Vielä on kesää jäljellä

Kotimaanmatkailu
July 24, 2014

Onneksi tätä vuoden parasta aikaa on jäljellä vielä runsain mitoin, vaikka meikäläisen kesäloman viimeinen päivä starttaakin huomenissa ja matka kohti tsadia alkaa. Pari viikkoa täällä mökillä ja kotona pohjoisessa on tehnyt ihmeitä ja olo on mitä freesein (ja paksuin). Pöytä on nimittäin notkunut joka päivä äitimuorin herkuista ja on taidettu vetästä yhdet jos toisetkin pinolliset muurinpohjalettuja laiturilla auringossa lämmitellen. Jestas, että on ollut mielettömät säät! En muista, milloin meidän mökillä olisi viimeksi ollut näin lämmintä, saatika että minähän vuonna olisin viimeksi pulahtanut uimaan järviveteen Suomen kesässä. Oli muuten niin jäinen tuo järvensyleily, että pelkäsin viimeistenkin aivotoiminnan rippeiden stoppaavan kuin seinään. Myös koirat ovat Pullanderia myöten käyneet harjoittelemassa uimahommia (väkipakolla), josta videonpätkän voi katsoa täältä.

Paljon sitä on neljässä viikossa ehditty touhuta. On roadtrippailtu Kaakkois-Euroopassa, tanssittu häitä Raumalla, pyöräilty niin Oulussa kuin Syötteelläkin, tehty monen monta kuvauskeikkaa, käyty Suomussalmen kesäteatterissa ja ennenkaikkea vietetty laatuaikaa perheen parissa maailman rakkaimmassa paikassa täällä isän synnyinseuduilla Kosto-cityssä, josta koitin taltioida kesäfiiliksiä teillekin näiden kuvien muodossa.

Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle-1 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle2 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle3 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle4 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle5 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle6 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle7 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle8 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle9 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle10 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle11 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle12 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle13 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle14 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle15 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle16 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle17 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle18 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle19 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle20 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle21 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle23 Kostocity Taivalkoski Kosto Kotiseudutkartalle22

Vielä on monta reissupostausta niin Suomesta kuin muualtakin Euroopasta tulossa, mutta palataan niihin viimeistään ensi viikolla. Nyt aion läpätä koneen kiinni ja suunnistaa trion kanssa takaisin tuonne laiturille nauttimaan tämän kesän viimeisestä mökki-iltapäivästä.

Pus och kram! Nauttikaa kesästä kamut!

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Kaukokaipuun Nella July 24, 2014 at 11:11

  Miten kauniita kuvia <3 Minäkin suunnistan omalle mökillä sunnuntaina, enkä malttaisi odottaa yhtään.

  Kiitos taas kerran ihan upeasta suomiretki-postauksesta.

 • Reply Elina / Narulelu maailmalla July 24, 2014 at 11:34

  Härregyyd miten herkullisia kuvia. Chihut näyttävät nauttivan kesästä vähintään yhtä paljon kuin ihmiset. Te osasitte kyllä ajoittaa lomanne ajankohdan erinomaisesti 🙂

 • Reply RIMMA July 24, 2014 at 13:32

  Ihanaa mökkeilyä siis sielläkin tiedossa! On se kyllä parasta. Nauti <3

 • Reply RIMMA July 24, 2014 at 13:33

  Chihut, ja etenkin Pupu, ovat kyllä ottaneet aurinkoa varmasti enemmän kuin me ihmiset 🙂 Nyt kyllä todellakin sattui kelit kohdilleen! Ihana loma ollut.

 • Reply Jenni / Juhlahuuma July 24, 2014 at 14:26

  Aivan ihania kuvia!!!! ♥ Ja kylläpä sai taas valtavan hymyn aikaan nuo teidän hassuttimet, siis mikä loikolukuva!!! 😀 ♥ Oikeaa lomafiilistelyä!!! 🙂

 • Reply Salla July 24, 2014 at 16:02

  Aivan mielettömän upeita kuvia! Kesän lämmön voi aistia tänne asti. Tosin tässä kuumuudessa sen kyllä aistii kaikkialla 😉

 • Reply littleB July 24, 2014 at 19:48

  Ihania lomatunnelmia ja upeita kuvia! <3 <3 Ja iiih, tuo uimamaisteri Pullander <3

 • Reply Rosamaria July 25, 2014 at 05:08

  Tunnelmallisia, elämänmakuisia kuvia. Kuvistasi välittyy nauttiminen, hyvä olo, kesän lämpö, yhdessä olemisen tärkeys. Ihana kesä <3

 • Reply Maarit Johanna July 25, 2014 at 05:44

  Kuin olisi itse paikalla! Niin eläväisiä otoksia, oikein kuohuva juoma poreilee korvissa ^^ Ihanaa loppukesää!

 • Reply Satu VW / Destination Unknown July 25, 2014 at 12:32

  Ihana kuulla että olet jaksanut masun kanssa matkustaa ja tehdä vaikka mitä, ja upeita kesäisiä kuvia… Ihanaa kesän jatkoa sinne Suomeen!

 • Reply RIMMA July 26, 2014 at 07:19

  Ne kyllä todella osasi ottaa ilon irti laiturilla lötköttämisestä 😀

 • Reply RIMMA July 26, 2014 at 07:19

  No niin aistii! Haha. Mutta oli kyllä ihan parasta olla mökillä <3

 • Reply RIMMA July 26, 2014 at 07:20

  Pullanderilla ei oo mennyt uimakoulu hukkaan! 😀 Jestas millaista räpiköintiä muilla oli..

 • Reply RIMMA July 26, 2014 at 07:20

  Yhdessä olemisen tärkeys, indeed! Ihana kesä <3

 • Reply RIMMA July 26, 2014 at 07:20

  Kiitos <3 Sinne myös!

 • Reply RIMMA July 26, 2014 at 07:21

  Masu on kulkenut hienosti mukana ja kun laattaaminen loppui, niin ei hätiä mitiä 🙂 Kiitos ja samoin sinne Norjaan! Teidän pyöräreissupostauksia odotellessa!

 • Reply Kivimäen Jenni July 27, 2014 at 13:57

  Ihana Suomen kesä ja ihanat kuvat! Tuo chihu-lauma on kyllä hurja! 🙂 Sinusta on kehittynyt niin taitava kuvaaja. <3 Nautihan viimeisistä lomahetkistä! Meillä on neljä päivää jäljellä ennen reissuun lähtöä, voi apua! Kohta alkaa jo jännittää! 🙂

 • Reply Amanda July 27, 2014 at 14:40

  Oikeita hyvänmielen kuvia! Ihanaa kesää silti, vaikkakin osa päivistä töissä kuluukin 🙂

 • Reply RIMMA July 28, 2014 at 08:05

  Se on todellakin hurja! Onneksi ei olla "yksissä" kovin monta kertaa vuodessa 😀 Kiitos kovasti! Kyllä sitä kehittyy varmaan väkisinkin näillä kuvausmäärillä. Hehe. Vitsi teille tulee kyllä huikea reissu!!

 • Reply RIMMA July 28, 2014 at 08:05

  Kiitos 🙂 Kyllähän tässä jo töihin joutaa!

 • Reply Laurs July 31, 2014 at 14:18

  Voi jestas tuota suloista pikkukoiralaumaa <3

 • Reply RIMMA August 1, 2014 at 06:59

  Se se kyllä kirjaimellisesti on! Lauma 😀

 • Leave a Reply