Kolme kertaa kettureppu

Muuta kuin matkailua
November 11, 2014
Kaikki oleellisin alkaa olla vauvaa varten valmiina, kuten esimerkiksi conversen tennarit ja kettureppu. Näiden luottoasusteiden turvin me miehen kanssa ollaan paineltu maapallon ympäri, joten oli sanomattakin selvää, millä vermeillä juniorimme lähtee tekemään omaa henkilökohtaista maailman valloitustaan. Voitte varmasti kuvitella miten tippa linssissä täällä jo fiilistellään sitä hetkeä, kun pikkuinen sitten joskus ensi kertaa ikioman reppunsa selkään heittää. Sniif (sori, hormoonit). Siihen asti pieni Kånken saa kunnian koristaa vauvahuoneen seinää. Jos nyt ihan vakavissaan puhutaan, niin kyllä meillä on muutkin oikeasti tärkeät jutut valmiina tulokasta varten. Odotamme hänen saapumistaan hetkellä minä hyvänsä, sillä laskettuun aikaan on enää jäljellä kolmisen viikkoa. Huimaa!
Männä aikoina on ollut jos jonkinlaista huippua tapahtumaa, kuten ystävien ja lähiperheen minulle järjestämät unohtumattomat babyshowerit, joiden peruja myös tämä pikkuruinen sininen reppu on. Kyllä siinä piti taas kyynelkanavia vuodattaa ihan urakalla, kun tallilta kotiin saapuessani tupa olikin täynnä maailman rakkaimpia naisia superine tarjoiluineen ja lahjoineen.
Viime sunnuntaina otettiin sen sijaan varaslähtö isänpäiviin, sillä olin koonnut miehelle isyyspakkauksen, josta löytyi kaikkea tarpeellista (ja vähemmän tarpeellista), kuten Billebeinon vaihtopaita puklujen varalle, californialaista olutta, äänenvaimennin (tutti), lahjakortti joka vapauttaa vaipanvaihdosta vuorokaudeksi sekä muuta kivaa. Mies on ollut niin uskomattoman suuri tuki koko raskausajan, joten isyyspakkaus oli enemmänkin kiitos hänelle siitä, että kestää meikäläisen hormoonimyrskyjä ja osaa aina sanoa just ne oikeat sanat.
Kettureppu isyyspakkaus babyshower vauvajuhlat-2 Kettureppu isyyspakkaus babyshower vauvajuhlat-3 Kettureppu isyyspakkaus babyshower vauvajuhlat-4 Kettureppu isyyspakkaus babyshower vauvajuhlat-5 Kettureppu isyyspakkaus babyshower vauvajuhlat-6
Minun pitäisi muuten olla tällä hetkellä suomiretkellä Kainuussa, mutta harmikseni jouduinkin jäämään kipuilun vuoksi kotiin. Ehtiihän sitä toki reissata pohjoiseen sitten myöhemminkin. Viimeistään jouluna. Joulu. Voi jestas, että odotan joulua! Viime vuoden jouluaatto oli ensimmäinen koskaan jonka vietin totaalisen erilaisessa ympäristössä ja poissa lapsuudenkodistani, joten kyllä tulee hanget korkeat nietokset, pakkanen, äiti perinteisine jouluessuineen sekä kuusi kynttilöineen tarpeeseen. Kaivoin jo viikko sitten marraskuun pärähtäessä kalenteriin osan joulukoristeista esiin, joten vaikka täällä pääkaupunkiseudulla on ulkona synkkää ja harmaan sateista, ei se minua haittaa. Meillä ainakin on kotona jo jouluisen lämpöinen meininki.
Tämmöistä tällä kertaa. Seuraavaksi ajattelin kertoa teille meidän reilun viikon takaisesta babymoonista Hotelli Tornin näköalahuoneessa. Kyllä oli niin nättiä että!
Palataan! Kivaa tiistaita folks!

