kaksistaan meni hyvin! Meillä on sama vasta nyt kesällä edessä, kun mies lähtee takaisin Saksaan jo ennen meitä. Tätä kokemusta en kyllä itse asiassa odota mitenkään erityisen innoissani nyt, kun poika on totisesti huomattavasti pikkuvauva-aikojaan aktiivisempi kaveri eikä ihan satavarmasti halua pysyä paikallaan hetkeäkään. Että onneksi Finski ei tarjoa enää ilmaista ruokaa, kun en sitä voisi kuitenkaan syödä… Mutta niin vaan muutkin Suomi-mammat lentelee täältä jälkikasvuineen säännöllisesti kotimaahan, joten jotenkin siitä ilmeisesti selviää järjissään myös ilman apukäsiä.

  Mitenkä kauan ootte muuten reissussa? Me ollaan Helsingissä juhannuksen jälkeiseen torstaihin, ois kiva treffata jos ootte mestoilla!

  • Reply Rimma June 5, 2015 at 12:41

   Hienosti se menee! Teidän poitsu on jo niin kokenut lentomatkustaja, että mulla on täysi luotto että ei ongelmaa 🙂 Palaillaan takaisin kotiin viikon kuluttua startista ja juhannuskin kuluu ihan etelän päässä, joten ilman muuta treffataan! Pistä mulle vaikka mailia? rimma.blogging@gmail.com

 • Reply Sanna I Siveltimellä June 6, 2015 at 02:17

  Ihanaa reissua teille ja jään kovin kuulolle tuosta surffauksesta! 😉 Ja onnea myös pikku kaverille! 🙂

  • Reply Rimma June 6, 2015 at 12:32

   Saattaahan se tulla pikkasen kylmä nuissa vesissä 😀 Kiitos! <3

 • Reply Satu VW I Destination Unknown June 6, 2015 at 14:41

  Onnea teidän pienelle puolivuotiaalle ja ihanista ihaninta matkaa Pohjois-Norjaan! Myötäelän täällä teidän reissussa, hinku pohjoiseen on kova myös meillä! 🙂

  • Reply Rimma June 7, 2015 at 04:40

   Kiitos Satu! On kyllä niin siistiä lähteä. En kestä 🙂

 • Reply Lora June 6, 2015 at 17:09

  Onnea puolivuotiaalle reissumiehelle! Poitsu on ollut jo ensimmäisen puolen vuoden aikana ahkera reissaaja 🙂

  Innolla jään minäkin seuraamaan Norjan reissuanne, sillä sellainen olisi tarkoitus itsekin joskus toteuttaa.

  • Reply Rimma June 7, 2015 at 04:41

   Kiitos onnitteluista! Hän on kyllä niin reipas reissumies, että oikein ilolla hänen kans kiertelee pitkin poikin. Tänään startti. Huisia! 🙂

 • Reply Milla - Pingviinimatkat June 6, 2015 at 20:31

  Aika kuluu niin siivillä ja toisaalta tuntuu, että vitsi miten paljon oottekin jo ehtineet. Onnea vielä puolivuotiaalle reissumiehelle <3

  • Reply Rimma June 7, 2015 at 04:42

   Ihan totta! Kiitos Milla <3

 • Reply Satu June 8, 2015 at 07:47

  Voi että, tämä ihana ja koskettava teksti kyllä helpottaa minun "kolmenkympin kriisiä". Ehkä se äitiys voikin olla niin ainutlaatuista ja ihanaa, jota ei halua missata. Jos vain Luoja suo. <3

  • Reply Rimma June 10, 2015 at 20:49

   Sitä se todentotta on! <3

 • Reply Nita June 27, 2015 at 17:43

  Tuitui <3

 • Leave a Reply