Koti on siellä missä sydän on

Kotimaanmatkailu
April 2, 2015

Jos koti on siellä missä sydän on, niin minulta löytyy niitä Suomineidosta melkoisen monta. Koteja siis. Eilen saavuin niistä yhteen pitkästä aikaa. Pohjoisen pääkaupunkiin, jossa olen asunut seitsemän vuotta elämästäni. Tutuiksi ovat käyneet nämä kadut ja kujat, rautatieasemalle tuovat kiskot, mereltä puskeva jäätävä viima, jähmeästi paikallaan tönöttävä toripolliisi ja aina yhtä tunnelmallinen kauppahalli. Ouluun on joka kerta mukava tulla, sillä vastaanotto on jotenkin niin lämpöinen. Eikä vähiten siksi, että täällä asuu paras ystäväni jo 20 vuoden takaa. Elämä on muuttunut melkoisen paljon näiden vuosien aikana, mutta onneksi me ei olla vanhettu päivääkään.

Oulu-2 Oulu-3 Oulu-5 Oulu-4

Terkkuja siis Oulusta! Täällä on ihmisen yksinkertaisesti hyvä olla.

Aurinkoista pääsiäistä tiput ja pupuset!

******

IG Travel Thrusday on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen viralliset järjestäjät Suomessa ovat KaukokaipuuVeera Bianca sekä Destination Unknown. Lisää tempauksesta voit lukea täältä. Postauksen kuvat on otettu iPhone 6 – matkapuhelimella. Minut ja lisää kännykkänäpsyjä löydät Instagramista nimimerkillä @rimmanen.

EN // Greetings from Oulu! The capital of Northern Finland. These photos have been taken by iPhone 6 and the post is part of the Instagram Travel Thursday. You can read more about IGTT from here and you can find me from the Instagram by name @rimmanen.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Satu VW I Destination Unknown April 2, 2015 at 19:29

  Koti on siellä missä sydän on – allekirjoitan tuon myös ihan täysin. Ja ihanaa Oulun reissua! <3

  • Reply Rimma April 3, 2015 at 10:47

   Kiitos Satu <3

 • Reply Ansku BCN April 3, 2015 at 08:20

  Voi Oulu, kotini neljän vuoden ajan! Ensi kesänä pitää kyllä käydä siellä pitkästä aikaa, siellä on paljon tuttuja ihmisiäkin 🙂

  • Reply Rimma April 3, 2015 at 10:47

   Ai sinunkin! Ihanaa. Oulu on kyllä niin symppis. Tänne on aina ihana palata 🙂

 • Reply Sofia / Liikkeellä April 3, 2015 at 15:47

  Voisin kommentoida tähän ihan samaa mitä sinä blogiini, voihan Oulu <3 Vaikka viihdyn Rollossa aivan mainiosti, joitakin asioita kaipaan kyllä aina Oulusta. Kauppahallia ja vaaleanpunaisia rakennuksia. Stockaa ja merenrantaa 🙂

  • Reply Rimma April 5, 2015 at 05:09

   Ymmärrän! Vaikka nytkin asutaan meren äärellä, mikä on tosi jees, niin kyllä useinkin kaipaan Oulua <3

 • Reply Pienen miehen ensimmäinen reissuvuosi - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi December 31, 2015 at 14:39

  […] uudemman kerran pohjoisen. Poika pääsi ensimmäiselle junamatkallensa, kun puksuttelimme kaksin Ouluun ystäviä moikkaamaan. Sieltä Jani nappasi meidät muutaman päivän kuluttua auton kyytiin ja […]

 • Leave a Reply