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Maarit Johanna November 11, 2014 at 08:43

  Nyt on kyllä oikeat tarvikkeet hommattu! Teidän ei tarvi hommata samanlaisia tuulipukuja kun muuten olette jo noin yhteensopivia asusteilta 😀
  Omaa vauvaa ei vielä ole, mutta aina voi hellitellä kummilapsia ja muita ystävien pikkuisia. Yhdelle tutulle vekaralle hommattiin ristiäislahjaksi pinkit conssit ja yksvuotiaana hän sai meiltä vielä pinkin Kånkenin. Maah, en tiedä mitään niin suloista kuin hän viipottamassa ne kengät jalassaan ja reppu selässään ^^

 • Reply Marjo November 11, 2014 at 08:47

  Voi suloisuus noita tennareita….nyyh! Ihan jännittää jo teidän puolesta! <3

 • Reply Laura R November 11, 2014 at 09:48

  <3 Minäkin ootan täällä into pinkeenä että koska se puklaileva pikkupaketti saapuu!!

  Ps. Tosi kiva kuvankäsittely 🙂

 • Reply Retromoderni November 11, 2014 at 09:59

  Ihanat mini tennarit. Tsempit loppurutistukseen.

 • Reply Anonyymi November 11, 2014 at 11:18

  Voi söpöys, mitä pikkuinen on saanut! 🙂 Nuo converset ovat niin hellyyttävät minijaloissa!
  Anniina

 • Reply rosamaria's diary November 11, 2014 at 11:29

  Voi kuinka suloista, miten noin pienet converset ovatkin niin hellyttävät <3
  Kainuun joulumaisemat alkaa täälläkin olla haaveissa, siellä suunnalla mekin joulumme aina vietämme. Kaikkea hyvää viimeisiin raskausviikkoihin ja pienokaisen synnytykseen!

 • Reply Anonyymi November 11, 2014 at 16:10

  Kannattaa tehdä joululle myös varasuunnitelma, on meinaan niin vähän ikää pikkukaverilla joulunaikaan, että autolla matkustaminen ainakin on pois suljettu juttu, lentämisestä ei käsitystä. Meidän nyytti syntyi aikanaan joulukuun alussa ja jäi kainuun joulut haaveeksi :/ Jälkeenpäin ajateltuna olisi kyllä ollut aika raskas reissu itsellekkin.

 • Reply eilen tein November 11, 2014 at 17:22

  ^ varasuunnitelma on tietty aina hyvä ihan joka hommeliin, mutta kyllä sitä saa ja pitääkin sitä pääsuunnitelmaa tavoitella, tietenkin vointien ja maalaisjärjen mukaan, ja sitähän tällaisilta maailmanmatkaajilta löytynee roppa(vai reppu?)kaupalla 🙂 Esim. junahan on myös oiva väline pienemmänkin kanssa.
  Mulle on kans kotijoulu aivan tosi tosi tärkeä juttu! Tsemppiä, iloa ja rauhaa viimeisiin hetkiin ennen suuria, ihania mullistuksia 🙂

 • Reply Sanna I Siveltimellä November 11, 2014 at 22:28

  Iiih, noi mini Conssit on kyllä yli söpöt. Tunnustan ostaneeni niitä ystävien tuoreille muksuille täältä Jenkeistä 😉 Söpö on myös pieni kettureppu joka odottaa seikkailuita! Onnellista loppuodotusta. Hui miten vähän aikaa enää… 🙂

 • Reply Jenna November 12, 2014 at 06:41

  Niin överisöpöt nuo converset! Huippu juttu, että on minillä jo reissureppukin valmiina 🙂

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:06

  Eikä! Voin vaan kuvitella, että sydän sulaa sitä näkyä katsellessa 🙂

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:06

  Muaki jännittää itseni puolesta! 😀 Ja vauvan!

