Toinen hääpäivä

Valokuvaus
May 18, 2015

Kaksi vuotta sitten tänään oli lämmin, kaunis lauantaipäivä Hämeenlinnassa. Vanajan kirkossa kaikui “Tahdon” kahden rakastuneen suusta, ja Kankaisten tilalla tanssittiin aamuyön tunneille saakka. Päivä oli täynnä onnea, ilon kyyneleitä, yllätyksiä ja suuria tunteita. Ikimuistoisia hetkiä ja rakkautta.

Kaksi vuotta sitten sain rinnalleni miehen, josta on tullut tukipilarini, tasapainottajani, paras ystäväni, uskollinen kumppanini, seikkailunhaluinen reissutoverini, aamu-uninen äkäpussini, kärsivällinen järjenääneni, ikuinen rakastettuni, kaikkeni.

Meikissä GloHairissa.Kynnet kuntoon kampaajalla. Shampanjaa helpottamaan jännitystä :) Vähän irtoaa jo rennompaa hymyäkin :)Upea hääkampaus syntyi ystäväni Minnan osaavista käsistä.Kaaso nyörityshommissa. Ekat potrettikuvat napsittiin nyt jo remontoidulla Apparalla eli Ahveniston maauimalassa Hämeenlinnassa.

Ekat potrettikuvat napsittiin nyt jo remontoidulla Apparalla eli Ahveniston maauimalassa Hämeenlinnassa, toinen osuus valkovuokkojen viitoittamalla tiellä matkalla Aulangolle, ja kolmas Aulangon maisemien yllä. Kuvissa näkyvä upea hiuskoriste by AINO Handmade ja kauniit korvakorut by DesignDomi. Täydellinen hääkimppuni tehtiin Hämeenlinnassa Kukkakauppa Pionissa.

Toinen osuus kuvattiin valkovuokkojen viitoittamalla tiellä matkalla Aulangolle.Ja kolmas Aulangon maisemien yllä. Upea hiuskoriste by AINO Handmade. Yksi lempipotreteistani. Kauniit korvakorut by DesignDomi.Täydellinen hääkimppuni tehtiin Hämeenlinnassa Kukkakauppa Pionissa.Järisyttävän komea sulhanen <3 Melkein unohdin jännityksissäni ojentaa kimpun Rimmalle.Sinne se sormus sujahti!Kaasot ja bestmanit jaoivat kaikille vieraille biohajoavat ilmapallot vapautettaviksi.Hullunonnellinen virnistys :)

Vihkiminen tapahtui Vanajan kauniissa kirkossa ja sen jälkeen kirkkopihalla vapautettiin (biohajoavat) ilmapallot perinteisen riisinheiton sijaan. Itse hääjuhlat vietettiin Kankaisten juhlatitalla, jota olimme päässeet koristelemaan jo torstai-iltana (ja siltikin meinasi tulla vähän kiire, hehe). Suurimman osan koristeista tein itse, lainasin tai ostin käytettynä kirppareilta. Hääbingon suunnitteli Makea Designin Janina. Sulho askarteli upeat koivukehyksiset liitutaulut, jotka myytiin eteenpäin häiden jälkeen. Missä mahtavat nyt olla? 🙂

Kankaisten juhlatila koristeltiin edellisiltana valmiiksi.Kukkapulloja ja -purnukoita oli säästetty, saatu tutuilta ja haalittu kirppareilta.Sulho askarteli upeat koivukehyksiset liitutaulut, jotka myytiin eteenpäin häiden jälkeen. Missä mahtavat nyt olla? :)Ihanat kaasot <3 Photo Booth oli tietysti pakko olla häissä!Kakku by MBakery. Ei polkaistu! :DMorsiamen isä itketti kaikkia koskettavan upealla puheellaan.

Häätanssin alkutahdit tanssittiin Johanna Kurkelan tulkitseman Häävalssin tahtiin, mutta sitten tapahtui jotain odottamantonta!

Häätanssin alkutahdit tanssittiin Johanna Kurkelan tulkitseman Häävalssin tahtiin...Mutta sitten tapahtui jotain odottamantonta!Lady Gagan Bad Romance yllytti hieman erikoisempiin häätanssimoovseihin...

Jep. Lady Gagan Bad Romance yllytti hieman erikoisempiin häätanssimoovseihin ja lopulta bailattiin Barry Whiten You’re the first, the last, my everything -kappaleen tahdissa loppuun! Ja lopulta bailattiin Barry Whiten You're the first, the last, my everything -kappaleen tahdissa loppuun!

Morsian esitti myös yllätyslaulun tuoreelle aviomiehelle. Lauloin Johanna Kurkelan kappaleen “Maan päällä niin kuin taivaassa”. Jossain vaiheessa kamppailtiin kimpusta ja sukkanauhasta, ja loppuilta bailattiin loistavan Trace Elementin tahtiin!

