California Love in Santa Cruz

Maailmanympärimatka, Pohjois-Amerikka
May 21, 2014
California love in Santa Cruz

Alle viikko elämämme matkaa jäljellä. Se tuntuu ihan käsittämättömältä aina silloin, kun sitä unohtuu ajattelemaan. Yllättävän vähän ensi viikolla tapahtuva paluu on kuitenkin pyörinyt mielessä, mikä on hyvä asia. Se varmaankin osoittaa, että a) pystytään nauttimaan reissusta loppuun saakka hyvällä fiiliksellä ja b) kotiin on jo kiva palata.

Tänään ajelimme San Luis Obisposta Santa Cruzin hurmaavaan kaupunkiin. Vaikka koko matka oli täynnä mahtavia maisemia ja huikeita eläinbongauksia, niin päivän taisi kruunata iltakävelymme Santa Cruzin rannoilla. Kalifornian laskeva aurinko loi ympärilleen upean valon katsellessamme surffareita ilta-aalloilla, sekä fiilistellessämme Santa Cruzin majakkaa, aaltojen pauhua ja hienoa hiekkaa varpaiden välissä. Jonkun sillan alta kuului ohikulkiessamme epäilemättä ainakin elämästä päihtyneiden tunteellinen laulu: “Welcome to the Hotel California…”

California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz

Minun uusi lempipaikkani löytyi kuitenkin yllätyksekseni jostain muualta kuin majakan kupeesta. Santa Cruzissa on nimittän ihana huvipuisto suoraan rannalla, ja sinnehän oli suunnistettava ihmettelemään. Ihmeteltävää siellä riittikin, sillä paikka ammotti jostain syystä tyhjyyttään, mutta sinne pääsi silti sisälle kävelemään.

Multa harvoin loppuu sanat kesken, mutta en oikeastaan osaa edes kuvailla minkä takia mesta teki muhun niin suuren vaikutuksen sillä hetkellä. Huvipuiston värit, vuoristoradan muodot, korkeat palmupuut, laskeva aurinko ja sokerina pohjalla huvipuistolle epätyypilliset autiot kadut vain onnistuivat jotenkin luomaan ainutkertaisen rauhallisen ja kauniin Cali-tunnelman.

California love in Santa CruzCalifornia love in Santa Cruz California love in Santa CruzCalifornia love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz California love in Santa Cruz


California love.

Varokaan vaan – se on aika herkästi tarttuva tauti… 🙂

EN: We have only a week left from this amazing trip. A week left to enjoy the amazing Cali vibes!

We drove to Santa Cruz today. The empty amusement park on the beach, bathing in that perfect Cali-light was something incredibly beautiful…

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Maarit May 21, 2014 at 07:56

  No huh, miten ihana näköistä! Aivan mahtava sattuma tuo huvipuisto hiljaisuudessaan. 🙂

 • Reply Sanna I Siveltimellä May 21, 2014 at 08:10

  Cali <3 Mää en tuu varmastikaan koskaan eläissäni kyllästymään Calin auringonlaskukuviin tai niiden katsomiseen livenä. Mun mielestä missään muualla ei ole niin upeaa valoa ja valon sävyjä ja auringonlaskuja kuin siellä. Santa Cruzissa pysähdyttiin myös omalla road tripillämme ja tuolla huvipuistossa myös (hiljaista oli silloinkin).
  Tuleehan näitä postauksia vielä enemmän Kaliforniasta? Auttaisi sopivasti järkyttävään Cali ikävään 😉 Nauttikaa loppureissustanne!

 • Reply Laura R May 21, 2014 at 08:11

  Niin oli, jotenkin ihan täydellistä 🙂

 • Reply Laura R May 21, 2014 at 08:12

  Eihän näihin voi kyllästyä! <3 Ja voi, Kalifornia-postauksia tulee vielä paljon! Niin paljon kuvia näytettävänä ja tarinoita kerrottavana 🙂 Ja kiitos, nautitaan!