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:07

  Sais jo kyllä saapua!!! <3

  Lightroom <3 me

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:07

  Kiitti ^_^

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:07

  Niinpä! Voi en malta oottaa, että saan pukea ne pikku-koipiin 🙂

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:08

  Voi kiitos kovasti! 🙂 Ja mikään ei kyllä voita Kainuun joulua <3

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:09

  Toki me mennään lapsen ehdoilla, joten osataan kyllä tehdä suunnitelmat ja varasuunnitelmat sen mukaan. Onneksi tarkoitus on olla pari yötä sukulaisissa matkalla, joten yhteen soittoon ei olisi edes ajatus matkaa autolla raapasta. Lentää saa kaksi viikkoisen kanssa, joten sekin on toki vaihtoehto! 🙂

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:11

  Veit sanat suustani! 😀 Ei mitään lisättävää.

  Kotijoulu ja kaikki rakkaat perheenjäsenet. Kiitos kovasti! Sinne myös tsemppiä hirmuisesti viimeisiin kuukausiin 🙂

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:11

  No älä! Mihin tämä aika oikein juoksee.. En käsitä. Kiitos kovasti Sanna <3 Voi että teillä on niin upeeta siellä Californiassa. Joskus mekin vielä uudestaan!

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 07:12

  Ne on söpöt kyllä <3 Pitäähän se kerhoreppu olla 🙂

 • Reply MeeriElisa November 12, 2014 at 08:39

  Meillä jo käytössä mini reppu, on just sopivan kokonen hoitolaukkuna. Kaikki tarpeellinen mahtuu mukaan + oma lompakko ja puhelin, ja vaunujen "tavaratilaan" jää tilaa muullekki 🙂
  Ei muuta ku reissun päälle ja kohti korpimaisemia vaan jos minin kans kaikki sujuu hyvin! Meki lähettiin vauvan kans kahelleen reissuun autolla parin sadan kilsan päähän kun ikää oli 1kk ja ongelmitta meni, vauva nukku tyytyväisenä kaukalossaan matkat 🙂

 • Reply RIMMA November 12, 2014 at 18:30

  Hih, mietin että olisi liian pieni hoitolaukuksi etenkin, kun aletaan kestolla, mutta hyvä tietää että teille on passeli 🙂 Ilman muuta tullaan, mikäli kaikki vain on ookoo. Otetaan sitten vauvatreffit 🙂

 • Reply Anonyymi November 13, 2014 at 06:32

  Ei helvetti, yritättekö tehdä vauvasta täyden kopionne 😀 Voi hyvä luoja tuokin menee jo yli että teillä aikuisilla on samanlaiset tamineet

 • Reply MeeriElisa November 13, 2014 at 07:38

  Kestojen kans saattaa tosiaan tila loppua pikkurepusta.
  Vauvatreffit kuulostaa kivalta! 🙂

 • Reply RIMMA November 13, 2014 at 08:17

  Kukin tyylillään 😉 On se hyvä, että mielipiteitä maailmassa riittää! Jonkun mielestä vois mennä yli, että jaksaa kirjoittaa näinkin "fiksun" kommentin kirosanalla höystettynä. On se tuo anonymiteetti hienoa ja helppoa 😉 Just saying!

 • Reply intiaani November 13, 2014 at 15:28

  Terveen vastasyntyneen kanssa saa lentä jo kahden päivän iässä 🙂 http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/before-the-flight/special-services-health/pregnancy

 • Reply Inka November 14, 2014 at 14:52

  Rimma mää en kestä, nuo conssit on niin suloset.<3 Ja en kestä muuten kanskaan tuota ylempää kommenttia, omg.

 • Reply RIMMA November 15, 2014 at 08:32

  En mäkään kestä. Kumpaakaan! 😀 Mietin, että jaksaako tollasta kommenttia edes julkaista missä ei ole mitään järkeä, mutta annoin mennä ihan sen vuoksi, että jos sen kirjoittaja vaikka itsekin tajuaisi fiksuutensa määrän. Voi tosin olla turha toivo ^_^

 • Leave a Reply