Morsiamen yllätyslaulu tuoreelle aviomiehelle. Lauloin Johanna Kurkelan kappaleen Kimpusta käytiin kova kamppailu! :DSukkanauhanmetsästäjä. Pojat otti myös hyvän matsin :D Ensi kesänä tanssitaan muuten sukkanauhan napanneen kaverin ja morsionsa häitä!Bilejalka vipatti Trace Elementin tahtiin!Loistava hääbändimme Trace Element.Jätkänkynttilät loimusivat pimenneessä toukokuun yössä.

Joka päivä tuon kauniin hääpäivän jälkeen on tahdottu. On tahdottu, vaikka pinna on välillä kiristynyt, mykkäkoulu ärsyttänyt, arki heitellyt, teltta kastunut, väsymys vaivannut, kenkä hiertänyt, lento myöhästynyt ja rinkka selässä painanut – niin konkreettisesti kuin kuvainnollisestikin. On tahdottu puhua asioista, on tahdottu olla kärsivällisiä. On tahdottu luottaa toiseen.

Ja aiotaan tahtoa vielä vastaisuudessakin <3

Näiden häämuisteloiden myötä toivottelen teille siirapintäyteistä alkuviikkoa mussukat! 

Kaikki postauksen upeat kuvat: Tuomas Mikkonen Photography. Lisää kuvia voi käydä kurkkimassa täältä!

Ai niin, myös häätanssispektaakkelistamme voi käydä tsekkaamassa videon YouTubesta 🙂

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Lotta Watia | Unagidon May 18, 2015 at 12:12

  Aivan ihania kuvia! Niin söpöt ja tunnelmalliset häät teillä näyttää olleen. Kaunis morsian ja komea sulhanen. Näytätte niin rakastuneilta. <3

  Onnea toisen hääpäivän johdosta!

 • Reply Inka May 18, 2015 at 12:30

  Nyyh, mää vollotan täällä. Onneksi onneksi onneksi olkoon!!! <3 Kaks vuotta on niin kova juttu, ja lisävuosia tulee ihan takuulla ja monia kymmeniä. Hyvää dinneriä ja ihanaa päivää muutenkin!

  • Reply Laura R. May 23, 2015 at 15:41

   Kiitos muru! <3 Hääpäivä ja illallinen oli ihania.

 • Reply Maarit May 18, 2015 at 14:34

  Ootte kyllä ihanan näköinen pari! Paljon onnea kaksivuotispäivään. 🙂 Ainiin, huippuihanat kuvat!

  • Reply Laura R. May 23, 2015 at 15:42

   Voi kiitos! Kuvista kyllä meni suuret kiitokset Suomen parhaalle häävalokuvaajalle Tuomakselle 🙂

 • Reply Satu May 18, 2015 at 19:53

  Voi miten ihanaa, tunnelmallista ja onnellista! Juuri sopivaa siirappia harmaaseen sadepäivään. Onnea jokaiseen hetkeenne!:)

  • Reply Laura R. May 23, 2015 at 15:42

   Siirappi piristää kivasti päivää kuin päivää 🙂 Kiitos!

 • Reply Milla - Pingviinimatkat May 18, 2015 at 19:56

  Voi ihana teitä <3 Onnea toisena hääpäivänä 🙂

 • Reply Anu Haapala May 18, 2015 at 20:05

  Ihania kuvia, onnellisen näköinen pari ja niin hauskan näköiset häätkin! Paljon onnea jo kaksi vuotta kestäneestä avioliitosta. Toivon, että tahdotte ja saatte olla yhdessä vielä monta vuotta lisää. 🙂

  • Reply Laura R. May 23, 2015 at 15:43

   Häät oli kyllä niin hauskat, ei voi kuin lämmöllä muistella 🙂 Näin toivomme!

 • Reply eve May 18, 2015 at 20:33

  Ihania ootte <3! Mahtavaa hääpäivää!

 • Reply Teea / Curious Feet May 18, 2015 at 21:55

  Oi että mitä kuvia <3! Ootte vaan niin suloinen pari :). Hurjasti onnea päivänänne!

 • Reply Eevi May 19, 2015 at 05:11

  Uuh, meinasi tulla tippa linssiin ihan kuvia katsoessa 🙂 Kauniit häät ja takuulla ihania muistoja. Ja näin hämeenlinnalaiselle paljon tuttuja maisemia, Kankaisten tila on mainio! Onnea myös näin hääpäivän jälkeisenä päivänä 🙂

  • Reply Laura R. May 23, 2015 at 15:45

   Kankaisten tila oli mitä mainioin hääjuhlapaikka ja ihan meidän näköinen 🙂 Kiitos! 🙂

 • Reply Jenna May 19, 2015 at 07:16

  Ihania kuvia <3 Onnea vielä!

 • Reply Rimma May 21, 2015 at 12:44

  Onnea kyyhkyläiset <3 Tuo oli kyllä ihan mahtava päivä! Kiitos, kun sain kunnian olla kaasona. Pus!

 • Leave a Reply