 • Reply Elliina May 21, 2014 at 10:08

  Huh, sieppasi ihan sydämestä nää kuvat <3 Hitto vie, jos kaikki tuo tunne välittyy pelkästään tietokoneen ruudulta, miten kovasti se iskeekään sitten paikan päällä. Pitänee hankkia nitroja 😀

 • Reply Kea | Deep Red Blues May 21, 2014 at 10:22

  Santa Cruz Beach Boardwalk on ihan legendaarinen! Mua harmitti viime reissulla kun ei ehditty tuolla pysähtymään San Franin tapahtumien jälkeen… ihana kuitenkin päästä katsomaan sun kuvia. Tuo majakka ja sen turkoosi väri on L-O-V-E ja huvipuisto, AH!!

  Love, love, love!!

 • Reply Anonyymi May 21, 2014 at 20:02

  Upeita kuvia, niin kuin aina! Olen seuraillut matkaanne alusta asti ja aika tuntuu menevän todella nopeasti. Blogisi on ihana kuvineen ja teksteineen 🙂 on mahtavaa kun tällainen vähemmän reissaava tyyppikin pääsee kauttanne näkemään ja kokemaan uusia paikkoja 😀 Samalla saa erinomaisia vinkkejä ja matkakuumehan tässä vain kasvaat 🙂 Toivottavasti saamme lukea vielä näitä paljon lisää matkanne varrelta! Kiitos ja tervetuloa kotiin!

 • Reply Sape / Matkahäät May 22, 2014 at 02:38

  Eihän Kaliforniaa voi olla rakastamatta. <3

  PS. Ei vitsi mua harmittaa kun ei ehditty treffaa! Mä en saanu millään ilveellä hitto edes nettiä Vegasissa toimimaan niin en päässyt mitään infoakaan laittamaan. Viiletettiin se vika päivä ihan hullulla kiireellä ympäri kyliä eri paikoissa viime hetken paniikkiostoksia ja -nähtävyyksiä koluten. 😀 Hirmuisesti koitin teitä tuurilla bongailla tosin mutta löyty vaan kaikkia muita suomalaisia:<

 • Reply Laura R May 22, 2014 at 04:11

  Se on tauti! Mä oon varoittanut 😉

 • Reply Laura R May 22, 2014 at 04:12

  Aivan huikee mesta! Koko Santa Cruz oli niin ihana. Oltais haluttu jäädä sinne pidemmäksikin aikaa, mutta ei auta! Pakko palata joskus!! Huomenna Yosemiteen 🙂

 • Reply Laura R May 22, 2014 at 04:14

  Voi kiitos paljon! On aina parasta kuulla että onnistuu inspiroimaan 🙂 Niin ja kiitos, ihana tulla kotiinkin! 🙂

 • Reply Laura R May 22, 2014 at 04:15

  No sama juttu! Mä yritin kans tähyillä Vegasissa kun hiihdettiin siellä Stripiä ristiin rastiin että näkyiskö teitä mutta en bongannut :/ Toivottavasti kaikki meni hyvin ja oli ihanat häät?! 🙂

 • Reply Satu VW / Destination Unknown May 22, 2014 at 10:04

  Siis mitä, enää viikko! Onpa aika mennyt taas nopeaan, ja upeita kuvia jälleen kerran…

 • Reply Rouva Koo May 22, 2014 at 17:56

  Oijoi, Kalifornia. <3 Miten kaikki paikat onkin niin ihania?! 😀 Ja en tajua, että ootte jo ensi viikolla takaisin Suomessa!

 • Reply Laura R May 25, 2014 at 05:33

  Aika juoksee kun on kivaa 🙂 Kiitos Satu!

 • Reply Laura R May 25, 2014 at 05:34

  En tiiä, se on jännä homma 😀 En mäkään tajua!! Enää pari päivää, ääks!

 • Reply Sape / Matkahäät May 26, 2014 at 15:25

  Varmaan ollaan vielä hiihdetty ihan puusilmänä vaan ohi. 😀 Ja oli kyllä joo ihan mahtipäivä 🙂 Oltais alunperinn pyydetty teitä noita trash the dress kuvia ottamaanki mutta todettii ettei kerkeä edes niitä, rankkaa matkustamista 😀

 • Reply USA Roadtrippien Aatelia: Pacific Coast Highway 1 - RIMMA + LAURA -matkablogiRIMMA + LAURA -matkablogi February 15, 2016 at 21:05

  […] yllä näkyvä Bixby Bridge sadesumuisine maisemineen oli kuitenkin ihan huikea livenä, ja samainen iltamme Santa Cruzissa  niin järisyttävän kaunis, että sydän läpättää […]

 • Leave a Reply