Kettureppuperhe on ihan lomalla

Eurooppa
July 4, 2014

Huomaa, että loman ensimmänen viikko on käsillä, sillä olen ihan vallan tyystin unohtanut niinkin tärkeän asian kuin esimerkiksi tämän blogini olemassaolon. Loma tekee selkeästi tehtävänsä rankan (vessassa vietetyn) kevään jälkeen. Olo on ollut hetkittäin jopa lähellä normaalia, mikä tuntuu ihan uskomattomalta ja mahtavalta. Nyt otetaan siis päivä kerrallaan ja ihan rehellisesti vain nautitaan, että päästiin kuin päästiinkin reissuun kaikesta siitä epävarmuudesta huolimatta. Edes kotoa kantautuneet viestit meidän auton totaalisesta hajoamisesta eivät nyt jaksa paljon harmittaa. Koska me ollaan lomalla ja mua ei okseta 24/7! 

Siinä oli varmaan laattapistecollectionin uutisia taas ihan tarpeeksi, joten tsekatkaapas miten huikean upeassa paikassa me kävimme tänään! Huh ja wau. Kuvia tuli otettua hengästyttävän paljon, mutta en nyt valitettavasti tähän hätään ehtinyt (jaksanut, koska loma) käsitellä kuin pari hassua teille maistiaiseksi. Palataan siis näihin Itävallan Kaprunin tunnelmiin vielä paremmin myöhemmin!

Kaprun Zell Am See Austria Itavalta roadtrip Alpit -14 Kaprun Zell Am See Austria Itavalta roadtrip Alpit -25

Prahan ja Itävallan Zel Am Seen jälkeen siirryimme ruohonleikkuriksi ristimällämme “mopoautolla” Sloveniaan, jossa vietämme yötä söppänässä ja edukkaassa majatalossa aivan Lake Bohinjin äärellä. Huomenna olisi siis ohjelmassa kevyttä trekkailua ja illan suussa köröttelemme reilun 50 kilsan matkan Ljubljanaan hostellin pahnoille. Sen jälkeen suuntana on Kroatia ja telttamajoitus. Voi jestas, että tien päällä on mukavaa! Ollaan molemmat koko ajan ihan naamat näkkärillä. Jos siis joku matkustusmuoto pitäisi valita omaksi suosikiksi niin kyllä se on tämä roadtrip. No questions asked.

Palataan taas ja ei muuta kuin huisia viikonloppua ystävät!

PS. Jos haluat pysyä päivittäin meidän matkassa mukana, niin kannattaa seurailla meikäläistä Instagramissa! Se päivittyy etenkin nyt tienpäällä huomattavati tiuhempaan kuin blogi. Moron!

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Kaukokaipuun Nella July 4, 2014 at 21:42

  Ihanaa, että vinkistä oli hyötyä <3 Ihanaa loppumatkaa ja onneksi voit jo paremmin! Nähdään heti, kun tuutte takaisin. (:

 • Reply Rouva Koo July 4, 2014 at 22:08

  Ihania kuvia, ihanaa lomaa! Täällä me ollaan vielä sittenkin kun ootte takaisin 🙂

 • Reply Anna / Rocky Road July 5, 2014 at 07:16

  Kivaa että voit paremmin, ihan huippujuttu 🙂
  Roadtripit on mun suosikkeja myös, saa nähdä millaiseksi ne muotoutuu kunhan bebe tästä vähän kasvaa 🙂

 • Reply Elina / Narulelu maailmalla July 5, 2014 at 07:18

  Vähänkö hienoa, että pahoinvointi alkaa hellittää ja pystyt nauttimaan täysillä lomasta! Täällä toinen, jonka mielestä roadtrippailu on ihan paras tapa matkailla 🙂

 • Reply Tiina July 5, 2014 at 08:48

  Ihanaa että pääsitte reissuun 🙂 Kyllä noissa maisemissa kelpaa körrötellä, vaikkapa sillä ruohonleikkurilla 😀

 • Reply Elina July 5, 2014 at 09:16

  Niin upeat maisemat <3

 • Reply Laura R July 5, 2014 at 09:26

  Ruohonleikkuri, haha en kestä! 😀 Voi elämä, tuo Kaprun on kyllä niin päästävä näkemään! Ja mietipä nyt miten mahtavaa, että lähditte, kun kaikki on menny noin hyvin ja hymyilyttää vaan! <3

 • Reply Inka July 5, 2014 at 16:04

  Eikä miten ihana kuva tuo eka, näyttää niin sun paikalta! Ja mun, määki haluan tuonne! Ja ihanaa että olo alkaa olla jo paremman puolella, toivottavasti suuntaus jatkuu. 🙂 Ja roadtrippailu on kyllä vaan se kaikkein paras matkustusmuoto, epäilemättä. 🙂

 • Reply Ida July 5, 2014 at 18:15

  Nauttikaa olostanne! 🙂 Ihania kuvia, varsinkin se eka.

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:36

  Ihan uskomaton fiilis ollut, kun voi syödä ja tekee jopa mieli syödä! 😀 Nähdään <3

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:36

  Enää toinen viikko to go 🙂 Kiitti!

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:37

  No sitä samaa täällä on mietitty, että miten jatkossa 🙂 Kaikki tipsit siis otetaan vastaan!

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:38

  Sitä se kyllä on! Iha huippua 🙂

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:39

  Tankkiin menee ehkä 30 litraa ja sillä tankillisella ajaa 800 kilsaa, että on ainakin ekologinen ruohonleikkuri 😀

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:39

  Nää kyllä oli!

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:40

  No sanos jo muuta! Seitinohuesti nyt harmittaisi pötkötellä kotona 😀

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:41

  Mä niin nään, että toi on myös sun paikka! Iha mieletön mesta. Huh. Roadtrips <3 Jospa niitä vois harrastaa Pökäleenki kans!

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 19:42

  Kiitos! Varppina nautitaan 🙂

 • Reply Anonyymi July 5, 2014 at 20:22

  Kokemuksesta voin sanoa, ettei pökäleet yhtään hidasta matkailua. Nuorin on nyt yo ja vauvasta asti on poikia viety pitkin ja poikin. Taidettiin maanantaina tulla samalla lennolla Prahaan. Me reissataan junalla verkkaiseen tahtiin Tsekissä ja Puolassa, ihan kahdestaan. Ihania paikkoja, todellista lomaa… Parasta matkan jatkoa toivoo Ulla (pitkäaikainen blogisi lukija)

 • Reply RIMMA July 5, 2014 at 20:30

  Oi mahtava kuulla Ulla! Näinhän se ihan varmasti onkin, että se on itsestä kiinni onnistuuko reissut vaiko ei. Aika hauskaa, että tultiin samalla lennolla! Kivaa lomaa teille. Kuulostaa tuo junailukin erittäin hyvältä! 🙂

 • Leave a Reply